Ya kitab güzel akıyor ama okadar olay örgüsü var ki aklımda tutmam imkansız kitabtaki ana fikri yakalamaya çalışacağım sadeceGünaydın herkese
Senin kadar olmasa da bir şeyler yapıyoruz bizde
7. bölümdeyim çok iyi gidiyor gerçekten.
Çok güzel gidiyor. 11.bölümdeyimgunaydin herkese
ne durumdasınız.. sizde aktiniz gittiniz kitaba dimi
Ben 10ncu bolumdeyim
Bende 15Çok güzel gidiyor. 11.bölümdeyim
Evet başlarda bu kadar ciddi ilerleyebileceğini düşünemedim bende, şimdi olay farklı bir hal aldı çok iyi gidiyor.Ya kitab güzel akıyor ama okadar olay örgüsü var ki aklımda tutmam imkansız kitabtaki ana fikri yakalamaya çalışacağım sadece
MaşallahÇok güzel gidiyor. 11.bölümdeyim
Bugün bitirirsin senBende 15akşama devam edeceğim artık
Yok yarın ya da obur gün biter canim okadar çabuk bitiremem başka işlerim varEvet başlarda bu kadar ciddi ilerleyebileceğini düşünemedim bende, şimdi olay farklı bir hal aldı çok iyi gidiyor.
Maşallah
Bugün bitirirsin sen
İyi bari yetişiriz bizdeYok yarın ya da obur gün biter canim okadar çabuk bitiremem başka işlerim var
Aynı gideriz ya hepimiz büyük ihtimal iyi olur beraber değerlendiririzİyi bari yetişiriz bizde
Bülbülü Öldürmek 4 5 kişi okuyoruz yanlış bilmiyorsam
Evet yazmistiniz. Evet hizli ilerleyen bir kitap. Iyi okumalar ❤Bülbülü Öldürmek 4 5 kişi okuyoruz yanlış bilmiyorsam
Aynen baya hızlı gidiyor yabanci isimlerin soyadları vs ile akılda tutmak zor biraz ama ana karakterleri bilmek yeterliEvet yazmistiniz. Evet hizli ilerleyen bir kitap. Iyi okumalar ❤
Kitabı elimden bırakamıyorum ama bitmesin de istiyorumAynen baya hızlı gidiyor yabanci isimlerin soyadları vs ile akılda tutmak zor biraz ama ana karakterleri bilmek yeterliteşekkür ederim
GünaydınGunaydin kizlar. Canlar kimin icin caliyoru okuyorum.
Surekliyici bir kitap 3 4 ay once okumustum.Bülbülü Öldürmek 4 5 kişi okuyoruz yanlış bilmiyorsam
Tesekkur ederimGünaydınkeyifli okumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?