- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun ikisi
3 siparişim gelecek elimdeki bitince onlara başlarım sonra da Oğuz Atay okurum nasipse
valla oğuz atayın tarzını bilmediğim için varsa daha kolay okunan bi kitabını tercih ederimağır kitaplardan hoşlanmıyosan Tutunamayanlardan başlama
ben korkuyu beklerken kitabını yeni okudum. güzeldi içinde hikayeler vardı. beş taneydi yanlış hatırlamıyorsam.
valla oğuz atayın tarzını bilmediğim için varsa daha kolay okunan bi kitabını tercih ederim
Uzak geldi Kadıköy yakından çağırdımKadıköy 5 e noldu terfi mi aldı
Bu durumda okumaman en güzeli olmuş zaten. Ben kitapla ilgili sıkıntı var sandımevin işlerini hallettim kızımla oynadım sonra bütün gün pişman değilim
İdare ederiz senin içinUzak geldi Kadıköy yakından çağırdım
Güvensem mi bilemedim
Bu durumda okumaman en güzeli olmuş zaten. Ben kitapla ilgili sıkıntı var sandım
İdare ederiz senin için
demek Kadıköy beşinci noteri sensin
Yok ben sadece çekenimdemek Kadıköy beşinci noteri sensinkendini ele verdin hemen
En ince kitabını seçeriz2021 de iyi geçmeyecek belli oldu. Ocak ayını Oğuz Atay la açmak.... Allah yardımcımız olsun
Kesinlikle haklısınkızlar ay ay okumak için yazar ve ortak okuma kitaplarını mümkün olduğu kadar önceden belirleyelim olur mu? ona göre alışveriş yaparız
Hemen yakalandıdemek Kadıköy beşinci noteri sensinkendini ele verdin hemen
Hemen yakalandı
Dur onu da kura ile çeksinacemilerle çalışmamalısın
Şubat ayının yazarını da seç istersen. ocak ayı gibi sıkışmasın Calci
Sen çek bu sefer konu sahibi olarakDur onu da kura ile çeksin
H M Şubat ve Mart ayının yazarını da çeker misin?
Sende kağıt yokmuHazır kağıtlar varken dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?