Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağır kitaplardan hoşlanmıyosan Tutunamayanlardan başlama

ben korkuyu beklerken kitabını yeni okudum. güzeldi içinde hikayeler vardı. beş taneydi yanlış hatırlamıyorsam.
valla oğuz atayın tarzını bilmediğim için varsa daha kolay okunan bi kitabını tercih ederim

valla oğuz atayın tarzını bilmediğim için varsa daha kolay okunan bi kitabını tercih ederim

ağır bı kitaptı Tutunamayanlar. ben okurken çok beğenerek okumuştum ama zor okumuştum.

başlamak için korkuyu beklerken kitabını okuduğum için tavsiye edebilirim.

bir bilim adamının romanı kitabı da çok övgü alan beğenilen bı eseri diye biliyorum.

biraz Sabahattin Ali gibi bence. mutlu son kaygısı yok. toplum tarafından anlaşılan karakterler de yok. tasvirlerinde atmosfer bahar değil de sonbahardan kısa geçiş gibi hissediliyo. herkes yazı yaşıyo da sen sislerde kahramanla beraber kaybolup boğuluyosun zaman zaman.

ama okurken bı yandan da aaa ne kadar da ben diyosun. beyaz palto hikayesini okurken keşke bunu roman olarak uzun uzun yazsaydı diye düşünmüştüm. çok sevmiştim ben o karakteri ve evvelini bilmek isterdim onu o hale getiren

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…