• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşunuza mı gidiyor sevgilisi olan erkeklerle uğraşmak?

Konu başlığından nefret ettim şuan!
Sevgilinde hata başkaları senin hakkında konuşunca ağzının payını vermiyor ? O kızla senin onu uyarmana gerek kalmadan muhabbeti kesmesi gerekirdi , ilişkisini gerçekten önemseyen biri bunu yapar çünkü.

öyle bi başlık atmışsın ki ''he hoşumuza gidiyor'' diyesim geldi. başlığı değiştir bence.

ikincisi de sevgilin böyle bi şey duymuş ve sana söylemiş neden bu kadar abartılı tepki verdin ki çocuğa? ''sence ben öyle bi mesaj atacak bi insan mıyım, beni tanıdığını bildiğim için cevap verme gereği duymuyorum'' demen ve konuyu kapaman yeterliydi.

hem ev arkadaşı o kızdan bahsetmişse bu sevgilinin suçu değil ki, çocuk bi de saf saf gelmiş sana anlatmış ne konuştuklarını zaten. kızı bu kadar konu haline getirme. boşver.

Erkek milleti sevgili yapinca arkadaslarini yavastan satar zaten, yani mesafe koy demesen de o kizla arasina mesafe girecekti, bos yere aklina baska seyler getirmen manasiz olmus.
Ayrıca sadece bu iliskinde degil hayatin boyunca aklindan cikarma, eger biriyle arana 3. bir sahis giriyorsa/girebiliyorsa o iliskinin temelleri zaten saglam degildir bu bir, ikincisi senin muhattabin asla bu 3. sahis olmamali, sen kime inandiysan, guvendiysen, sevdiysen sana ihanet eden kisi herkimse hesap vermesi gereken de odur. araya giren sahis sana ne soz verdi ki neyin hesabini verecek, sevgilin adam olsaydi sana sadik kalsaydi der verecek cevap bulamazsin...

Bence hiç bisey yapma. Şimdi sevgilini arasan o haklı gibi olcak. Kızda yalancı sen bi soylesen ustune katıp anlatacak belki sevgilinle aran daha çok bozulacak. En iyisi sevgilinin aramasını bekle arayincada kızın iftira attığını bi daha kızın adını bile duymak istemediğini söylersin.

Bence kıza değil sevgiline yap.Tabiki de insan sinir olur ama sevgilin seni tanıyamamış mı?

Erkekler aciz yardıma muhtaç ezilen kız sever ve burda o kız bu konumda sende ona sataşan kız durumundasin erkek arkadaşınin gözünde ..hiç bir şey yapma ağzına bile alma ismini bir yerde sus sadece bekle erkek arkadaşın mal değil ya gerçekleri görür herhalde

muhattabın sevgilin kız değil.

sana laf gelmesine nasıl izin verdiğini sor sevgiline o kız nası hala aracılı olarak laf söyleyebiliyor?

eve gelirse sen o zaman gör cümbüşü.

arkadaşına kızın tavırları kötüydü uzaklaştım diyememiş mi?

Bir gece ansızın sevgilini çalacağım, gökyüzünde yıldızlar parıldarken,
ve sen, hemcinsinden bu kadar çok korkan kadın,
fark edemeyeceksin bile,
ne yıldızları, ne beni...

Kizdan bahsetmeniz bile onu onemsediginizi gosterir. Erkek arkadasinizi da paylasilamayan konumuna dusurur. Adamin da totosunu kaldirir.
En buyuk intikam onemsemektir. Kizin esamesini bile anmayin.
Erkek arkadadiniza gelince tavirlari bu sekilde devam ederse daha fazla kendinizi yipraymayin. Kimse bulunmadik hint kumasi degil sonucta.

Ben olsam "bir daha görüşmenizi istemiyorum" diye ikisine de söylerdim geçerli sebeplerimle beraber eğer ki konudaki erkek arkadaş beni seçmezse ya da dinlemezse zaten hiç benim olmamıştır.

"sevgilisi olan erkekle uğraşmak" bu ne imdi.Sanki kocan.Tapulu malın.Herkes herkesle uğraşır.Kişi kendini bilecek.Uğraşlara cevap vermeyecek.
Senin konunda da öncelikle,eğer üniversite öğrencisiysen,zamanını önce imla, paragraf, ifade ,kelime dağarcığı gibi şeylerde geliştirmeye harca.
Derhal o kızla ilişkini keseceksin.......gibi bir laf DERHAL nasıl bir ilişki yaşıyor bu insanlar anlamış değilim.Kim kimle görüşeceğine set koyuor emir veriyor.Hoşlanmadığın bir durum varsa belirtirsin,diğeri karşındaki insana kalmış.Kıza had bildirmeler çok çocukça şeyler.Sevgilinin dediği gibi sınava geleceğinize odaklanın ya.

adamın ters bi hareketi olmamış şimdiye kadar. ufacık bi soruyu büyütün de büyütün. tabi en doğal hakkınız. piremsessiniz ya.

Keşke konu başlığına ilgililere duyurulur diye yazsaydın. Burada ki hanımlar pek hassastırlar bak anlamamışlar konuya muhatap kişilere hitap ettiğini :KK53:...

Sevgilin, onu elinden almak isteyen kıza haddini bildirmiş olsa bunlar olmazdı.
Ayrıca neden kız kabahatli? Sıkışınca hemen kadınlara .ok atıyorsunuz.
Sonrada vay efendim neden sevgilimize sarıyorsunuz?
Gidin bir adamlara bakın meselenin başlangıcı onlarda

Sinir bozucu evet.O arkadaşı daha laf söyleyecekse evleri ayırmalı bence.Yada sevgilin ona haddini bildirecek .Yani herşey sevgilinde bitiyor.Ama onun vicdanına kalmış zorlayamazsın pek.

Senin doğru düzgün derdin yok sanırım! Böyle şeyleri kafaya taktığına göre baya boş vaktin olmalı

Sevgilinin karakteri oturmamış. Baştan kabul etmeyecektin bu durumu. Ben yerinde olsam soğuk davranır, halini düzeltmesini bekledim. Değişmezse de kapı orada..

Bu kadar değersiz misin?

Back