Merhaba herkese. İçim daralıyor ve böyle olduğunda buraya yazasım geliyor. Hayatımda gerçekten sevdiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ilişkinin içindeyim. Yaşlarımız aynı, aynı üniversitenin farklı bölümlerindeyiz. 3 yıla yakın bir beraberliğimiz var. İlişkimizin ilk aylarında erkek arkadaşımın bir kız arkadaşı vardı. İlişkimizin her anını ayrıntılarıyla bilen ve tahmin edeceğiniz gibi benden önce ve ilk aylarımızda erkek arkadaşıma ilgisi bariz belli olan bir kız bu. Eminim herkes böyle bir şey yaşamıştır. İlk zamanlarımızda hiç kıskanamadım bu kızı çünkü dengim değil. Aynı sınıftalar. O kadar basit ve ucuz hareketler yaptı ki erkek arkadaşımdan ilişkisini kesmesini istemedim. Konuyu dillendirmek istemedim zaten el eleyiz her zaman yan yanayız dedim ve güvendim. Güvenimi sarsacak bir şey de yapmadı açıkçası. Daha sonra ilişkimiz ilerleyince hem erkek arkadaşımın başka arkadaşlarından hem kendisinden bu kızın henüz ilişkimiz başlamamışken benim hakkımda ileri geri konuştuğunu ve önceki bir aylık ilişkimi basit yalanlarla anlatıp beni kötü göstermeye çalışmış. (kızla aynı liseden mezunuz ve buralıyız, erkek arkadaşım buralı değil) İlişkimiz başlayınca da olayı benim fiziksel özelliklerimle dalga geçmeye kadar getirmiş. Bunları öğrenince ortalığı yıktım ve derhal ilişkisini kesmesini istedim. Uzun uzun konuştuk ve aynı sınıfta olduklarını böylesine basit bir kızla ilişkisini bir anda keserse bunu farklı lanse edeceğini mesafe koymasının doğru olacağını söyledi. Kızacaksınız biliyorum ama kendini önemli hissetmesin dedim ve kabul ettim. Bir iki hafta mesafe koymakla geçtikten sonra o kızın benle ilgili olmayan başka yanlışlarını görüp ilişkisini tamamen kesmeye karar verdiğini söyledi. Tamam dedim ve gerçekten de kesti. İki yıl böyle geçti ve ona güvenmek istediğim için hiçbir zaman kız yanlış bir hareket yaptı mı yapmadı mı diye sormadım. Geçen güne kadar bir sıkıntımız yoktu. Ta ki erkek arkadaşım yeni bir ev arkadaşı edinene kadar. Yeni ev arkadaşı kızın yakın sayılabilecek bir arkadaşı. Erkek arkadaşıma kızdan bahsederek "senin sevgilin ona mesaj atıp sevgilimden uzak dur demiş" demiş. Tabiki delirdim. Böyle bir şey yapmadım. İlk aylarımızda bu kıza sabretmemden tutun o zamanlar beni savunmamasına, beni mesafe koymaya ikna etmesine, bunu yapabileceğime ihtimal verip bana sormasına, arkadaşıyla oturup o kızın muhabbetini yapmasına kadar geldim. Kalbini kırdım, hakaret ettim, belki bir sürü yanlış hareket yaptı bana söylemedin dedim. Hala bana laf yetiştirmeye başladı. Baktım ki birden suçlu olmuşum. Neden? Çünkü onun sınavı var. Ben ders çalışması gereken zamanda o kızın basit hareketlerini konuşmuşum. Bir gündür ne aradı ne sordu. Ben de öyle. Şimdi ben ne yapayım? Deli gibi o kıza haddini bildirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin. Uzun olduysa kusura bakmayın.