Hostes/Uu grevlisi olmak

Sıvıl ve Özel havacılık okulları hakkında acıl bılgı lazım kızlaaar.. Kayıt oluyorum fakat olumsuz eleŞtırıler duydum.. Ne dersınızı ?? Mesela duha havacılıĞı dÜŞÜnÜyorum..napıım.

peki maaş aralığı nekadar , rakam verebilir misin acaba ?

benim bir arkadaşım 2500 alıyo yaklaşık
diğeri 4000 civarı
farklı şirketler bunlar THY en fazla verenmiş söylediklerine göre

peki kızlar yaş sınırı varmı başvuru yaparken kabin memuru olmak için diğer bütün özellikleri taşıyorsak

detaylı anlattığın için çok teşekkürler... benim de bölümüm ingilizce öğretmenliği ve haziranda okulum bitiyo hemen başvurucam umarım ben de hostes olurummmmm :116:

mrb ben sema 21 yasındayım onlısans mezunuyum 1.72 boyundayım 50kıloyum hostes olmak istiyorum .hostes olmayı cok ıstıyorum basvurular ne zaman mulakatlar nasıl yapılıyor lutfen bır cevap verın bana cok ıstıyorum.

pegasusun suan kabın memuru alımları var yaza kadar 600 a yakın kabın memuru alıcaklarmıs bı dene ıstersen ama basvuru yaptıkdan sonra cagırmak ıcın cok bekletıyolrmıs yaklasık bır sene cagırılmayı bekleyenler var...ama genede deger ısteyen herkese allah o unıformayı gıydırmeyı nasıp etsın ıns tabi banada :)))

Ben de dün internetten başvurumu yaptım. Saat tarih şifre falan verdiler. Görüşmeye gideceğim martta. Ama aklıma takılan bir şey var, yahu insanın kilosu gerçekten çok önemli mi hostes olmak için?? Ben gayet kilomla barışığım o kadar ki tartılmam bile. Kendimi gayet güzel buluyorum açıkcası. Yani öyle sağlıksız bir kiloda obez falan değilim de balık etliyim, biraz da iri kemikliyim, vücudum da düzgündür öyle lımbır lımbır yağ değilim ama yapı itibariyle iri yarıyım biraz. Boyumu en son lisedeyken falan ölçmüştüm galiba 1.68-1.70 falanım bildiğim kadarı ile. Kilomu ise hiç bilemiyorum. 70 cıvarlarında olmam gerekiyor diye düşünüyorum ama... Yani hadi diğer mülakatları falan geçemesem anlarım da sırf boy kilo olayı yüzünden elenirsem de çok koyar açıkcası. Erkek arkadaşım (İngilterede yaşıyor) diğer yabancı hava yollarında gayet senden katlarca şişman insanlar çalışıo saçmalama o yüzden seni almamazlık etmezler diyor ama bilemedim. Türk Hava Yolları o kadar şekilci midir?? Benim muhteşem bir ingilizcem var, sabırlı, yardım sever, soğuk kanlı ve cana yakın bir insanım. Yani sırf 5 kilo fazlam var diye beni elerlerse çok üzülürüm... Ne dersiniz olası mı acaba?

Bu arada siz çok güzel ve ayrıntılı yazmışsınız ama taa 2009da. Hala hostes olarak çalışıyor musunuz acaba? Hala önerir misiniz?

kilon 70 ise 5 kilo ver derim.
şimdi hosteslikte görünüşe önem veriyorlar.boyun 1.68 ise onlar 3 cm kısa ölçüyor 165 çıkacak buda demek oluyorki en fazla 65 kiloda olman lazım.Son gün akşamı hiç bişey yeme sabahta yemeden git yada çok hafif bişey
boydan kilodan elemeyi çok yapıylrlar arkadaşlarımldan biliyorum.
Bugünden yediklerine dikkat et daha 15 günün var en az dikkat et yediklerine

bende başvurmayı düşünüyorumda ingilizce pratiğim çok az,cesaret edemiyorum :18: :26:

Hosts olan arkadaslar benim de sorularima cevap verebilirlerse cok sevinirim

Yuzde kalan sivilce izleri onemli mi? Bakinca rahatsiz etmiyor ve yakinlarim ve ben beni guzel buluyoruz.

Ikinci sorum da , ne kadar siklikta uculan bolge degisiyor , kimler yurtdisina ucuyorlar? Mesela 3 yil paris-istanbul mu yapiyorsunuz yoksa cok daha hizli mi oluyor uculan yerlerin degisimi??!

hem yurt içi hem yurt dısı ucuoruz arkadaşım. bir gün bahreyn e uçup 2 gun sora ağrı ya uçabilirsin...thy için konuşuorum

ben thy girip çıkmış biriyim.9 ay çalıştım istifa ettim zor geldi ordaki insanlar ama pişman oldum ya.diğer işler çok sıkıcı geliyor.geri almazlarmı acaba(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…