Hostes/Uu grevlisi olmak

benım yakın arkadasım hostes. okadar memnun kii. ama t.h.y de ortam cok güzelmiş maaşları zaten süper.. ayrıca memur olarak gecıyorlar anlata anlata bitiremıyorr

izleri falanda sakın takma kafana neler var bi görsen:)))))

Canim seni durmadan sikmak istemiorum ama birkac soru daha geliyor aklima ; ucuslarinizda gittiginiz yerde kalmali olanlar ne siklikta gerceklesiyor, gittiginiz yerlerin bazilarini gezicek imkaniniz oluyor mu? Ve tatilleriniz haftasonuna denk gelmiyordur sanirim , donusumlu degil mi?

ayda 4 5 tane dış yatı veriliiyor kalma süreside gittiğin yere göre değişiyor mesela paris londra gibi yerlerde en fazla 2 gun kalıyorsun ama afirka ve uzak doğuda 5 6 gunluk yatılarımız oluyor. tatiller dersenız ayda en az 15 gun boş günümuz var oda haftasonuna denk gelıyor cogu zaman. sözleşmeyi sormussun birde kesınlıkle tazmınat ödemek gibi bir durum söz konusu değil sormak istediğin bişiler varsa sorabılrsın canım

ben de mayısta mülakata gidicem oluru yüksek görünüyor öğretmenim fakat kadroya giremedim malum bu yüzden thy ye girmek istiyorum. beni tek düşündüren mesele de çalıma günleri. evliliğimi etkiler mi diye tereddütüm var. bu konuda rahatlatıcı bilgilere ya da gerçekleri duymaya ihtyacım var. sözleşme imzalanıyormuş işe başlarken bu on yıllık mı bir de işten çıkma durumunda tazminat ödeniyor mu... iyi bir maaşla elbette zorlu bir işte çalışıcaksın yorucu olmasından çok beni en çok düşündüren çalışma saatleri. aile hayatı sosyal hayat kalmaz mı çok korkuyorumm

kızlar ben iyi derecede ıngılızce almanca bılıyorum,yuzumude begenırler:)ama boyum 1.60 ,boyu eksık olcuolarmıs,mulakata cagrıldım,ama bosa gıdıp uzulmekde ıstemıyorum bılgısı olan varmı,boy onemlı bı krıtermı?

evet maalesef ki boy ve kilodan yani ilk mulakattan direk elenme ihtimaliniz %99. bende balık etliyimdir ama gecen yıl ki mulakatta daha girer girmez kilodan elendim yarın tekrardan mulakata gırıcem. umarım bu defa sorunsuz gecer! hepinize basarılar

Bilgiler genel olarak doğru ama ayda 15 gün değil maksimum 8 boş günümüz oluyor sanırım o konuyu yanlış yazmış arkadaş.

Evet boy önemli bir kriter ama gerçekten 1.60'ın altında bir hostes de ben düşünemiyorum kimse kusura bakmasın. Boy biraz eksik ölçülüyor ama tam 1.60'san yine de gidip şansını denemelisin çünkü belli olmuyor.

Bir soru daha geldi aklima : Uculan sehir dolayisi ile yatili olan gunler calisma gunu olarak mi sayiliyor yoksa ayda 8 , 10 gun bos yazilmis ya onlara mi denk geliyor?

Dövmesi olanlar varsa hiç başvurmayın.. direk elenme nedeni.. öle duymuştum bir yerden..

kızlar merhaba, benim size sorum olaacak. sağlık raporunu detaylı bir şekilde anlatmanız mümkün mü?
özellikle de KBB kısmını. burnumda ara ara kanamalar oluyor doktor kılcal damarlarında hassasiyetvar normal yakarsak heemen düzelir demişti. ama çok nadir kanar. bu belli olur mu acaba. bi anlatabilir misiniz naptıklaırnı sizde herhangi bir sorun olsa da önemli değil bu uçuşunu etkilemez demişleri olmuşmydu?
mesela burun deviasyonu ne derecede sıkıntı yapar bilginiz var mı.basınca dayanıklılığınızı bu raporu alırken mi yapıyolar sonrasında thy de mi?
bir de şu an çalışıyorum. kaç günde rapor işi halloluyor. 1 haftalık iznimde ayarlamayı düşünüyorum her şeyi( rapor alımı teslim işini) öbür haftaya sarkma gb bi sıkıntı olabilir mi aacaba bi açıklayabilir misinz.
ay amma soru sormuşumm:))) şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…