- Konu Sahibi bohemienne
-
Cok tesekkurler cevaplandirdigin icin.Durmadan ayni yere gitmek gibi bir durum olmamasina cok sevindim. Peki yuzdeki izler hakkinda ne dusunuyorsun?
izleri falanda sakın takma kafana neler var bi görsen:)))))
Canim seni durmadan sikmak istemiorum amabirkac soru daha geliyor aklima ; ucuslarinizda gittiginiz yerde kalmali olanlar ne siklikta gerceklesiyor, gittiginiz yerlerin bazilarini gezicek imkaniniz oluyor mu? Ve tatilleriniz haftasonuna denk gelmiyordur sanirim , donusumlu degil mi?
ben de mayısta mülakata gidicem oluru yüksek görünüyor öğretmenim fakat kadroya giremedim malum bu yüzden thy ye girmek istiyorum. beni tek düşündüren mesele de çalıma günleri. evliliğimi etkiler mi diye tereddütüm var. bu konuda rahatlatıcı bilgilere ya da gerçekleri duymaya ihtyacım var. sözleşme imzalanıyormuş işe başlarken bu on yıllık mı bir de işten çıkma durumunda tazminat ödeniyor mu... iyi bir maaşla elbette zorlu bir işte çalışıcaksın yorucu olmasından çok beni en çok düşündüren çalışma saatleri. aile hayatı sosyal hayat kalmaz mı çok korkuyorummayda 4 5 tane dış yatı veriliiyor kalma süreside gittiğin yere göre değişiyor mesela paris londra gibi yerlerde en fazla 2 gun kalıyorsun ama afirka ve uzak doğuda 5 6 gunluk yatılarımız oluyor. tatiller dersenız ayda en az 15 gun boş günümuz var oda haftasonuna denk gelıyor cogu zaman. sözleşmeyi sormussun birde kesınlıkle tazmınat ödemek gibi bir durum söz konusu değil sormak istediğin bişiler varsa sorabılrsın canım
ayda 4 5 tane dış yatı veriliiyor kalma süreside gittiğin yere göre değişiyor mesela paris londra gibi yerlerde en fazla 2 gun kalıyorsun ama afirka ve uzak doğuda 5 6 gunluk yatılarımız oluyor. tatiller dersenız ayda en az 15 gun boş günümuz var oda haftasonuna denk gelıyor cogu zaman. sözleşmeyi sormussun birde kesınlıkle tazmınat ödemek gibi bir durum söz konusu değil sormak istediğin bişiler varsa sorabılrsın canım
kızlar ben iyi derecede ıngılızce almanca bılıyorum,yuzumude begenırler:)ama boyum 1.60 ,boyu eksık olcuolarmıs,mulakata cagrıldım,ama bosa gıdıp uzulmekde ıstemıyorum bılgısı olan varmı,boy onemlı bı krıtermı?
Bir soru daha geldi aklima : Uculan sehir dolayisi ile yatili olan gunler calisma gunu olarak mi sayiliyor yoksa ayda 8 , 10 gun bos yazilmis ya onlara mi denk geliyor?
Çalışma günü olarak sayılıyor, ayda ortalama 8 boş gün olur, onlarda uçuşa ya da yatıya gidilmiyor.
Saol canim vakit ayirip cevapladigin icin :)
merabalar dovmesi olan kesinlikle eleniyormu?
merabalar dovmesi olan kesinlikle eleniyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?