- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi asdefkymal
İsmini bilmiyordum ama gerçekten yok. Bir de zumruduanka da zümrüt var.Hande ercel miydi neydi? Asla oyunculuk yetenegi yok mesela.
Zaten 6 ay dil eğitimi aldım yani biliyorum sadece geliştirmem lazım.
O diziyi hic izlemedim. Ama simdi siz deyince baktim. O kiz da ayni. guzel gozlu , zayif, beyaz tenli bilmem ne diye disi guzel oyunculugu fos kisileri doldurdular sektore.İsmini bilmiyordum ama gerçekten yok. Bir de zumruduanka da zümrüt var.
Bana gore oyunculuk sonradan ogrenilmez ya bastan yeteneğin vardir ya da yoktur.1000 ders de alsam benden oyuncu cikmaz mesela. Aslinda boyle yaparak dizileri katletttiklerinin farkinda degiller.
Libidom yetmez
Amin hepimizi guldursunSiz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün e mi!
En başta herkes çok destek oldu ilk sayfalara bakın ama hanım kızımız tavsiye almak yerine tutturdu da biliyorum şöyle böyle her şeye bir laf burnu kaf dağında normal bu yorumlarMesajlarin tamamini okumadim ama, altina yazilan mesajlar cok tuhaf geldi bana arkadas kendine bir hayal ve hedef koymus ve mümkünati olmayan bir sey degil, neden destek olmuyorsunuz? Emirate de seni bekliyordu nasil bir yorum, bu firmayi gözünüzde neden büyüttünüz? Hangi hostes sakir sakir ingilizce konusuyor?
O diziyi hic izlemedim. Ama simdi siz deyince baktim. O kiz da ayni. guzel gozlu , zayif, beyaz tenli bilmem ne diye disi guzel oyunculugu fos kisileri doldurdular sektore.
Arkadas 6 ay kursa gitmis ve orta seviye bildigini iddia ediyor. Tabi ki hiçbirimiz buna inanmadik. 6 ayla olsaydi keske.Tabi ki 6 ayda İngilizce öğrenmemiştir. Maksimum işte simple present tense. :) Baksanıza YDS çalışır gibi kelime ezberleyerek öğrenebileceğini sanıyor. Yani hevesini kırmayın falan denmiş de bu heves değil ki bu hayallerde yaşamak. Ben şimdi size desem ki atıyorum X kişiden oyunculuk dersleri alıyorum 1 sene sonra Hollywood filmlerinde oynamaya başlarım çünkü yüzüm çok güzel; başarılar canım yolun açık olsun mu dersiniz yoksa ne Hollywood'u uçma allasen yere çakılırsın mı?
Mesajlarin tamamini okumadim ama, altina yazilan mesajlar cok tuhaf geldi bana arkadas kendine bir hayal ve hedef koymus ve mümkünati olmayan bir sey degil, neden destek olmuyorsunuz? Emirate de seni bekliyordu nasil bir yorum, bu firmayi gözünüzde neden büyüttünüz? Hangi hostes sakir sakir ingilizce konusuyor?
Tabi ki 6 ayda İngilizce öğrenmemiştir. Maksimum işte simple present tense. :) Baksanıza YDS çalışır gibi kelime ezberleyerek öğrenebileceğini sanıyor. Yani hevesini kırmayın falan denmiş de bu heves değil ki bu hayallerde yaşamak. Ben şimdi size desem ki atıyorum X kişiden oyunculuk dersleri alıyorum 1 sene sonra Hollywood filmlerinde oynamaya başlarım çünkü yüzüm çok güzel; başarılar canım yolun açık olsun mu dersiniz yoksa ne Hollywood'u uçma allasen yere çakılırsın mı?
e bizim ülkede herşey ezber olunca, dil öğrenmek de ezber sanılıyor. insanlar neredeyse ilkokulda öğrenmeye başlıyor da lise döneminde anca advanced olabiliyor.. bu da çok doğal çünkü ingiltire de yada amerikada değil, türkiyede yaşıyoruz. etrafımızda sürekli konuşulan dil türkçe..
ha belki robert, avusturya lisesi gibi yerlerde öğrenim daha hızlı ilerler, onlarda artık aşmış okullar olduklarından.
hayır, bi de hayal edersin ama insanlar sana neler gerekli anlatınca bir kulak kesilir araştırırsın. olayı resmen fiziğim uyguna ve 6 ay dil okuduma bağlamış gitmiş.
Fiziği uygun değil ki yüzü güzel. Gerekirse kilo verir hostes olmak için ama yüzü çok güzel. Gerçi ilk hedefi zaten hosteslik değil menejerlerin söylediğine göre yüzü çok güzel olduğu için hedefi artiz olmak. Yüzü güzel demiş miydim?
ahaha ay hepsini okuyamamıştım mesajların, tam açıcaktım gerek kalmadı :)
ee benim de yüzüm güzel ama bir fabrika kızıyım, harcandım mı şimdi
Çok fena harcanmışsınız. Hemen bir ajansa kayıt olun.
Size fabrika kızı şarkısını armağan ediyorum
fiziğimde çok uygun değil, 170/64 ama zayıflarım bence
Yok fizik şu an hosteslik için uygun. Ama artiz olma konusunu bilemiyorum, kamera 5 kilo artırıyormuş diyolla.
Fiziği uygun değil ki yüzü güzel. Gerekirse kilo verir hostes olmak için ama yüzü çok güzel. Gerçi ilk hedefi zaten hosteslik değil menejerlerin söylediğine göre yüzü çok güzel olduğu için hedefi artiz olmak. Yüzü güzel demiş miydim?
Kilo verir sorun degil. Dil ogrenir sorun degil.
Su rahatliktan az bizde de olaydi. Ama yüzü guzel iste