Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

Emirates zor ama Suudi Arabistan hava yolları var oraya girmek daha kolay
Boy kilon önemli
Yabancı dil
Üniversiteye dikkat etmiyorlar diye biliyorum
2 senelik mi istiyorlarmış burda?
Benim dönemimde herkes lise mezunuydu

En başta herkes çok destek oldu ilk sayfalara bakın ama hanım kızımız tavsiye almak yerine tutturdu da biliyorum şöyle böyle her şeye bir laf burnu kaf dağında normal bu yorumlar

Ya kız diyor ki güzelim ben ya oyuncu ya hostes olurum dil bilmeye eğitime gerek yok yani onun için ana noktayı hiç birimiz anlamadık bence :) bana da demin geldi bu düşünce :)

Ya kız diyor ki güzelim ben ya oyuncu ya hostes olurum dil bilmeye eğitime gerek yok yani onun için ana noktayı hiç birimiz anlamadık bence :) bana da demin geldi bu düşünce :)
Güzelliği geç kızın ezberi iyi 6 ayda ingilizce öğrenmiş bir senede test çözerek geliştirecek ellemeyin

Acik lise sorun olmaz sanmiyorum ancak hosteslik icin ingilizce anadil serviyesi olmali.eger cikarabilirseniz super

Cidden nasıl dayanıyorsınuz buna.
Bişi daha sigara işi nasıl oluyor uçakta uzun menzilli uçuşlarda.
Hep merak etmişimdir bunu
Pilot olan tanıdıklarım kokpitte içebildiklerini söylüyordu.
Her kabin görevlisini almıyorlarmış ama ahbaplıkları olanlar içiyormuş.
Söylenilen bu, gözümle görmedim göremem zaten kokpiti

Evet, uçuş görevlisi arkadaşlarımızdan bilgilendirme alalım.

Cidden nasıl dayanıyorsınuz buna.
Bişi daha sigara işi nasıl oluyor uçakta uzun menzilli uçuşlarda.
Hep merak etmişimdir bunu
Ben sigara kullanmıyorum .
Kulaklara alıştım idare ediyorum işte.
Sigara yüzünden ay ben yapamıyorum diyen görmedim ama insekte içsek ediyorlardır herhalde. Kimse uluorta yakinamiyor bile zaten hersey resmiyet ve standarttt icerisinde ilerliyor :) Ben hep uzun menzilli uçuyorum min 10 saat ucus süresi. Rüzgarı arkamıza alalm yarim saat kısalsın diye dua ediyorum sigaraya gerek yok temiz havaistiyorum bende :)

Hayır öyle bir şey yok hele hele kokpit en kıymetli yer :) güvenlik açısından sakıncalı. Zaten smoke dedektörler var. ulu orta filan imkansız gibi bir şey . Bi kere herkes herkesi raporlayabilir ? Kim kime güvenecek bu konuda var. Yani biraz abartı hikayeler gibi bisey bence bunlar . Kabin görevlisini alirlar, ahbaplar fln gülüyorum sadece eger is icin girdiyse biri içeride durma dakika süremiz var. Aşılamaz. Herkes girip cikamaz. Kokpit kuralları dahilindedir herşey . Kıdem esastır. Zaten biz isimizi gucumuzu bitirip popomuzu yere anca koyuyoruz yemek yiyoruz muhabbete vakit yok

Bunu söyleyen pilotumuz çalışma arkadaşı kabin görevlisi ile evlendi
Belki ahbaplık derken kendininkinden bahsediyordur
Ama sigarada çok söyleyen var içebildiklerini, bana da saçma geliyor küçücük yer dedektör falan da bir kere duman yani, istediği kadar havalandırma olsun.
Hava mı atmışlar bize

Ah canım benım ya keşke her şey senin sandığın kadar kolay olsa benim hosteslikten başka bir hedefim yok ben bile 2 3 dil öğrenme derdindeyim sen hem emirates istiyorsun hemde tecrübeli değilsin hemde ingilizcen az... bu hayaller fazla

Güzelliği geç kızın ezberi iyi 6 ayda ingilizce öğrenmiş bir senede test çözerek geliştirecek ellemeyin
Vallahi o kadar yıl okudum eski nişanlım Polonyalıydı hep yurt dışından arkadaşlarım oldu her milletten yine de ingilizcem iyi değil yani bana göre öyle ha evet anlıyorum her konuşulanı fakat akıcı değil konuşmam bir türkle ettiğim sohbet gibi olmuyor konuşmayı sevmiyorum açıkcası ingilizce filan :) çok yakın bir arkadaşımında inanılmaz yeteneği var dil konusunda 6 dil biliyor hemde ana dil seviyesinde erkek kardeşimde öyle süper konuşuyor çok rahat bence dil öğrenmede bir yetenek bana öyle geliyor zor yani