- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
-
- Konu Sahibi asdefkymal
Ben sigara kullanmıyorum .
Kulaklara alıştım idare ediyorum işte.
Sigara yüzünden ay ben yapamıyorum diyen görmedim ama insekte içsek ediyorlardır herhalde. Kimse uluorta yakinamiyor bile zaten hersey resmiyet ve standarttt icerisinde ilerliyor :) Ben hep uzun menzilli uçuyorum min 10 saat ucus süresi. Rüzgarı arkamıza alalm yarim saat kısalsın diye dua ediyorumsigaraya gerek yok temiz havaistiyorum bende :)
Pilot olan tanıdıklarım kokpitte içebildiklerini söylüyordu.
Her kabin görevlisini almıyorlarmış ama ahbaplıkları olanlar içiyormuş.
Söylenilen bu, gözümle görmedim göremem zaten kokpiti
Evet, uçuş görevlisi arkadaşlarımızdan bilgilendirme alalım.
Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsinHep merak ediyordum bunu.
Açıklamasını yapmış sağolsun.
Kokpiti bende merak ediyorum.
Benim kız küçükken uçakta sürekli kokpite gitmeyi isterdi.
Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsin
Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsin
Ayy inanmıyorum maşallah ozaman bebiş sorarsa büyüyünce artıkŞimdi kocaman oldu birde bebeği var kızımın.
Kendi kızı büyüyünce aynılaronı görecek.
Ayy inanmıyorum maşallah ozaman bebiş sorarsa büyüyünce artık
Allah bağışlasın çok tatlısınız sizdeNeneyim işte 20 aylık oldu ufaklık
Ben de bir şey merak ediyorum. Hep ayni ekiple mi ucuyorsunuz surekli degisiyor mu? :)Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsin
Allah bağışlasın çok tatlısınız sizde
Bi uctugunla bidaha denk gelmek mucize gibi bisey binde bir. Hep farklı ekip her uçuşta herkesi ilk kez görüyoruz:)Ben de bir şey merak ediyorum. Hep ayni ekiple mi ucuyorsunuz surekli degisiyor mu? :)
Aslinda guzelmis surekli yeni insanlar tanimak :) Bide surekli ayni kisiler olsa huzursuzluk, anlasmazliklar basliyorBi uctugunla bidaha denk gelmek mucize gibi bisey binde bir. Hep farklı ekip her uçuşta herkesi ilk kez görüyoruz:)
Bazen avantaj bazen dezavantaj iste:) bende olumlu yönünden bakmaya calisiyorumAslinda guzelmis surekli yeni insanlar tanimak :) Bide surekli ayni kisiler olsa huzursuzluk, anlasmazliklar basliyor
Her isin avantajlari ve dezavantajlari oluyor yaa mükemmel diye bir sey yok bunu ogrendik artik :) Kolayliklar diliyorum :)Bazen avantaj bazen dezavantaj iste:) bende olumlu yönünden bakmaya calisiyorum
Teşekkürler size deHer isin avantajlari ve dezavantajlari oluyor yaa mükemmel diye bir sey yok bunu ogrendik artik :) Kolayliklar diliyorum :)
Sanırım aynı şirkette aynı görevdeyiz:)Teşekkürler size de:)
Aynen bende farkettim sevindim bi kişinin daha çıkmasına kk da :) iyi ucuslarınız olsunSanırım aynı şirkette aynı görevdeyiz:)
Ben şuan ücretsiz izindeyim doğum sebebiyle ama size emniyetli uçuşlar dilerim. Özellikle su günlerde dikkat edin kendinize.Aynen bende farkettim sevindim bi kişinin daha çıkmasına kk da :) iyi ucuslarınız olsun
Allah bağışlasın teşekkürler olur ederiz sizde bebisinizle bol bol vakit geçirin ohh mis. Ve dikkat edinBen şuan ücretsiz izindeyim doğum sebebiyle ama size emniyetli uçuşlar dilerim. Özellikle su günlerde dikkat edin kendinize.