• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Bir de bişe daha söylücem bu bana nerde yicez nereye gitcez demedi ki yemek salı günü. Diyelim hiç bişe demedi sustu. Bende o konuyu açmam bu sayede yemek mevzusu biter gider. Bende önüme bakarım ama. Bu sessizliği hayra alamet değil.
Pazartesi günü hatırlatmazsa umudu kestim ben :)

Haklısın ama orda baya iyi çıkmışım kaç beğeni satamadım :))neyse şaka bir yana haklısınız ben sadece köşeme çekildim.
Belki yanındakinin tipini sevmemiştir :D Sen rahat ol. Aman kendimi beğendirmem lazım diye düşünme. Sonuç olarak bir ilişkiniz olacaksa seni olduğun gibi tanısın ki sonradan ikiniz de farklı beklentilere girip hayal kırıklığına uğramayın. Seni olduğun kişi olarak sevmeyecekse de zaten takma kafana değmez.

Belki yanındakinin tipini sevmemiştir :KK70: Sen rahat ol. Aman kendimi beğendirmem lazım diye düşünme. Sonuç olarak bir ilişkiniz olacaksa seni olduğun gibi tanısın ki sonradan ikiniz de farklı beklentilere girip hayal kırıklığına uğramayın. Seni olduğun kişi olarak sevmeyecekse de zaten takma kafana değmez.
Evet öyle yanımda annem arkadaşım bide ben varım :D neyse beğenmesin bakalım ☺️☺️

Bir de bişe daha söylücem bu bana nerde yicez nereye gitcez demedi ki yemek salı günü. Diyelim hiç bişe demedi sustu. Bende o konuyu açmam bu sayede yemek mevzusu biter gider. Bende önüme bakarım ama. Bu sessizliği hayra alamet değil.
Pazartesi günü hatırlatmazsa umudu kestim ben :)

Sen davet ettin ve sen ısmarlayacaksın madem, sen seçeceksin yeri saati, ona söyleyeceksin, o kadar :KK66: Kibarlık etmiştir nerede yiyeceğiz diye sormayarak. Sanki yer beğenmeyecekmiş gibi bir tavra girmek istememiştir, sana bırakmış işte yemeğe sen çıkaracağın için.

Artık kararlaştırmışsınız bu kadar kafanda döndürme meseleyi, sen karar ver yere, o gün çıkacakmış gibi düşün plan yap, işten mi gideceksiniz, sonra mı buluşacaksınız onu da belirle kafanda (sen karar ver buna), salı gününe kadar hiç konuşulmazsa konu, salı günü planı ona bildir, oldu bitti.. Şu saatte şurada buluşalım, ya da işten direk gidelim diyorum, gibi. Sonra buluşacaksanız, o seni evden almak isterse de olur de bence. Eve de zaten bırakacaktır.

Normal bir arkadaşınla yemeğe çıkarken nasıl yapıyorsan öyle yaklaş konuya. Ne sürekli o konu üzerine konuş, ne de o sormadı ben de bir şey demeyeyim mantığına gir. Rahat yaklaş konuya, gündelik basit bir mevzu gibi, dediğim gibi o pazartesi sözünü etmezse sen salı günü kafanda kararlaştırdığını rahat bir şekilde söyle olsun bitsin :KK66:

Sen davet ettin ve sen ısmarlayacaksın madem, sen seçeceksin yeri saati, ona söyleyeceksin, o kadar :KK66: Kibarlık etmiştir nerede yiyeceğiz diye sormayarak. Sanki yer beğenmeyecekmiş gibi bir tavra girmek istememiştir, sana bırakmış işte yemeğe sen çıkaracağın için.

Artık kararlaştırmışsınız bu kadar kafanda döndürme meseleyi, sen karar ver yere, o gün çıkacakmış gibi düşün plan yap, işten mi gideceksiniz, sonra mı buluşacaksınız onu da belirle kafanda (sen karar ver buna), salı gününe kadar hiç konuşulmazsa konu, salı günü planı ona bildir, oldu bitti.. Şu saatte şurada buluşalım, ya da işten direk gidelim diyorum, gibi. Sonra buluşacaksanız, o seni evden almak isterse de olur de bence. Eve de zaten bırakacaktır.

Normal bir arkadaşınla yemeğe çıkarken nasıl yapıyorsan öyle yaklaş konuya. Ne sürekli o konu üzerine konuş, ne de o sormadı ben de bir şey demeyeyim mantığına gir. Rahat yaklaş konuya, gündelik basit bir mevzu gibi, dediğim gibi o pazartesi sözünü etmezse sen salı günü kafanda kararlaştırdığını rahat bir şekilde söyle olsun bitsin :KK66:
Canım eğer Pazartesi söylemezse ya da salı akşama kadar o yemek yatar.. Kusura bakmasın. En azından hatırlatma mahiyetinde dahi olsa bişe söylemeli. O kadar da düşmedik yani.. Ben gerekeni yaptım gerisi onda. Hııı yer filan hazır tabiki ama hatırlatma onda. Sürekli ben üstüne düşemem.

Canım eğer Pazartesi söylemezse ya da salı akşama kadar o yemek yatar.. Kusura bakmasın. En azından hatırlatma mahiyetinde dahi olsa bişe söylemeli. O kadar da düşmedik yani.. Ben gerekeni yaptım gerisi onda. Hııı yer filan hazır tabiki ama hatırlatma onda. Sürekli ben üstüne düşemem.
Sen bilirsin canım ama kararlaştırmışsınız zaten, ondası bendesi yok bence bu saatten sonra ;)

Ufffff bilmiyorum bilmiyorum kafam bi milyon oldu biliyo musun.. Neyse o Zaman bi gelsinde.

Pazartesi akşamı buraya yaz yine durumu bakalım, o zamana kadar tavra girme yeter, tamam mı. Randevu vermişsin bir kere, işi bozacaksın yoksa.

Zaten sen rahat bir tavırla planı söylemek dışında üzerine düşmezsen, tutarsızlık etmezsen ve rahat olursan farklı bir mesaj gitmez adama korkma. Aksine bir öyle bir böyle yaparsan karşıdakinin ya kafası karışır, ya da senin onun bilerek kafasını karıştırmaya çalıştığını sanır bence.

Bu işin sırrı az mesafeli kalırken rahat yaklaşmak meseleye, o yemekte tanıyana kadar normal arkadaş gibi gör ve davran ona. Normal arkadaşına yapmayacağın tripleri sakın yapma, yaşı küçük değil adamın da, hemen anlar söyleyeyim :KK66:

Pazartesi akşamı buraya yaz yine durumu bakalım, o zamana kadar tavra girme yeter, tamam mı. Randevu vermişsin bir kere, işi bozacaksın yoksa.

Zaten sen rahat bir tavırla planı söylemek dışında üzerine düşmezsen, tutarsızlık etmezsen ve rahat olursan farklı bir mesaj gitmez adama korkma. Aksine bir öyle bir böyle yaparsan karşıdakinin ya kafası karışır, ya da senin onun bilerek kafasını karıştırmaya çalıştığını sanır bence.

Bu işin sırrı az mesafeli kalırken rahat yaklaşmak meseleye, o yemekte tanıyana kadar normal arkadaş gibi gör ve davran ona. Normal arkadaşına yapmayacağın tripleri sakın yapma, yaşı küçük değil adamın da, hemen anlar söyleyeyim :KK66:
Sütiş Emirgan düşünüyorum güzel bi mekan :)) beğenir herhalde ya valla resmen kendimi şuan erkek ben bayan o gibi düşünüyorum adamı yemeğe çıkarıyorum ya la :confused::KK75:

tatlı ve kahve vs için başka bir yer önerirse ve ısmarlamak istediğini söylerse sadece "Olur" de lütfen. Yok ben ısmarlayacaktım, yok vaktiniz var mı tutmayayım, yok ben gideyim, sakın bunlara girme hoşlanıyorsan. Ama baktın yemekte hiç haz etmediğin tipte biri çıktı, tatlıyı geçiştirir eve dönersin.

Kesinlikle katılıyorum. Rahat ol. Trip yapma. Gereksiz kibarliklar yaparak lafı uzatma.
Karşında arkadaşın varmış gibi davran

Bence onun da sana ilgisi var.

Öncelikle merhaba, burada insanlar dertlerini paylasiyormus. Bende yeni üyeyim ve paylasmak istiyorum. Tabi dertten sayilirsa..:KK51:
Ben birisinden hoşlanıyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Daha doğrusu hareketleri ilgimi çekti. Geç oldu diye mesaj atması, eve gidebildiniz mi demesi filan.. Bir günde geç oldu ben sizi bırakıyım Dedi. Evime bıraktı. ( istemememe rağmen )
Bende buna istinaden facebooktan ekledim. İş yeri arkadaşı sonuçta. Ben uzman yardımcısıyım o düz memur. Yani altım oluyor.Şefi gibi bişeyim. (detay bilin diye yazıyorum)
Facebooktan ekleyince bu bana mesaj attı. İnşallah yağmurda ıslanmadınız iyi ıstırahatler yazmış akşam. Sonra instadan davet yolladı kabul ettim. Resimlerimi beğendi.
Şaşırdım açıkçası..:oops:
Sonra bizim kurum sınavları vardı inşallah iyi not alırım filan diyodum. Buda bana çalışmam gereken kaynakları önerdi filan sonra dediki yüksek alırsanız valla bi yemek isterim dedi gülerek :)
Neyse sonuçlar açıklandı ben yüksek not aldım. Söyledim dedim ki sizin şu yemek işini bi halledelim dedim. Oda olur valla Dedi güldü.
Akşamına mesaj attım söylemeyi unuttum Salı akşamı isterseniz yemek yiyelim dedim.
Oda size külfet olmak istememem yazıp gülücük koymuş. Bende bozuldum açıkcası reddedildim gibi hissettim :))
Cevap vermedim 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama bir tatlı ve çay olabilir :KK66: yazmış.
Bende külfetlik bir durum yok ama siz bilirsiniz yazdım. Buda tamam yok ben size yük onarsın diye dedim yazdı. Ama tatlı ve kahve benden Dedi.
Bende işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım. Oda yok hayır tamam yiyelim Dedi.
Bende hepsi benden sizlik bişe yok dedim :)
Sonra bu bişe sorcam Dedi.
Evet dedim.
Siz kapalıymışsınız ☺️ Yazmış.
İnstagramdan fotolarınıza baktım.
Evet dedim eskiden öyleydi ama nasip dedim. Oda inşallah bir gün tekrar öyle çalışmak nasip olur dedi. İnşallah dedim inşallah... Yazmış.
Sonra güldüm ben bu iyi istirahatler size yazmış bende sizede dedim.
Konuşma-diyalog bu şekilde.
Sorum şu benden hoşlanıyor mu ? Yoksa kafamda mı kuruyorum ?
Yemekte Nasıl davranıcam bilmiyorum..
Utanıyorum ☺️☺️:oops:
Ben ondan çok hoşlanıyorum..
Bu arada arkadaşıyla yanımda konuşuyor artık evlenmek istediğini ufukta bişeyin olmadığını filan. Ben yan odada duyuyorum.. :KK45:
Sizce amacı ne ?
Baş başa kaldığımızda soruyor hiç şuraya gittiniz mi. İşte laf lafı açıyor.
Mesela istese şuan whatsaptan yazabilir ama yazmıyor.. Yani hoşlanmadı Brnce benden..
Bide konuşurken gözlerime bakıyor derin derin :))
Bu arada çevresinde ilgi çeken alımlı birisiyim. Yani bu bi sebep değil ama bilmiyorum.. Amacı ne bilmiyorum..
Olsa da çok zor olur neden diceksiniz
Çünkü kendisi biraz kompleks yapacak bi tip gibi ast üst durumunu maddi gelie farkı durumunu
Onun haricinden sizden hoşlanıyor evet bence bariz

Back