• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

ooo hayırlı olsun şimdiden :)) muhtemelen ağır ilerleyecek -ki bence öylesi daha tatlı- ama bir şeyler olacak gibi hissettim ben :)) iyi haberlerinizi bekliyorum :)
Evet ağırdan gidiyor bende anlamadım ama ağır olsun bakalım :) tabiki haber veririm canım :))

Ben ilk yorumumda uyarımı yapmıştım sana.. Marilyn de güzel açıklamış. Kaldırabileceksen gir bu işe diyeceğim ama sen aşığım, seviyorum boyutuna ulaştın bile.. Bu noktada umarım karşındaki sana uygun biridir temennisini yapar geçerim.
Kendimden örnek vereyim ; ben cevap verebilen, iş yerimin anladığı üslupla hak arayabilen biri Değilim , marilyn gibi sert de değilim. İş yeri ilişkim olsa; bir de geri tepse, dedikodu kazanında fokurdatırlar beni. Yüzüme de ima ima çarparlar; ben lafları yer oturur. Sinir krizi geçiririm sonra..

Bunları niye anlattım? Yarın önemli bir gün senin için.. Bir yemek yemekle dedikodu yapacak kadar yobazsa iş yerin, senin bakışını yürüyüşünü bile konusur. Engeleyemezsin. Bir yemekle bir şey olmaz yani ancak devamında çok dikkatli olman ve bu adamı iyi tanıman önemli ..gercekten buns değecek biri olmalı.. İlla evlilik olacak diye bir kaide yok ama bitecekse seviyeli bitirebilmeli ..

İyi şanslar..

Süper, aynen böyle yapman gerekiyordu. Harika yapmışsın :super:
Buluştuğunuzda da sakin kal. Adam zaten tavına gelmiş. Sen rahat ol. Adamı tanımaya çalış. Hoşuna giderse ne ala. Dış görünüş, ilk etaptaki davranış olarak adamdan hoşlanmış olabilirsin, o da senden. Ama bu şekilde devam etmek zorunda değil. Sen tanımaya çalış. İlgi alanlarınız uyuşuyor mu, kafalarınız uyuyor mu. En önemlisi sen üstü olduğun için mi seni tavlamaya çalışıyor yoksa cidden kişi olarak mı ilgisini çekiyorsun anlamaya çalış.

Aaaa hiiiiççç işim olmaz:işsiz: Bir laf vardır, oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur :KK48: Almak için harekete geçmen lazım.
Hem nasıl başlarsa öyle gider, en başından insiyatifi tamamen adama bırakırsan, öyle gider o, alamazsın önünü.
Ondan bekarım :işsiz: Adamları kaçırıyorum galibası :kızgın::skandal:
Aşırı özgüvenli kadın prim yapmıyor bu ülkede.. Bu net!
Ama bu belli kesim, azınlık, aşmış, türk erkeği egosunu kenara bırakmış erkekler için gecerli değil. Onlar da bilakis pısırık, mıymıy kız görünce kaçıyorlar.

Ben ilk yorumumda uyarımı yapmıştım sana.. Marilyn de güzel açıklamış. Kaldırabileceksen gir bu işe diyeceğim ama sen aşığım, seviyorum boyutuna ulaştın bile.. Bu noktada umarım karşındaki sana uygun biridir temennisini yapar geçerim.
Kendimden örnek vereyim ; ben cevap verebilen, iş yerimin anladığı üslupla hak arayabilen biri Değilim , marilyn gibi sert de değilim. İş yeri ilişkim olsa; bir de geri tepse, dedikodu kazanında fokurdatırlar beni. Yüzüme de ima ima çarparlar; ben lafları yer oturur. Sinir krizi geçiririm sonra..

Bunları niye anlattım? Yarın önemli bir gün senin için.. Bir yemek yemekle dedikodu yapacak kadar yobazsa iş yerin, senin bakışını yürüyüşünü bile konusur. Engeleyemezsin. Bir yemekle bir şey olmaz yani ancak devamında çok dikkatli olman ve bu adamı iyi tanıman önemli ..gercekten buns değecek biri olmalı.. İlla evlilik olacak diye bir kaide yok ama bitecekse seviyeli bitirebilmeli ..

İyi şanslar..
Kesinlikle ama gerçekten zaten adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum.. Teşekkürler.

Aşırı özgüvenli kadın prim yapmıyor bu ülkede.. Bu net!
Ama bu belli kesim, azınlık, aşmış, türk erkeği egosunu kenara bırakmış erkekler için gecerli değil. Onlar da bilakis pısırık, mıymıy kız görünce kaçıyorlar.
Yapmıyor, sanırım gözleri korkuyor. Ama ben hoşlandığım bir erkeğe kahve içmeyi teklif etmekten falan kaçınmıyorum, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin kendi terbiyesizliği :D

Yapmıyor, sanırım gözleri korkuyor. Ama ben hoşlandığım bir erkeğe kahve içmeyi teklif etmekten falan kaçınmıyorum, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin kendi terbiyesizliği :KK70:
Ben 30 yıl kalsam yapamam mesela :KK70:
Gerçi benim Zamanımda böyle seyler yoktu. İlk çağdan beri evliyim ben. Flörtün nedir unuttum. :KK31:

Back