• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Bende evlenmek istiyorum zaten ailem ne der bilmiyorum tek kızım ama artık bence onlarda alışmalı inşallah dediğin gibi olur :) ben belki kurum değişirim bilmiyorum ama evlenmek için evlenecek bir tipe benzemiyor her şeyi görmüş geçirmiş canım belli yani :) bu arada ben çok heycanlıyım uffff ☺️

Sen belli kedini rezil edip geleceksin sonrada 3 gun sonra is yerinde millet fis fis bana bakip konusuyor yazarsin. Madem evlenecek tipe benzemiyor niye elin adamiyla yayvan yayavan muhabbetler ediyorsun anlamadim. Hayir calistigin yerde adin cikacak haberin yok resmen cehaletin son noktsinda hareket ediyorsun suanda.

Benziyor yazacaktım yanlış yazmış ya nediyosunuz siz :( ben ona aşığım ya ne diyosunuz ? Evlenmek istiyorum bende diyorum dikkat edin şu youmunuza iyi misiniz ?
Sen belli kedini rezil edip geleceksin sonrada 3 gun sonra is yerinde millet fis fis bana bakip konusuyor yazarsin. Madem evlenecek tipe benzemiyor niye elin adamiyla yayvan yayavan muhabbetler ediyorsun anlamadim. Hayir calistigin yerde adin cikacak haberin yok resmen cehaletin son noktsinda hareket ediyorsun suanda.

Benziyor yazacaktım yanlış yazmış ya nediyosunuz siz :KK43: ben ona aşığım ya ne diyosunuz ? Evlenmek istiyorum bende diyorum dikkat edin şu youmunuza iyi misiniz ?

iyi canim benim hayirli isler sana o zaman. Yanlis yazan sensin ne trip atiyorsun kiza bak yaa...
Cidden yukardaki yazan arkadas hakli yas 24 ama hareketler 16...

100 kere kendinzi dedikodu malzemesi yapmayın kendinizi işyerinde yazdık ama takan olmadı.

Bak aynen şöyle oldu merhaba Dedi gülücük koydu yarın için Nasıl bir planımız var bende ona göre hareket etsem Dedi emir komuta sizde Dedi güldü sonra ben söyledim bi yer güzel bi yer.
Kaç gibi çıkarsınız Dedi arabamla gideriz Dedi sonra hemen güldü öyle bende tamam haberleşiriz dedim o daha haberleşiriz Dedi bu kadar :)
Süper, aynen böyle yapman gerekiyordu. Harika yapmışsın :super:
Buluştuğunuzda da sakin kal. Adam zaten tavına gelmiş. Sen rahat ol. Adamı tanımaya çalış. Hoşuna giderse ne ala. Dış görünüş, ilk etaptaki davranış olarak adamdan hoşlanmış olabilirsin, o da senden. Ama bu şekilde devam etmek zorunda değil. Sen tanımaya çalış. İlgi alanlarınız uyuşuyor mu, kafalarınız uyuyor mu. En önemlisi sen üstü olduğun için mi seni tavlamaya çalışıyor yoksa cidden kişi olarak mı ilgisini çekiyorsun anlamaya çalış.

Çok özgüvenli hatunsun sen de yani .. :eğlence:
Adama direk mekan buyuracak. Bizim kızlar genelde " ay ben bilmem, ben gezmem, beyim bilir mekan felan " modunda takılır :-)
Aaaa hiiiiççç işim olmaz:işsiz: Bir laf vardır, oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur :KK48: Almak için harekete geçmen lazım.
Hem nasıl başlarsa öyle gider, en başından insiyatifi tamamen adama bırakırsan, öyle gider o, alamazsın önünü.
Ondan bekarım :işsiz: Adamları kaçırıyorum galibası :kızgın::skandal:

Süper, aynen böyle yapman gerekiyordu. Harika yapmışsın :super:
Buluştuğunuzda da sakin kal. Adam zaten tavına gelmiş. Sen rahat ol. Adamı tanımaya çalış. Hoşuna giderse ne ala. Dış görünüş, ilk etaptaki davranış olarak adamdan hoşlanmış olabilirsin, o da senden. Ama bu şekilde devam etmek zorunda değil. Sen tanımaya çalış. İlgi alanlarınız uyuşuyor mu, kafalarınız uyuyor mu. En önemlisi sen üstü olduğun için mi seni tavlamaya çalışıyor yoksa cidden kişi olarak mı ilgisini çekiyorsun anlamaya çalış.

Aaaa hiiiiççç işim olmaz:işsiz: Bir laf vardır, oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur :KK48: Almak için harekete geçmen lazım.
Hem nasıl başlarsa öyle gider, en başından insiyatifi tamamen adama bırakırsan, öyle gider o, alamazsın önünü.
Ondan bekarım :işsiz: Adamları kaçırıyorum galibası :kızgın::skandal:
Teşekkürler yorumların için

Sevgili Cherry bizim insanimiza iyilik yaramaz ki ...
Hoşlanmak sevmek suç mu ? Bu kadar katı olmayın ya elaleme ne malzeme olucam ? Karşımdaki insanı 6 aydır gözlemliyorum zaten. Ne fark ettim biliyor musunuz siz bazı bayanlar burdan böyle klavye hanfendisi takılın gidin.
Karşımızdakine yerine koyun. Adın çıkacak rezil olacaksın da ne demek ? Adamla ahlaksız bir şey mi yaşayacağım. Uçmayın lütfen. Alt tarafı bir yemek ki beni bilen bilir Nasıl birisi olduğumu o kurumda. Siz şurada iki dakikada içinizdeki alevi püskürttünüz. Bir şey demiyorum tamam. Hevesimi her şeyimi kaçırdınız. Yine de iyi ve kötü yorum yapan herkese teşekkürler. Konum kapanabilir mi ?

Ne gereksiz insanlar var yahu size ne birileriyle yatmak kalkmak normal olurken velevki is arkadaşıyla yemeğe çıksın ne varki bir şey hissettiği biriyle çıkması daha da normal kim ne diyecek dedikodu çıkacak ne kadar umursanir olmuş.!!!Varmı böyle seviyeli giden ilişkiler bu devirde hemen hoppp yatağa .konu sahibi kapatma konunu merak ediyorum neler olacak yarın .hem farklı düşünenler olacaktır hem onlari da öyle kabul edelim boşver takma

Ne gereksiz insanlar var yahu size ne birileriyle yatmak kalkmak normal olurken velevki is arkadaşıyla yemeğe çıksın ne varki bir şey hissettiği biriyle çıkması daha da normal kim ne diyecek dedikodu çıkacak ne kadar umursanir olmuş.!!!Varmı böyle seviyeli giden ilişkiler bu devirde hemen hoppp yatağa .konu sahibi kapatma konunu merak ediyorum neler olacak yarın .hem farklı düşünenler olacaktır hem onlari da öyle kabul edelim boşver takma
Peki.. :( üzülüyorum ama ben öyle bir insan değilim ki sanki gidip kötü şeyler yapıcam ayıp ya..

Peki.. :KK43: üzülüyorum ama ben öyle bir insan değilim ki sanki gidip kötü şeyler yapıcam ayıp ya..
Sanırım adama açılmadan önce bunu düşünmüşsündür. Sonuç olarak iş yerleri her zaman dedikoduya uygun yerler. Ama eninde sonunda insanların söyleyeceklerini bizim onlara karşı olan tavrımız belirler.
Ben de normalde iş yeri ilişkilerine pek sıcak bakmam ama kendim de yaşadım ve sonunda ayrıldık.Ben tavır olarak insanların laf çarpmasına müsaade eden biri değilim. Sert bir insanım, kendi aralarında konuşmuşlar mıdır, bilmem ama bir ofis dedikodusu kısmına ulaşamadı. Ulaşsaydı alacakları cevabı biliyorlardı, çünkü.
Ofis arkadaşınızla sevgili olmazsınız da instagrama sevgilinizle biraz yakın bir fotonuzu koyarsınız onu konuşurlar ama mutlaka konuşurlar.
Konuşacakları seviyeyi belirleyecek olan da sizin tavrınız olacak. Sonuç olarak aynı iş yerinde tanışıp evlenen, uzun birliktelikler yaşayan sürüyle de insan var.
İkiniz de yetişkin ve bekar insanlarsınız. Aranızda ast üst olduğunuz için bir çıkar çatışması olabilir ama onu engellemenin de yolları var. O kadar da zor bir şey değil.

Sanırım adama açılmadan önce bunu düşünmüşsündür. Sonuç olarak iş yerleri her zaman dedikoduya uygun yerler. Ama eninde sonunda insanların söyleyeceklerini bizim onlara karşı olan tavrımız belirler.
Ben de normalde iş yeri ilişkilerine pek sıcak bakmam ama kendim de yaşadım ve sonunda ayrıldık.Ben tavır olarak insanların laf çarpmasına müsaade eden biri değilim. Sert bir insanım, kendi aralarında konuşmuşlar mıdır, bilmem ama bir ofis dedikodusu kısmına ulaşamadı. Ulaşsaydı alacakları cevabı biliyorlardı, çünkü.
Ofis arkadaşınızla sevgili olmazsınız da instagrama sevgilinizle biraz yakın bir fotonuzu koyarsınız onu konuşurlar ama mutlaka konuşurlar.
Konuşacakları seviyeyi belirleyecek olan da sizin tavrınız olacak. Sonuç olarak aynı iş yerinde tanışıp evlenen, uzun birliktelikler yaşayan sürüyle de insan var.
İkiniz de yetişkin ve bekar insanlarsınız. Aranızda ast üst olduğunuz için bir çıkar çatışması olabilir ama onu engellemenin de yolları var. O kadar da zor bir şey değil.
Çalıştığım yerde tek bayan benim canım.

Back