Saçmalamışsın derken sanırım biraz heyecan yapmışsın onu demek istiyor arkadaşlar. Bir daha ki sefere altı üstü bir yemek bir tatlı gibi yaklaş duruma, rahat ol. İlle durumu netleştirmek için isterseniz öyle yapmayalım böyle yapalım gibi uzatman sanırım hem heyecanından hem de alıngan yaklaşmaktan.
Hoşlanıyorsan adamın da seninle flört etmesine izin ver. Tatlı ısmarlamak istediğinde ille ben ısmarlayacağım dersen şefi olarak yemeğe çıkarmış durumuna bile düşebilirsin. Tatlı benden demek direk flört etmeye çalıştığını düşündürdü bana zaten, ilgisi olduğunu düşündüm.
Yemeğe çıktığınızda güzelce yemeğinizi yiyin. tatlı ve kahve vs için başka bir yer önerirse ve ısmarlamak istediğini söylerse sadece "Olur" de lütfen. Yok ben ısmarlayacaktım, yok vaktiniz var mı tutmayayım, yok ben gideyim, sakın bunlara girme hoşlanıyorsan. Ama baktın yemekte hiç haz etmediğin tipte biri çıktı, tatlıyı geçiştirir eve dönersin.
Kendinden emin ol. Attığın adımı atar atmaz sorgulama. Attığın adımdan şüpheye düştüğünde telafi etmeye çalışma, meşgulseniz vs demek yerine bırak öylece kalsın konuşma ortada, o yönlendirir zaten bir ilgi varsa.
Bir de kapalı meselesinde, sen iş yüzünden açılmak durumunda mı kaldın yoksa kendin mi açıldın? O da inşallah kapalı çalışabilirsin anlamında mı bir temenni de bulunmuş, orayı merak ettim. Yanlış anlamış olabilirim ama doğru anladıysam ve sen kapanmak istemiyorsan tekrar o konuda bir mevzu geçerse net tavrını belli et derim. Yok zaten mecbur hissederek açıldıysan sen de imkan olunca kapanmak istiyorsan zaten benim söylediğime gerek kalmaz
Hevesin kaçmasın, büyük bir sorun yok merak etme, sadece adama karşı diken üstündeymiş gibi olma yeter