• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Öncelikle merhaba, burada insanlar dertlerini paylasiyormus. Bende yeni üyeyim ve paylasmak istiyorum. Tabi dertten sayilirsa..:KK51:
Ben birisinden hoşlanıyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Daha doğrusu hareketleri ilgimi çekti. Geç oldu diye mesaj atması, eve gidebildiniz mi demesi filan.. Bir günde geç oldu ben sizi bırakıyım Dedi. Evime bıraktı. ( istemememe rağmen )
Bende buna istinaden facebooktan ekledim. İş yeri arkadaşı sonuçta. Ben uzman yardımcısıyım o düz memur. Yani altım oluyor.Şefi gibi bişeyim. (detay bilin diye yazıyorum)
Facebooktan ekleyince bu bana mesaj attı. İnşallah yağmurda ıslanmadınız iyi ıstırahatler yazmış akşam. Sonra instadan davet yolladı kabul ettim. Resimlerimi beğendi.
Şaşırdım açıkçası..:oops:
Sonra bizim kurum sınavları vardı inşallah iyi not alırım filan diyodum. Buda bana çalışmam gereken kaynakları önerdi filan sonra dediki yüksek alırsanız valla bi yemek isterim dedi gülerek :)
Neyse sonuçlar açıklandı ben yüksek not aldım. Söyledim dedim ki sizin şu yemek işini bi halledelim dedim. Oda olur valla Dedi güldü.
Akşamına mesaj attım söylemeyi unuttum Salı akşamı isterseniz yemek yiyelim dedim.
Oda size külfet olmak istememem yazıp gülücük koymuş. Bende bozuldum açıkcası reddedildim gibi hissettim :))
Cevap vermedim 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama bir tatlı ve çay olabilir :KK66: yazmış.
Bende külfetlik bir durum yok ama siz bilirsiniz yazdım. Buda tamam yok ben size yük onarsın diye dedim yazdı. Ama tatlı ve kahve benden Dedi.
Bende işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım. Oda yok hayır tamam yiyelim Dedi.
Bende hepsi benden sizlik bişe yok dedim :)
Sonra bu bişe sorcam Dedi.
Evet dedim.
Siz kapalıymışsınız ☺️ Yazmış.
İnstagramdan fotolarınıza baktım.
Evet dedim eskiden öyleydi ama nasip dedim. Oda inşallah bir gün tekrar öyle çalışmak nasip olur dedi. İnşallah dedim inşallah... Yazmış.
Sonra güldüm ben bu iyi istirahatler size yazmış bende sizede dedim.
Konuşma-diyalog bu şekilde.
Sorum şu benden hoşlanıyor mu ? Yoksa kafamda mı kuruyorum ?
Yemekte Nasıl davranıcam bilmiyorum..
Utanıyorum ☺️☺️:oops:
Ben ondan çok hoşlanıyorum..
Bu arada arkadaşıyla yanımda konuşuyor artık evlenmek istediğini ufukta bişeyin olmadığını filan. Ben yan odada duyuyorum.. :KK45:
Sizce amacı ne ?
Baş başa kaldığımızda soruyor hiç şuraya gittiniz mi. İşte laf lafı açıyor.
Mesela istese şuan whatsaptan yazabilir ama yazmıyor.. Yani hoşlanmadı Brnce benden..
Bide konuşurken gözlerime bakıyor derin derin :))
Bu arada çevresinde ilgi çeken alımlı birisiyim. Yani bu bi sebep değil ama bilmiyorum.. Amacı ne bilmiyorum..

Hoşlanmayan adam ne diye uğraşsın :KK37: Buluşma oldu mu ?

Bazıları saçmalamışsın yazmış yemek ağır kaçmış yazmış iyide ondedi yemeğinizi yerim diye bende zaten ilgim var bunu fırsat bildim o sebeple.. Neyse inşallah hoşlanıyordur benden..
Saçmalamışsın derken sanırım biraz heyecan yapmışsın onu demek istiyor arkadaşlar. Bir daha ki sefere altı üstü bir yemek bir tatlı gibi yaklaş duruma, rahat ol. İlle durumu netleştirmek için isterseniz öyle yapmayalım böyle yapalım gibi uzatman sanırım hem heyecanından hem de alıngan yaklaşmaktan.

Hoşlanıyorsan adamın da seninle flört etmesine izin ver. Tatlı ısmarlamak istediğinde ille ben ısmarlayacağım dersen şefi olarak yemeğe çıkarmış durumuna bile düşebilirsin. Tatlı benden demek direk flört etmeye çalıştığını düşündürdü bana zaten, ilgisi olduğunu düşündüm.

Yemeğe çıktığınızda güzelce yemeğinizi yiyin. tatlı ve kahve vs için başka bir yer önerirse ve ısmarlamak istediğini söylerse sadece "Olur" de lütfen. Yok ben ısmarlayacaktım, yok vaktiniz var mı tutmayayım, yok ben gideyim, sakın bunlara girme hoşlanıyorsan. Ama baktın yemekte hiç haz etmediğin tipte biri çıktı, tatlıyı geçiştirir eve dönersin.

Kendinden emin ol. Attığın adımı atar atmaz sorgulama. Attığın adımdan şüpheye düştüğünde telafi etmeye çalışma, meşgulseniz vs demek yerine bırak öylece kalsın konuşma ortada, o yönlendirir zaten bir ilgi varsa.

Bir de kapalı meselesinde, sen iş yüzünden açılmak durumunda mı kaldın yoksa kendin mi açıldın? O da inşallah kapalı çalışabilirsin anlamında mı bir temenni de bulunmuş, orayı merak ettim. Yanlış anlamış olabilirim ama doğru anladıysam ve sen kapanmak istemiyorsan tekrar o konuda bir mevzu geçerse net tavrını belli et derim. Yok zaten mecbur hissederek açıldıysan sen de imkan olunca kapanmak istiyorsan zaten benim söylediğime gerek kalmaz :KK66:

Hevesin kaçmasın, büyük bir sorun yok merak etme, sadece adama karşı diken üstündeymiş gibi olma yeter :KK66:

Salı günü gerçekleşiyor :)

Hımmm baya var ,yüzüne maskelerini yap bol bol :KK19:Bir erkeği kalbinden vuran gülümsemedir. Kahkaha diil ''tebessüm'' ayna karşısında bol bol gülümse en iyi gülümsemeni bul, sürekli her yerde öyle gülümse :KK15:Rahat ol gözlerinden gözlerini sakın kaçırma kendinden emin bir hava katar :KK39:

Saçmalamışsın derken sanırım biraz heyecan yapmışsın onu demek istiyor arkadaşlar. Bir daha ki sefere altı üstü bir yemek bir tatlı gibi yaklaş duruma, rahat ol. İlle durumu netleştirmek için isterseniz öyle yapmayalım böyle yapalım gibi uzatman sanırım hem heyecanından hem de alıngan yaklaşmaktan.

Hoşlanıyorsan adamın da seninle flört etmesine izin ver. Tatlı ısmarlamak istediğinde ille ben ısmarlayacağım dersen şefi olarak yemeğe çıkarmış durumuna bile düşebilirsin. Tatlı benden demek direk flört etmeye çalıştığını düşündürdü bana zaten, ilgisi olduğunu düşündüm.

Yemeğe çıktığınızda güzelce yemeğinizi yiyin. tatlı ve kahve vs için başka bir yer önerirse ve ısmarlamak istediğini söylerse sadece "Olur" de lütfen. Yok ben ısmarlayacaktım, yok vaktiniz var mı tutmayayım, yok ben gideyim, sakın bunlara girme hoşlanıyorsan. Ama baktın yemekte hiç haz etmediğin tipte biri çıktı, tatlıyı geçiştirir eve dönersin.

Kendinden emin ol. Attığın adımı atar atmaz sorgulama. Attığın adımdan şüpheye düştüğünde telafi etmeye çalışma, meşgulseniz vs demek yerine bırak öylece kalsın konuşma ortada, o yönlendirir zaten bir ilgi varsa.

Bir de kapalı meselesinde, sen iş yüzünden açılmak durumunda mı kaldın yoksa kendin mi açıldın? O da inşallah kapalı çalışabilirsin anlamında mı bir temenni de bulunmuş, orayı merak ettim. Yanlış anlamış olabilirim ama doğru anladıysam ve sen kapanmak istemiyorsan tekrar o konuda bir mevzu geçerse net tavrını belli et derim. Yok zaten mecbur hissederek açıldıysan sen de imkan olunca kapanmak istiyorsan zaten benim söylediğime gerek kalmaz :KK66:

Hevesin kaçmasın, büyük bir sorun yok merak etme, sadece adama karşı diken üstündeymiş gibi olma yeter :KK66:
İş gereği açıldım ki zaten üni biter bitmez açtım kendi isteğim. Kendi isteğimle kapanmıştım zaten. Bende Orayı anlamadım biliyo musun. Çünkü o sürekli resimlerinize baktım filan Dedi. Öğrenci mezuniyetliyken vardı zaten onlar. Silmeye kıyamadım. Özel çekimler çünkü.
Sanki üzülmüşümde teselli ediyor gibi

Tamam çok heycanlıyım :)) inşallah bir sorun olmaz
Hımmm baya var ,yüzüne maskelerini yap bol bol :KK19:Bir erkeği kalbinden vuran gülümsemedir. Kahkaha diil ''tebessüm'' ayna karşısında bol bol gülümse en iyi gülümsemeni bul, sürekli her yerde öyle gülümse :KK15:Rahat ol gözlerinden gözlerini sakın kaçırma kendinden emin bir hava katar :KK39:

Bir de ben ortada kurtluk görmedim. İnsanlar hoşlanınca böyle flört ederler zaten.. Bu normal bir flörtleşme, hatta tam olarak o aşamaya bile gelememiş bir durum.

Tamam bazılarının gönlü geniş çıkıyor herkesle flörtleşiyor, kabul :KK66: Ama zaten işyerindeki tavırlarından belli olur insanın, ortamda sekreterinden memuruna herkesin etrafında dört dönen tipler vardır, herkese o manalı bakışlar atılır falan. Ama sanırım bu fark edilebilir dışarıdan da.

Zaten zamanla tanımaya çalışmak lazım. Çok şüpheyle yaklaşmak, aman kurt bu diye korkmak taraftarı değilim. İnsanlar nasıl beraber olacak yoksa, iş sadece görücüye kalır o zaman. Aksi halde her hoşlanan ve belli edene, her manalı bakana, her flört edene niyeti kötü demek lazım..

Tabi işin bazı incelikleri var bir erkeğin yaklaşımını çözmek için. İşyerinde başka kadınlara karşı normal olsa da ben kendini çok övene ya da karşısındaki daha işin başında çok övene, iltifata boğana ben güvenmem mesela. Kafa karıştırıcı tavırlar takınıp gizemli havalara bürünene de. Ama ilk başlarda normal insanlar gibi sohbet edip ufak ufak ilgisini belli eden bir erkekten ise çok şüphelenmemek ama tanımaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum.

İş gereği açıldım ki zaten üni biter bitmez açtım kendi isteğim. Kendi isteğimle kapanmıştım zaten. Bende Orayı anlamadım biliyo musun. Çünkü o sürekli resimlerinize baktım filan Dedi. Öğrenci mezuniyetliyken vardı zaten onlar. Silmeye kıyamadım. Özel çekimler çünkü.
Sanki üzülmüşümde teselli ediyor gibi
O konuda gönlünden kapalı olmak geçmiyorsa, teselli ediyorsa, ben memnunum halimden diyebilirsin mesela. Ciddiye binerse ilişkiniz, farklı talepler gelebilir şimdiden rengini belli etmek gerekir diye düşünüyorum.

Ama zaten işim önemli değil, işimi bırakıp kapanabilirim maksat evlenmek diyorsan onu bilemem elbette, sana kalmış. Yine de hele ki iş hayatına giren bir kadının bırakıp ev hanımı olmasını çok doğru bulmuyorum, sonra o kadın kendi mutsuz oluyor diye. Bu konuları en iyi sen bilirsin, gönlünden ne geçiyorsa söyle, açık memnunsan tesellilik bir durum olmadığını bilsin ;)

Aynen dediğiniz gibi gelişti zaten herkese kaba tavırla yavşayan biri değil. Gözlemledim..
Bir de ben ortada kurtluk görmedim. İnsanlar hoşlanınca böyle flört ederler zaten.. Bu normal bir flörtleşme, hatta tam olarak o aşamaya bile gelememiş bir durum.

Tamam bazılarının gönlü geniş çıkıyor herkesle flörtleşiyor, kabul :KK66: Ama zaten işyerindeki tavırlarından belli olur insanın, ortamda sekreterinden memuruna herkesin etrafında dört dönen tipler vardır, herkese o manalı bakışlar atılır falan. Ama sanırım bu fark edilebilir dışarıdan da.

Zaten zamanla tanımaya çalışmak lazım. Çok şüpheyle yaklaşmak, aman kurt bu diye korkmak taraftarı değilim. İnsanlar nasıl beraber olacak yoksa, iş sadece görücüye kalır o zaman. Aksi halde her hoşlanan ve belli edene, her manalı bakana, her flört edene niyeti kötü demek lazım..

Tabi işin bazı incelikleri var bir erkeğin yaklaşımını çözmek için. İşyerinde başka kadınlara karşı normal olsa da ben kendini çok övene ya da karşısındaki daha işin başında çok övene, iltifata boğana ben güvenmem mesela. Kafa karıştırıcı tavırlar takınıp gizemli havalara bürünene de. Ama ilk başlarda normal insanlar gibi sohbet edip ufak ufak ilgisini belli eden bir erkekten ise çok şüphelenmemek ama tanımaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum.

O konuda gönlünden kapalı olmak geçmiyorsa, teselli ediyorsa, ben memnunum halimden diyebilirsin mesela. Ciddiye binerse ilişkiniz, farklı talepler gelebilir şimdiden rengini belli etmek gerekir diye düşünüyorum.

Ama zaten işim önemli değil, işimi bırakıp kapanabilirim maksat evlenmek diyorsan onu bilemem elbette, sana kalmış. Yine de hele ki iş hayatına giren bir kadının bırakıp ev hanımı olmasını çok doğru bulmuyorum, sonra o kadın kendi mutsuz oluyor diye. Bu konuları en iyi sen bilirsin, gönlünden ne geçiyorsa söyle, açık memnunsan tesellilik bir durum olmadığını bilsin :KK66:
Bende sorun yok artık böleyim yazdım güldüm zaten ama sanki eskisen kapalı olmam hoşuna gitti gibi :)

Bende sorun yok artık böleyim yazdım güldüm zaten ama sanki eskisen kapalı olmam hoşuna gitti gibi :)
Ben de onu hissettim. gönlünden o geçmiştir diye düşündüm.

Kuzenim bunu yaşadı diye dikkatimi çekti, evliliğinde çok sıkıntılar yaşadı, kapanmaya işi bırakmaya mecbur hissetti sevgisinden. Sonuç korkunç bir evlilik ve çok zorlu bir boşanma süreci oldu:KK43: Yeniden iş hayatına girmek için debelendi durdu. 8 senesi çöpe gitti ama başardı sonunda yeniden kendi ayakları üzerinde durmayı. Ama ömründen ömür gitti, tedaviler gördü vs vs...

Eski eşi daha tanışmadan itibaren bu konularda hep inceden inceye işleyerek kızı ikna etti. Hiç zorlama olmadan manipule ederek, dini inançlarına oynayarak kızın. Bu yüzden ben bu konulara biraz şüpheli yaklaşıyorum.

Ben de onu hissettim. gönlünden o geçmiştir diye düşündüm.

Kuzenim bunu yaşadı diye dikkatimi çekti, evliliğinde çok sıkıntılar yaşadı, kapanmaya işi bırakmaya mecbur hissetti sevgisinden. Sonuç korkunç bir evlilik ve çok zorlu bir boşanma süreci oldu:KK43: Yeniden iş hayatına girmek için debelendi durdu. 8 senesi çöpe gitti ama başardı sonunda yeniden kendi ayakları üzerinde durmayı. Ama ömründen ömür gitti, tedaviler gördü vs vs...

Eski eşi daha tanışmadan itibaren bu konularda hep inceden inceye işleyerek kızı ikna etti. Hiç zorlama olmadan manipule ederek, dini inançlarına oynayarak kızın. Bu yüzden ben bu konulara biraz şüpheli yaklaşıyorum.
O konuda fikrim değişmez. Kaç yaşında insanlarız ayrıca kapalı olmak demek dini bütün süper ibadet yapan anlamına gelmiyor.. Neyse bu konuyu deşmiycem :) yorumların çok iyi geldi..

O konuda fikrim değişmez. Kaç yaşında insanlarız ayrıca kapalı olmak demek dini bütün süper ibadet yapan anlamına gelmiyor.. Neyse bu konuyu deşmiycem :) yorumların çok iyi geldi..
Sen kararlılığını adama baştan göster derim fırsat buldukça :KK66: çok önemsiyorsa yol yakınken bilsin sonradan seni evirmeye değiştirmeye kalkmasın...
ben yerinde olsam kesinlikle insta dan da baş örtülü fotoları kaldırarak ilk mesajı gayet net verirdim :KK66: Sen kendin sakla kıyamıyorsan, dışarıya yanlış mesaj olmasın derim..

Bişe dicem normalde hep beğenir resimlerimi. Az önce düğün için arkadaşla bi foto koydum beğenmemiş.. Ses solukta yok. Bende bu benden hoşlanmadı :/

Back