• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığımı nasıl belli edeceğim

Sonuna kadar okuyamadim bile. Iliskiniz sosyal medya uzerine kurulu. O onu takip etmis yok silmis yok etiket yok ortak arkadas cikarma yok story... Ne yorucu ya hu. Birak sosyal medyada kalsin iliskiniz
Yüz yuze tanısmadıgım bir insan oldugu icin ve su an iletisim kurabildigimiz tek platform orası oldugu icin o yuzden orada olan bitenleri anlattım; cunku baska turlu bir görusmuslugum yok. Ne yapabilirim, guvercin mi göndereyim.
Bunu yazana kadar da okuyup sonunu getirirdiniz aslında. Fikir almak icin yazıyorum burada, amacınız fikir vermek degilse de kimse kimsenin zamanını almasın lütfen.

Kac yasina gelmis insanlarsiniz, arkadaşa soylemek filan cok eskilerde kalmadi mi ya? Yazin iste instagramdan bir sebeple. Atin yemi, isterse devam ettirir zaten.

Bir erkek hoşlanıyorsa gelir kendi konuşur. Kimseye bir şey söylemeyin. Çekingen biri olsa hiç sevgili yapmazdı. Sizin ona karşı duygularınızı kullanmak isteyebilir. Kaç yaşında adam.Bu işler resmimi beğendi,hikayeme baktı vs ile belli olmaz. Sonunda siz üzülürsünüz.

Paylaştığın fotoğrafları ortalama 7 sn içinde beğeniyor olması, boşlukta olduğunu ve instagram’ta ava çıkmış tetikte bekliyor olduğunu gösteriyor bence :KK53: Dikkat et. Üstelik uzun süreli ayrıl-barış ilişkisi yeni bitmiş. Duble dikkat et :)

Paylaştığın fotoğrafları ortalama 7 sn içinde beğeniyor olması, boşlukta olduğunu ve instagram’ta ava çıkmış tetikte bekliyor olduğunu gösteriyor bence :KK53: Dikkat et. Üstelik uzun süreli ayrıl-barış ilişkisi yeni bitmiş. Duble dikkat et :)
fotograf yine bir derece ama koydugum storye saniyesinde bakması beni süphelendirdi, demek ki elinde telefon yapısık yasıyor ve hemen anında bakıyor :( aynen, o yuzden takılmalık öylesine bir sey olsun istemiyorum olacaksa da o duzgun bır adım atsın ıstıyorum aslında ama atmadı da bır turlu artık hayırlısı dıyorum hoslanmıs olabilir olmaya da bilir bakalım görecegiz :D

Back