Hoşlandığımı bey bacim dedi

Biz bekarken severdik öyle gece on onbeş dk birbirimizi görmeyi. Güzel oluyor aslında. Neden reddettiniz ki? Makyajsız ve sunumsuz yakalanma gibi mi

Ayrıca gece on onbeş dk da kimse sevismiyordur ya hu. Bende oyle bir his uyandırmadi. Sadece iki dk görüşüp muhabbet etme flortlesme değil midir bu teklif.

Kahve uyku açar, onu kastetmiştir.

Evet işte öyle aktif bir yazışma var ama içeriği flört gibi değil. Yani beğendiğini söylüyor ya da laf arasında senin gibi bir kadınla evlenmek isterdim diyor ama ufak tefek yemleme gibi.
Ayyy bir anda soğurdum ben bu lafı duysam. Senin gibi bir kadınla evlenmek isterim diye daha yolun bşaında diyen adamın amacı tamamen seks oluyor çünkü. Bari dürüst olup ne istediğini açıksa dese saygı duyarım da bu laflar resmen yem atma

Bacım deme lazım olur deseydiniz sizde büyük ihtimalle öpüşmek dokunmak vb şeyler için sizle buluşmak istemiş sizde yok diyince beynince trip.atiyor

Bacım deme lazım olur deseydiniz sizde büyük ihtimalle öpüşmek dokunmak vb şeyler için sizle buluşmak istemiş sizde yok diyince beynince trip.atiyor
Trip sanırım az önce de kendimi atmıştım hikayede bir arkadaş çekmişti cafede kalp atmış ona beş dakika sonra. Ben bakmıyorum hiç biseyine

Trip atmış sana

Çok fazla hikaye atmayın biraz da gizeminiz olsun her gününüzü atmaya gerek yok

Belki takılmak istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…