şehir dışından dönene kadar bişey paylaşmamanı tavsiye etmiştimO iki gün hiçbisi paylasmayayim mi
Eğer amacınız o kişiyle ilişkiye devam etmekse bence laf sokmaya gerek yok. Ama iki eğlenirim sonra yoluma bakarım derseniz laf sokmaktan çekinmeyinBacın gündüz müsait oluyor desem mi
böyle emrivakileri sevmediğim için
bu mesaja uygulayacağım tarife bu olurdu
ki daha önce başıma geldi hatta adam red yemeye doyamadı yani benden
yani konu sahibinin yerinde olsam ben 40 kere soğuyacağım için
onun ilgisinin devamlılığı umurumda olmazdı
ben çok çabuk soğuyorumKarşınızdaki kişiye sizin ilginizi olmadığı için pek umrunuzda olmamış. İlginiz olsaydı böyle davranacağınızı hiç sanmıyorum.
ben çok çabuk soğuyorum
ısrar yüzünden soğuduğum oldu zamanında
daha ortada hiçbir şey yokken kaybetme korkusuyla aman cevap vereyim aman görüldü atıp bırakırsam ayıp olur
aman uzun süre yazmazsam kaçar gider şeklinde düşününce
yürümüyor bende :)
tamam en haklı sizsinizDemek istediğinizi anlıyorum.
İnsan gerçekten önemsediği binden hemen soğumaz bu mümkün değil.
tamam en haklı sizsiniz
en iyi bilen sizsiniz
uzatmaya gerek yok
iyi geceler
"tamam bacım" diyesim geldi bi anBen haklı olma yarışına girmedim. sadece kendi fikrimi söyledim. Siz o şekilde anladıysanız o sizin probleminiz.
Az önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse
bu daha samimi geldi... kan çekiyor demek :) ahhjkk o öyle değildi bacım pardon yaaaAz önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse
Aşkları gece depreşiyo demek kiAz önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse
Bana da görüldü iyi fikir gibi geliyor:))görüldü at sadece diyeceğim de arkadaşlar daha iyi fikir verebilir....olta atıyor resmen
Bana da görüldü iyi fikir gibi geliyorgörüldü at sadece diyeceğim de arkadaşlar daha iyi fikir verebilir....olta atıyor resmen
Bu çocuk daha samimi aslında kaç ay çıktık eli kolu oynamadiAşkları gece depreşiyo demek ki
Yalnız bacım demezsek ksksksks travmam var dabu daha samimi geldi... kan çekiyor demek :) ahhjkk o öyle değildi bacım pardon yaaa
hayır efenim, bacım demeyecekse olmaz, 3 hayır ile uğurluyoruzAz önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse