Hoşlandığımı bey bacim dedi

Bacın gündüz müsait oluyor desem mi
Eğer amacınız o kişiyle ilişkiye devam etmekse bence laf sokmaya gerek yok. Ama iki eğlenirim sonra yoluma bakarım derseniz laf sokmaktan çekinmeyin

Karşınızdaki kişiye sizin ilginizi olmadığı için pek umrunuzda olmamış. İlginiz olsaydı böyle davranacağınızı hiç sanmıyorum.

Karşınızdaki kişiye sizin ilginizi olmadığı için pek umrunuzda olmamış. İlginiz olsaydı böyle davranacağınızı hiç sanmıyorum.
ben çok çabuk soğuyorum
ısrar yüzünden soğuduğum oldu zamanında
daha ortada hiçbir şey yokken kaybetme korkusuyla aman cevap vereyim aman görüldü atıp bırakırsam ayıp olur
aman uzun süre yazmazsam kaçar gider şeklinde düşününce
yürümüyor bende :)

Demek istediğinizi anlıyorum.
İnsan gerçekten önemsediği binden hemen soğumaz bu mümkün değil.

Az önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse

Bu size özel birşey değil. Erkeklerin geneli böyle.

bu daha samimi geldi... kan çekiyor demek :) ahhjkk o öyle değildi bacım pardon yaaa

Aşkları gece depreşiyo demek ki

hayır efenim, bacım demeyecekse olmaz, 3 hayır ile uğurluyoruz

Bu "bacım" kelimesi zaten çok itici, buz olur insan. Tribini sevsinler, libido killer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…