Hoşlandığımı bey bacim dedi

şu anlık hala kendince etkileşim sürdürme yolunda
bakalım günlerce hiç paylaşım yapmadığınızda size yazacak mı
ilgilenen insan merak eder ve mutlaka yazar, mutlaka

Bence gayet dogru yapmış konu sahibesi, dimdirekt beklentisini soylemiş taktikle maktikle vakit kaybetmemis. Taktik yapınca internet erkeği birden mazbut erkek mi olacaktı yani

Konu sahibi bence beklentisini söylemekte erken davranmış çünkü erkek en başından beri planlı hiçbir buluşma ayarlamamış. Görünen köy klavuz istemez demişler... Balık baştan kokar misali, bi şey olacaksa zaten baştan olurdu. Erkekler konusunda bence çok nadir şunu şöyle yap böyle isterim diyerek bi şeyleri yapanlar... yapmak isteyen yapardı... Bana göre tabii. :)

şu anlık hala kendince etkileşim sürdürme yolunda
bakalım günlerce hiç paylaşım yapmadığınızda size yazacak mı
ilgilenen insan merak eder ve mutlaka yazar, mutlaka
Ayy çok merak ediyorum story paylaşmış baktım gizliden kış mevsimi gelsin mi evet hayır diye anket yapmış.. ne alaka anlamadım. Bakalım napacak

Benim de içime öyle doğuyor valla. Ne bileyim her gün naber yazınca ben de evleniriz sandim :)))

Kızlar adam yazmış şimdi.. (Sen benle görüşme peki o zaman) bunu yazmış. Napim bu saate bakılmaz mesaja yarın bakayım. Napayim gülücük mu atayım yoksa görüldü mu atayım yoksa trip atan erkek bacimdir mi yazayım ya da bu gece gel bi seviselim bari sen de rahatla mi diyeyim

Niye bakılmazmış

ben 2 gün sonra falan görüldü yapıp bırakırdım

2 gün uzun bir süre sanki. Birini ilgisi varsa bile o ilgiyi kaybeder.
böyle emrivakileri sevmediğim için
bu mesaja uygulayacağım tarife bu olurdu
ki daha önce başıma geldi hatta adam red yemeye doyamadı yani benden
yani konu sahibinin yerinde olsam ben 40 kere soğuyacağım için
onun ilgisinin devamlılığı umurumda olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…