- 1 Nisan 2021
- 1.534
- 1.508
Ayy pişman oluyorum yavaş yavaş. Ne bileyim öyle anlık geliyorum kahve içeriz deyince gece 12 daha uygun bir saat iyi olur dedim
o sizin düşünceniz :)Bir erkek için bu kadar düşünüp çabalamaya ne gerek var? Ben taktik yapmadan beni istemiyorsa defolup gidebilir.
şu anlık hala kendince etkileşim sürdürme yolundaBu çok doğru ya.. reddetme olunca özellikle aşırı tetikleniyor insan. Bu arada doga storysi attım onu da beğenmiş hemen sabah. Dün akşam da beğenmişti. Bu kadar sık begenmezdi. Artık sessiz kalıyorum. Bakalım nolcak. Adamı etkilemek için attığım storylere de eski sevgilim döndü dün gece offf
Bence gayet dogru yapmış konu sahibesi, dimdirekt beklentisini soylemiş taktikle maktikle vakit kaybetmemis. Taktik yapınca internet erkeği birden mazbut erkek mi olacaktı yani
İşte yeni nesil flortumsu bisi. Her gün yazdığı için öyle dedim iki aydır.Günde bir kaç cümle flört değil yalnız. Cepte tutmak gibi bişi bence pişman olmayın gayette tepkiniz normal. Bacım kelimesinden sonra ben olsam hiç yazmam
Ayy çok merak ediyorum story paylaşmış baktım gizliden kış mevsimi gelsin mi evet hayır diye anket yapmış.. ne alaka anlamadım. Bakalım napacakşu anlık hala kendince etkileşim sürdürme yolunda
bakalım günlerce hiç paylaşım yapmadığınızda size yazacak mı
ilgilenen insan merak eder ve mutlaka yazar, mutlaka
Benim de içime öyle doğuyor valla. Ne bileyim her gün naber yazınca ben de evleniriz sandim :)))Konu sahibi bence beklentisini söylemekte erken davranmış çünkü erkek en başından beri planlı hiçbir buluşma ayarlamamış. Görünen köy klavuz istemez demişler... Balık baştan kokar misali, bi şey olacaksa zaten baştan olurdu. Erkekler konusunda bence çok nadir şunu şöyle yap böyle isterim diyerek bi şeyleri yapanlar... yapmak isteyen yapardı... Bana göre tabii. :)
Kızlar adam yazmış şimdi.. (Sen benle görüşme peki o zaman) bunu yazmış. Napim bu saate bakılmaz mesaja yarın bakayım. Napayim gülücük mu atayım yoksa görüldü mu atayım yoksa trip atan erkek bacimdir mi yazayım ya da bu gece gel bi seviselim bari sen de rahatla mi diyeyim
Mesaja bakarsam cevap vermem gerekir görüldü atmak olmaz. Gece yazışmaları iyi sonuçlanmadi şimdiye kadar az iletişim kurulan flortlerle. Gündüz aklı nerdeymisNiye bakılmazmış
Mesaja bakarsam cevap vermem gerekir görüldü atmak olmaz. Gece yazışmaları iyi sonuçlanmadi şimdiye kadar az iletişim kurulan flortlerle. Gündüz aklı nerdeymis
Ben de zor duruyorum ama adam gene çık geliyorum dicek valla kskskskska gene başa sarıcaz sankiAy ben dayanamaz atardım.
Gündüzler çuvala mı girdi yazın o zaman :)Ben de zor duruyorum ama adam gene çık geliyorum dicek valla kskskskska gene başa sarıcaz sanki
ben 2 gün sonra falan görüldü yapıp bırakırdımKızlar adam yazmış şimdi.. (Sen benle görüşme peki o zaman) bunu yazmış. Napim bu saate bakılmaz mesaja yarın bakayım. Napayim gülücük mu atayım yoksa görüldü mu atayım yoksa trip atan erkek bacimdir mi yazayım ya da bu gece gel bi seviselim bari sen de rahatla mi diyeyim
ben 2 gün sonra falan görüldü yapıp bırakırdım
Bacın gündüz müsait oluyor desem miGündüzler çuvala mı girdi yazın o zaman :)
O iki gün hiçbisi paylasmayayim miben 2 gün sonra falan görüldü yapıp bırakırdım
Aaa öyle mi cidden2 gün uzun bir süre sanki. Birini ilgisi varsa bile o ilgiyi kaybeder.
böyle emrivakileri sevmediğim için2 gün uzun bir süre sanki. Birini ilgisi varsa bile o ilgiyi kaybeder.
Aaa öyle mi cidden