Aradığım zamanlar da oluyor aslında ama bu adamla değil:)) gerçi adam degisii çıktı bilemedimAdrenalin aramıyorsanız üsluplu takılmak istiyorsanız doğru yapmışsınız. Elektirk aldıysam ben giderdim şahsen. O da canım yazacakken belki bacım olmuştur klavyede(iyi düşünemk istiyorum). Genel tavrında da sopukluk varsa gönder gitsin
Canım şu iki ayda toplamda iki kere falan kullandım sanırım çok değil. Dün akşama kadar samimi konuşmadım sanırım yumuşak ama mesafeli oldumSanki günlerdir buluşuluyor oturmuş bir tanışıklık var da bir gece 12.de çıkmadın diye sorun ediyor. Hani kabul etmediğin şey pazar kahvaltısı olsaydı, iş çıkışı akşam yemeği olsaydı totonu kaldırıp gitmeliydin derim de aniden gelip hadi dışarı çık diyene şahsen ben evet demem. Ha siz de canım falan diyerek mesafeyi kaldırma yoluna gitmişsiniz, oradan cesaret bulmuş olabilir o zaman gitmeliydiniz
trip mi değil miden ziyade takındığı tavır çok iticiGüzel kuşum aramızda bir espriydi bulustugumuzda. Normalde öyle yazan biri değilim yumuşak konuşayım bu sefer dedim. Diğer yazismalarda o daha yumuşak üslupla konuşurdu. Bir de ilişki istediğini ima eden oydu hep. Ben duymazdan gelip konuyu değiştirdim sürekli. Yani belli bir yüz aldığım için beklenti içinde yazdım. Daha önce çok defa bir iki cümlelik bu şekilde konular geçirdi ciddi bir ilişkim olsun isterim hayatımda. İleride seninle şuraya gitmek isterim seneye vs ya da işte saçma sapan yalandan benim de yaptığım gibi şeyler.. nasıl bir evlilik istersin evlenmeyi düşündün mü ben çok isterdim senin gibi biriyle evlenmek ya da sen benim ileride sevgilim olacaksın bunu hissediyorum tarzı tek tük şeyler. Ama çok arada kaynadı bunlar ben cevap vermedim başka bisi söyledim konuyu değiştim. Zaten direkt bana yönelik algilamadim. O yüzden ben de bu sefer aynı onun davrandığı gibi davrandım. Yazışma tarzı nasıl sizce? Trip mi atmış umursamaz mi?
evet bak pek fazla değinilmemiş ama bu da önemli bi detay aslındaNiye o kadar az konusuyorsunuz? Ilgisizse bosver
İtici konuşmuş. Gece buluşmaları olabilir ancak siz yeni tanışıyorsunuz sevgili bile değilsiniz. İlk buluşmaya 12, 1 gibi gelen birini ben de kabul etmem. Hatta normal erkek arkadaşım bunu alışkanlık haline getirmişti nasılsa ailem sorun etmiyor diye ben de '' artık ben sorun ediyorum bundan sonra en geç 8 de buluşuruz aksi halde boşuna arama '' dedim. Bi olur iki olur eğlenceli dersin sürekli olunca rahatsız oluyorum ben. :) Ama bu kişiyle bence olmaz sizin öyle hissettim. Şimdi erkekler çok nazlı hemen her şey o an olacak onlara.Yazışmalar
"Gitmeden bi göreyim" kadar yakınlığınız yok galiba. Gereksiz olmus adamim hareketi ama ben olsam inerdim. Gene yazarsa normal konusmaya devam edin bence. Bacım falan yazmasi abartı. Acaba gece geç olduğu için inmediginizinden dolayı mi bacim dedi. Karanlikta yakınlaşma vb bir sey yaşanırsa diye istemediginizi düşünmüş olabilir mi kiBen de öyle tatlı tatlı şakaya vurdum zaten. Ama yarım saate duş almam giyinmek falan sürerdi. Bir de saat çok geç olunca. İki aydır yazisiyoruz ama günde birkaç cümle yazıyor cevap veriyorum. Telefonla çok az konuştuk. Geldikten sonra iki gün buradaydı teklif de etmedi ki. Zaten ilk buluşma da yarım saat sürmüştü. Biraz daha özenli bir plan bekledim:))
Kitaplar çıkartsanız var ya, tüm setleri alırdım ben şahsen. Bakış açınız baya güzel ve geniş.tüm yorumları ve yazışmaları okudum
ikinizden de zerre duygu geçmedi bana
sen mesela daha 1 kere onda da yarım saat gördüğün adama güzel kuşum demişsin
canım demişsin
bu tarz kelimeleri arada ilişki yokken harcamak çok saçma ve samimiyetsiz zaten
1 kere gördüğün adam nasıl senin canın olabilir? kaldı ki adam bu yazışmalarda bu kelimeleri kullanmamış
ikinci bi husus
beklenti içinde olduğunu bağırmışsın resmen
gece 1de çıkmaya başlayınca buluşuruz vs
adamın takındığı şu, çok istekliyim bak gece 1de görmek isteyecek kadar istekliyim tavrı zaten külliyen yalan
bu kadar istekli adam 2 aydır ilgilenmesine rağmen neden sadece 10 gün önce
seninle ayaküstü yarım saat görüştü ki
ek olarak 2 gündür burada demişsin, koca 2 gün geçmiş, madem seni görmeye çok istekli
2 gündür ne yapıyordu da tam sen şehirden gidecekken göresi geldi seni?
bence bu adamın aklında senle ilişki kurmak bile yok
koca 2 günü çok daha cazip planlar ve kişilerle geçirdi kendince
gece gece de canı sıkıldı, sana olta atmak istedi
ha bir erkek geleyim bari 10 dk göreyim seviyesinde olamaz mı, tabii ki olabilir
hatta erkeğin sahiden sevdiğine işaret eden bir durumdur bu
ama senin adamda bu geçerli değil
2 aydır ilgileniyor sözde, koca 2 ay içinde sadece 1 kere yarım saat zaman ayırmış
aradan 10 gün geçmiş başka görüşme çabası olmamış
2 gündür de şehirde, onda da böyle bi çaba yok
hani bu adam buluşmanızdan sonraki günlerde de araya zaman sokmadan göreyim göreyim diye tutturmuş olsa
görüşmek için fırsat kollasa
evet sahiden etkilenmiş derdim
unutmayın, erkek eğer beğendiyse, gerçekten gönlü varsa görmek için fırsat kollar
sahiden etkilenen adamı zaptetmek zor oluyor
reddedilse bile her fırsatta tekrar şansını deniyor
bunları işkembeden sallamıyorum kendi deneyimlerime dayanarak konuşuyorum
sonuca gelirsek
bu adam sana tekrar yazacak
normal konuş, kaldığınız yerden devam et
canım cicim kullanma ama
yine böyle salak salak ayaküstü görüşmek isterse
popondan bi bahane bul, bi iş uydur müsait olmadığını söyle
öyle gece 1de olmaz, daha güzel plan yapalım gibi şeyler asla söyleme
elbette spontane görüşmeler iyidir, zevklidir
ama herkesle yapılmaz
sevgilinle yaparsın onu
böyle 2 aydır ilgilenmesine rağmen seni 1 kerecik yarım saate layık gören biriyle değil
Saçma sapan hikayeler atmış zaman uygulama var bende ordan görüyorum ama bakmadım hiç. Ben bir iki tane normal hikaye attım yani mutluluk verici martı vapur hikayesi hepsine ilk o bakmış. Cidden üslup sorun ama diyorum ki bu adam bilmiyor mu yani bir kadınla nasıl konuşulur. O değil de iki aydır bu adamı etkilicem diye attığım hikayelerle 100 kisiyi peşime taktım resmen hahaha. Kime niyet kime kısmettrip mi değil miden ziyade takındığı tavır çok itici
gecenin o saati ısrar etmesi
seni değil kendini düşünüyor
adam senin istemediğin bişeye saygı duymayı bilmiyor
hatta bence bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bile bilmiyor
kesinlikle zeki bir adam olduğunu düşünmüyorum
marifet, bişey teklif etmek değil, reddedilmeyecek bir teklif sunabilmek
bu adam o an yenileceği bir maça girmiş, sonra kaybetti diye ağlamış
öte yandan tek tek saydığın o sözleri söylemesinin hiçbir önemi yok
söylediklerini hayata geçirmek için aksiyon almadığı sürece ne konuşsa boş
bu adam 2 aydır iletişimi olmasına rağmen seninle 1 kere sadece yarım saat görüşmüş
2 gündür şehirde ama senle görüşmek gecenin 12sinde, aşırı sıkışık bi vakitte aklına gelmiş
ben buna bakarım
şimdi belki diyeceksin ki ya 1.5 ay konuştuk ama buluşmak için denk düşmedik vs
hiçbir insan gerçekten görüşmek, vakit geçirmek istediği biriyle buluşamayacak kadar yoğun değil
sen de değilsin o da değil
o seyahate gitti, ben şehir dışındayım vs şeklinde düşünüyorsan bence bunlar avuntudan ibaret
senin yapman gereken şey sadece durmak
sen yazma
hatta biraz tetiklensin de sana yazsın istersen, onun hikayelerine falan da bakma hiç
mutlaka merak edip tekrar yazar diye düşünüyorum
yazdığında normal konuşabilirsin
ve bu adam seninle adam akıllı bir plan yapıp sana düzgün zaman ayıracak bir buluşma teklifiyle gelmediği sürece
sakın görüşme hatta konuşmaların flörtöz bile olmasın
hatta mesaj attığında, cevaplama zamanın normaldekinden daha uzun olsun
yani normalde mesaj attığında yarım saatte cevap yazıyorsan
2 saat sonra falan cevap yaz
yazışmalarınıza ve adamın yazı biçimine gelince
valla bana çok itici geldi
ben prensip olarak bu tarz kişilerle zaman harcamıyorum
manipülatif ve tehditkar çünkü, reddedişini yazdım bi kenara falan
vay efendim özenli olmaktan ziyade istekli olmaya bakarım vs
ve sonda eklediği o bacım kelimesi zaten
ki bana yapılsa bi daha muhatap bile olmam, ben soğurum
sen hoşlanmaya devam ediyorsun diye kendimce fikirler vermeye çalıştım
hepsi bu
Ben de yazacağını düşünüyorum ama işte o bacımı o yüzden sordum neden diye. Çok ergence geldi çünkü. Belki başka bir şekilde ifadesi vardır bilmediğim ya da ben itici mi oldum dedimHer dediğini yapmak zorunda mısın, not almışmış, bu ne kibir? Ayrıca o bacım demesi aşırı itici ve sevimsiz. Buz gibi soğuman lazımdı
Bence tekrar yazacak sana, yüz verme derim.
Normal bir günde normal bir zamanda yazsa ya da bir açıklama yapsa işte ama benim yarın işim var sen de gidiyorsun falan öyle bisi de yok. İletişim fukarası resmen ya"Gitmeden bi göreyim" kadar yakınlığınız yok galiba. Gereksiz olmus adamim hareketi ama ben olsam inerdim. Gene yazarsa normal konusmaya devam edin bence. Bacım falan yazmasi abartı. Acaba gece geç olduğu için inmediginizinden dolayı mi bacim dedi. Karanlikta yakınlaşma vb bir sey yaşanırsa diye istemediginizi düşünmüş olabilir mi ki
Trip atan erkek bacimdir yazacaktım aslında o önce davrandı hahaİtici konuşmuş. Gece buluşmaları olabilir ancak siz yeni tanışıyorsunuz sevgili bile değilsiniz. İlk buluşmaya 12, 1 gibi gelen birini ben de kabul etmem. Hatta normal erkek arkadaşım bunu alışkanlık haline getirmişti nasılsa ailem sorun etmiyor diye ben de '' artık ben sorun ediyorum bundan sonra en geç 8 de buluşuruz aksi halde boşuna arama '' dedim. Bi olur iki olur eğlenceli dersin sürekli olunca rahatsız oluyorum ben. :) Ama bu kişiyle bence olmaz sizin öyle hissettim. Şimdi erkekler çok nazlı hemen her şey o an olacak onlara.
Bir kere şöyle bisey olmuştu. Napiyosun demişti akşam dokuz falan kahve içiyorum demiştim bu saatte mi hiç yakistiramadim dedi. Neden dedim çok geç saat dedi. Bunu diyen adam gece 12 de kahve içelim diyor ben de bir yerlerde saat daha öğlen dedim geçtim. O zaman da garip gelmişti. Ne alaka yani kahvenin nesini yakistiramiyor. Bana da manipulatif geldi.trip mi değil miden ziyade takındığı tavır çok itici
bu adam 2 aydır iletişimi olmasına rağmen seninle 1 kere sadece yarım saat görüşmüş
2 gündür şehirde ama senle görüşmek gecenin 12sinde, aşırı sıkışık bi vakitte aklına gelmiş
ben buna bakarım
hiçbir insan gerçekten görüşmek, vakit geçirmek istediği biriyle buluşamayacak kadar yoğun değil
o seyahate gitti, ben şehir dışındayım vs şeklinde düşünüyorsan bence bunlar avuntudan ibaret
sen yazma
hatta biraz tetiklensin de sana yazsın istersen, onun hikayelerine falan da bakma hiç
ve bu adam seninle adam akıllı bir plan yapıp sana düzgün zaman ayıracak bir buluşma teklifiyle gelmediği sürece
hepsi bu
Ben zaten bu zamana kadar hiç ilk yazmadım sadece cevap verdim ama yorumlariniza bayildimmtrip mi değil miden ziyade takındığı tavır çok itici
ben buna bakarım
sen yazma
hepsi bu
Bacım dediyse artık gerisini düşünme benceHanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?