- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 98
- 34
- Konu Sahibi cheescakevesufle
-
ben once ask bolumune yazdim konuyu evet. sonra oradan hic cevap gelmeyince kimse orayi okumuyor diye dusundum..konuyu silip buraya yazayim dedim ama acilan konunun silinmedigini bilmiyordum. ondan boyle oldu.Aynı konuyu iki ayrı bölüme açınca ne oluyor ki
Yanı amaç nedir
Ayrıca bu adamdan bir şey olmaz kendinizce anlam yÜklemisiniz
Şöyle yaptı şunu dedi bunu yaptı diye
Bu ilk konunuzda ki adam mi bu arada
Yalnız adamda 4 yapraklı yonca şansı var hxjsjdjhoşgeldin. Önceki konunda linç edenlerden biri olduğumdan iyi hatırlıyorum konunu
Söylediklerimizin hiçbirini dinlememişsin tebrik ederim. İlk buluşmaya sen davet ettin, ikinciye de sen davet etme dedik, adamın storylerine iltifat etmesi bir şey ifade etmez, günde kaç kıza ediyordur dedikhala aynı yerdesin, hala iltifat ediyo diyosun
Sürekli işsizim diyor çünkü ben para harcayamam haberin olsun her şeyi sen ödemelisin demek istiyor. Hem sana ilgisi yok, hem işsiz. Napcan sürekli bunu sen davet edip, karnını doyurup evine mi yollucan?
ahaha. dinlemedim evet. ayni yerde degilim de konuya yabanci olanlar icin ozet gectim. ya zaten cekiniyor o da. bir seyler odetme pesinde degil de. yani parasi olmadigi icin bi yere davet edemiycek e ben de ust uste cagirip duramam puffhoşgeldin. Önceki konunda linç edenlerden biri olduğumdan iyi hatırlıyorum konunu
Söylediklerimizin hiçbirini dinlememişsin tebrik ederim. İlk buluşmaya sen davet ettin, ikinciye de sen davet etme dedik, adamın storylerine iltifat etmesi bir şey ifade etmez, günde kaç kıza ediyordur dedikhala aynı yerdesin, hala iltifat ediyo diyosun
Sürekli işsizim diyor çünkü ben para harcayamam haberin olsun her şeyi sen ödemelisin demek istiyor. Hem sana ilgisi yok, hem işsiz. Napcan sürekli bunu sen davet edip, karnını doyurup evine mi yollucan?
Evet konu silmek yasakben once ask bolumune yazdim konuyu evet. sonra oradan hic cevap gelmeyince kimse orayi okumuyor diye dusundum..konuyu silip buraya yazayim dedim ama acilan konunun silinmedigini bilmiyordum. ondan boyle oldu.
yani evet cuzdan olarak gorulmekten bikmissa kendini sansli hissetmistirYalnız adamda 4 yapraklı yonca şansı var hxjsjdj
Hem işsiz hem emoji ile kadın ayarlıyoryiyip, içip israf etmiyor djjddj MEAŞALLAH
Hiç cüzdan olamamış bence oyani evet cuzdan olarak gorulmekten bikmissa kendini sansli hissetmistir
Süzen kurmuyor ama oralara buralara gidiyor. Nerede kaldı cidden onur ? Ben buna kadın /erkek ayrımı yapmadan onursuzluk diyorum. Evlense bile bu kafada biri karısının maaşına da göz diker , karısının ailesinden kalacak çaputada. Of yine dellendimBelki de adam bir işe girmeden, düzenini kurmadan bir ilişkiye başlamak istemiyordur.
Benim com duzgun,yakışıklı da bi arkadaşım var,yaşı da otuzlarin başı.
Ama önce annesinin kaybı, sonra ev -tapu vs masrafları,arada da sık sık çıkan babasının hastalığı,ve pandemide de iş yerinin kapanması falan hayatına hiç kız girmedi. Ben ne zaman kendi özel hayatimi anlatip 'eeee yok mu sende anlatacak bir şeyler??' desem 'yok,çünkü bir kızla sağlıklı ilişki kuracak bütçem yok henuz, kıza da yazık, nasıl diyim benle ol diye' falan derdi. Bir buçuk senelik işsizlikten sonra bu aylarda nihayet ise başladı, güzel bir yerde. Tekrar buluştuk. Gruptaki kız arkadasimiz yeni nişandan dönmüştü, ve konuşurken 'yani kaç yaşında adam,hiç mi bir kuruş biriktirmedin,evlilik icin' falan demişti,ayrılık sebebplerinden birini anlatırken. Konusma sırası bu arkadaşa gelince de şey dedi 'bak, xy ne güzel söyledi. Bu yasa gelip evlenmeye niyet etmiş insanın bir birikimi olmalı,kızı da mahcup etmemek için..benim bu sene hedefim işe asılıp yükselmek. Sonra,her şey yolunda giderse düşünürüm hayatıma birini almayi'
:)))
Yani böyle ,bu zihniyette de çok insan var.
Belki de seninki böyle bir adamdır.
Kizlar için de, issizken de seversin, ama beraberken adam her gün parkta bahçede takilsa ister isteme rahatsız olursun. Ya da bir süre sonra o da işe girince 'eee neden evlenmiyoruz' moduna girersin ama adamda birikmiş zırnık yok.istekler,masraflar gırla...yani nasıl mutlu olunabir ki böyle bir halde???
Kız tiyatroya davet etmiş,gelmiş. Bunda ne var ki?Süzen kurmuyor ama oralara buralara gidiyor. Nerede kaldı cidden onur ? Ben buna kadın /erkek ayrımı yapmadan onursuzluk diyorum. Evlense bile bu kafada biri karısının maaşına da göz diker , karısının ailesinden kalacak çaputada. Of yine dellendim
Evet önceki konuda çok goygoyu geçmişti. Adam muhtemelen instada önüne çıkan storye kim olduğuna bile doğru düzgün bakmaksızın alevYalnız adamda 4 yapraklı yonca şansı var hxjsjdj
Hem işsiz hem emoji ile kadın ayarlıyoryiyip, içip israf etmiyor djjddj MEAŞALLAH
Bir kızdan hoşlanınca parası olmasa da çıkıyolar dışarı. Bir kahve içecek parayı da anasından babasından alır herhalde. Öğrenciler bile manita yapıp geziyor.ahaha. dinlemedim evet. ayni yerde degilim de konuya yabanci olanlar icin ozet gectim. ya zaten cekiniyor o da. bir seyler odetme pesinde degil de. yani parasi olmadigi icin bi yere davet edemiycek e ben de ust uste cagirip duramam puff
Yahu Yengeç sen babandan kitap parası almayan kadınsın. Cebinde paran yokken cidden bir etkinliğe gider misin ? Ben asla adım dahi atmam.Kız tiyatroya davet etmiş,gelmiş. Bunda ne var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?