hoşlandığım kişinin ilgisinden emin değilim

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
34
daha önce bi konu açmiştim burada. nedense epey de linç yemistim. simdi yine aklima takilan noktalar var yine içimi dökeceğim. belki aydinlatirsiniz. özet gecip son yasananlardan da bahsedicem.

bi adam var. cok hoslaniyorum. sadece bi kez gorusmustuk zaten ben o gorusmede etkilenmistim..sonra biz arada mesajlasiyoduk ama sadece hikayeler uzerinden vs. o bana iltifatlar ediyor bazen ordan bi konu acilirsa konusuyoruz falan. yani süreç boyleydi. bu arada bi kaç aydir işsiz ve ailesiyle yaşiyor. hani önceden diyordum ki bi ilgisi olsa bi cafeye cagirir vs ama hem issiz oldugu icin hem de oturdugumuz ilceler cok uç uzakliklarda oldugu icin cok da beklentiye girmek istemedim. bu foruma yazdigim diger konu da onun icin caba gostermek istiyorum ne yapsam sizce minvalinde bir konuydu.

neyse baktim ki yine arada iltifatlara devam ediyor dedim ben davet edeyim bi yere. ilgisi yoksa direkt reddeder diye dusundum. bi oyuna davet ettim tahmin ettigim gibi fiyatini sordu once daha sonra esprili bi sekilde issiz oldugundan dolayi sormk zorunda oldugunu faln soyledi. ben de ben davet ediyorum dedim orasini bosver. cekinerek kabul etti. o an cok mutlu oldum.

bulusma da dündü. dikkatimi çeken bi kaç sey oldu. birincisi gercekten psikolojik olarak issizlikten dolayi sıkıntılı sanirim. cunku yine sakaya vurarak bu konuyla ilgili bi seyler soyledi issizim ben yemek yemeyi hak etmiyorum evde bana yemk vermiyolar vs tabii dalga gecerek soyluyor ama ben de issiz kaldim zamaninda ve issiz kalip da aileden baski yemeyen cok az insan vardir. neyse onun disinda konuskan espriliydi yine bi iki iltifat etti vs bi ara cok sıkıldigimiz da oldu cunku konussak da bi yere kadar. oyun saatini bekledigimiz icin bekleme modunda olunca bazen insan susup kaliyor. mesajlarda ilgimi az cok belli ettigim icin ben de bu bulusmada nasil davranacagimi cok bilemedim heyecanlandim cekindim.

arada telefonuna cok bakti. o an kendimi kotu hissettim ama bi yandan da beklerken baska napilir ki diye cok kafaya takmadim. yani arada bana karsi ilgisiz bi izlenim de hissettim sanki. neyse oyun saati geldi girdik izledik. gayet guzeldi. bu arada oyunda bi iki defa boyle hafiften kolunu koluma degdirdigi oldu. icimden dedim allahim sevgilim olsa ne guzel olurmus insanin ilgilendigi biriyle vakit gecirmesi vs o an beni cok mutlu hissettirdi.

oyun cikisi da beraber duraga kadar falan yuruduk bi on bes dk falan. o an ilk oyunu bekledigimiz zamandan daha guzeldi. havanin guzel olusu aksam yuruyusu o da daha konuskandi o sira ben de daha rahattim o oyle olunca. bu arada yolda yururken korumaci davranmasi da cok hosuma gitti. belki zaten olmasi gereken budur ama onemsemeyen adam o konuyu da onemsemez. neyse sonra ayrildik iste. ondan sonra daha bana hicbi sey yazmadi. bu o gunden sonraki ikinci gun. normalde de zaten ust uste her gun konusmuyoduk. dedigim gibi nadiren hikayeler uzerinden oluyordu. o yuzden bulustuk diye hemen bi sohbet acmasini da beklemiyordum ama ufak bi mesaj atsa bile benim icim daha rahat ederdi.

simdi benim icin bugunden sonrasi onemli. ornek veriyorum bi kac gun daha hicbir sey yazmazsa ne bileyim bir fotografima begeni falan atmazsa ( cunku onceden her paylastigimi begeniyordu) direkt umudumu kesicem. fakat bi kac isaret gonderirse yine umutlanmaya devam etmeli miyim. bir yandan da diyorum ilgisi olsa bile issizlik durumu yuzunden adim atmak istemeyebilir. bir yandan benim icin cok keyifli bir gundu tekrarlamak isterim vs

sizce ne yapmaliyim? ilgilenmeye devam edeyim caba gostereyim mi. tabii dedigim gibi hepten irtibati keserse yoluma bakarim. ve bulusma ve sonrasi icin ne diyorsunuz dikkatinizi ceken olumlu olumsuz bir seyler var mi anlattiklarimda.

Adam hem işsiz hem can sıkıntısı yaşıyor.
Ben param olmasa kimsenin hiç bir yere gitme teklifini kabul etmem. İnanılmaz iter beni böyle insanlar. Bana çok ezik geldi karşınızda ki kişi. Sürekli şaka yollu söylemesi zaten facia.
Sizden asla hoşlandığını düşünmüyorum ama bu ısrarla devam ederseniz bir sonra ki konunuz beni yoldu şeklinde olacak başarılar.

hoşgeldin. Önceki konunda linç edenlerden biri olduğumdan iyi hatırlıyorum konunu

Söylediklerimizin hiçbirini dinlememişsin tebrik ederim. İlk buluşmaya sen davet ettin, ikinciye de sen davet etme dedik, adamın storylerine iltifat etmesi bir şey ifade etmez, günde kaç kıza ediyordur dedik hala aynı yerdesin, hala iltifat ediyo diyosun

Sürekli işsizim diyor çünkü ben para harcayamam haberin olsun her şeyi sen ödemelisin demek istiyor. Hem sana ilgisi yok, hem işsiz. Napcan sürekli bunu sen davet edip, karnını doyurup evine mi yollucan?

Aynı konuyu iki ayrı bölüme açınca ne oluyor ki

Yanı amaç nedir

Ayrıca bu adamdan bir şey olmaz kendinizce anlam yÜklemisiniz
Şöyle yaptı şunu dedi bunu yaptı diye
Bu ilk konunuzda ki adam mi bu arada
ben once ask bolumune yazdim konuyu evet. sonra oradan hic cevap gelmeyince kimse orayi okumuyor diye dusundum..konuyu silip buraya yazayim dedim ama acilan konunun silinmedigini bilmiyordum. ondan boyle oldu.

konuyu okudum ama çok birşey anlayamadım.
bir oyuna gitmişsiniz ve adam sonrasında öncesinde nasıl olduysa öyle davranmış. zaten oyun dünmüş. aradan bir iki gün geçse zaten sende anlayacaksın. ama sabredemeyip buradaya konu açıp yorum istiyorsun.
yani böyle başta ilgiyle başlayan ilişkilerde genelde kim ilgileniyorsa ondan devamı bekleniyor. o yüzden eğer yapabilirsen ondan ilgi ve talep gelmesini bekle derim.
tabiki işsizlik zor bir süreç erkek için ama emin ol isteyen erkek bir şekilde işsizliğini unutup ilgilenir. bu benim düşüncem

Yalnız adamda 4 yapraklı yonca şansı var hxjsjdj
Hem işsiz hem emoji ile kadın ayarlıyor yiyip, içip israf etmiyor djjddj MEAŞALLAH

ahaha. dinlemedim evet. ayni yerde degilim de konuya yabanci olanlar icin ozet gectim. ya zaten cekiniyor o da. bir seyler odetme pesinde degil de. yani parasi olmadigi icin bi yere davet edemiycek e ben de ust uste cagirip duramam puff

ben once ask bolumune yazdim konuyu evet. sonra oradan hic cevap gelmeyince kimse orayi okumuyor diye dusundum..konuyu silip buraya yazayim dedim ama acilan konunun silinmedigini bilmiyordum. ondan boyle oldu.
Evet konu silmek yasak
Konu birleşebilir sizde mapusa sanırsam
Mune

İş bulsun oyle görüşün bi saatten sonra senin ödediklerin sana batacak.

Belki de adam bir işe girmeden, düzenini kurmadan bir ilişkiye başlamak istemiyordur.
Benim cok duzgun,yakışıklı da bi arkadaşım var,yaşı da otuzlarin başı.
Ama önce annesinin kaybı, sonra baba evindeki ev -tapu vs masrafları,arada da sık sık çıkan babasının hastalığı,ve pandemide de iş yerinin kapanması falan hayatına hiç kız girmedi. Ben ne zaman kendi özel hayatimi anlatip 'eeee yok mu sende anlatacak bir şeyler??' desem 'yok,çünkü bir kızla sağlıklı ilişki kuracak bütçem yok henuz, kıza da yazık, nasıl diyim benle ol diye' falan derdi. Bir buçuk senelik işsizlikten sonra bu aylarda nihayet ise başladı, güzel bir yerde. Tekrar buluştuk. Gruptaki kız arkadasimiz yeni nişandan dönmüştü, ve konuşurken 'yani kaç yaşında adam,hiç mi bir kuruş biriktirmedin,evlilik icin' falan demişti,ayrılık sebebplerinden birini anlatırken. Konusma sırası bu arkadaşa gelince de şey dedi 'bak, xy ne güzel söyledi. Bu yasa gelip evlenmeye niyet etmiş insanın bir birikimi olmalı,kızı da mahcup etmemek için..benim bu sene hedefim işe asılıp yükselmek. Sonra,her şey yolunda giderse düşünürüm hayatıma birini almayi'
:)))
Yani böyle ,bu zihniyette de çok insan var.
Belki de seninki böyle bir adamdır.
Kizlar için de, issizken de seversin, ama beraberken adam her gün parkta bahçede takilsa ister isteme rahatsız olursun. Ya da bir süre sonra o da işe girince 'eee neden evlenmiyoruz' moduna girersin ama adamda birikmiş zırnık yok.istekler,masraflar gırla...yani nasıl mutlu olunabir ki böyle bir halde???

Süzen kurmuyor ama oralara buralara gidiyor. Nerede kaldı cidden onur ? Ben buna kadın /erkek ayrımı yapmadan onursuzluk diyorum. Evlense bile bu kafada biri karısının maaşına da göz diker , karısının ailesinden kalacak çaputada. Of yine dellendim

Kız tiyatroya davet etmiş,gelmiş. Bunda ne var ki?

Yalnız adamda 4 yapraklı yonca şansı var hxjsjdj
Hem işsiz hem emoji ile kadın ayarlıyor yiyip, içip israf etmiyor djjddj MEAŞALLAH
Evet önceki konuda çok goygoyu geçmişti. Adam muhtemelen instada önüne çıkan storye kim olduğuna bile doğru düzgün bakmaksızın alev atıyor. Çok da şey etmemek gerek
ahaha. dinlemedim evet. ayni yerde degilim de konuya yabanci olanlar icin ozet gectim. ya zaten cekiniyor o da. bir seyler odetme pesinde degil de. yani parasi olmadigi icin bi yere davet edemiycek e ben de ust uste cagirip duramam puff
Bir kızdan hoşlanınca parası olmasa da çıkıyolar dışarı. Bir kahve içecek parayı da anasından babasından alır herhalde. Öğrenciler bile manita yapıp geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…