- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
- Konu Sahibi cheescakevesufle
-
Ben olsam Starbakstan kahve ve cheesecake yer öyle bırakırdımadam davet edilince "işim yok tutarı sormak zorundayım" demiş, buluşunca şakayla karışık işsiz oluşunun evde sıkıntı yarattığını söylemiş, oyunu beklerken sürekli telefonuna bakmış, ayrıldıktan sonra aramamış.
daha ne yapsın bu iş olmaz demek için ?
Ben olsam Starbakstan kahve ve cheesecake yer öyle bırakırdım
Adam yine insaflı davranmış
Paramı yedirmedim diyoroyunu beklerken bişiler ısmarlamıştır konu sahibi diye düşünmüştüm
Paramı yedirmedim diyor
İşte bana bu saçmalık geliyor. Kadın/ erkek cidden fark etmez. Cebinde parası olmayan , davet kabul etmesin. Ben soğurum ya hoşlandığım adam bana cebimde para yoq sendeniz knk deseya bazen kadınlar beğendikleri erkekler için cidden bişiler ısmaralamak falan zorunda hissediyorlar kendilerini
bence olay bileti yada kahveyi ödemek de değil
adamın ilgisi yok
zaten ilgilense düzenli yazışırlardı en baştan
İşte bana bu saçmalık geliyor. Kadın/ erkek cidden fark etmez. Cebinde parası olmayan , davet kabul etmesin. Ben soğurum ya hoşlandığım adam bana cebimde para yoq sendeniz knk dese
yok zaten geride kalacagim artik. dediginiz gibi ilgisi varsa kendi cabalasin artik.
+1000 ne kadar katılsam az bu yoruma.Hangi oyun demek daha basit olurdu bence. Bu şekilde internetten fiyatına bakmak çok kolay olurdu. Hepsini geçtim oyunu kız ödemiş zaten, çıkışta bir kahve bile ısmarlamamış. Oyunun saatini beklerken bir köşede susup sıkıla sıkıla beklemişler, nerden tutsan elinde kalıyor.
Sen elınden gelenı yapmışın.Insan bır tesekkur eder her sey guzeldı yazar .Çok sacma .Hıkayeler uzerınden mı aşk yaşıcaksın .Bence engelı bas .Parasız olsakta bizler kız basımıza bıle yolunu buluruz sevdıgımız ınsanın yanına gıderız.Issızlıkle ılgısı yok sevgısızlık hoşlanmamakla ılgıdı var .Dost acı soyler .Ölünyatırım de geç .Zaten hayat kısa boyle ınsanlarla zaman harcama .Amacım senı kırmak deil.Elinden gelenın fazlasını yapmışsın.Bırdaha sakın hıc bır sey yapma.Hatta engelle .daha önce bi konu açmiştim burada. nedense epey de linç yemistim. simdi yine aklima takilan noktalar var yine içimi dökeceğim. belki aydinlatirsiniz. özet gecip son yasananlardan da bahsedicem.
bi adam var. cok hoslaniyorum. sadece bi kez gorusmustuk zaten ben o gorusmede etkilenmistim..sonra biz arada mesajlasiyoduk ama sadece hikayeler uzerinden vs. o bana iltifatlar ediyor bazen ordan bi konu acilirsa konusuyoruz falan. yani süreç boyleydi. bu arada bi kaç aydir işsiz ve ailesiyle yaşiyor. hani önceden diyordum ki bi ilgisi olsa bi cafeye cagirir vs ama hem issiz oldugu icin hem de oturdugumuz ilceler cok uç uzakliklarda oldugu icin cok da beklentiye girmek istemedim. bu foruma yazdigim diger konu da onun icin caba gostermek istiyorum ne yapsam sizce minvalinde bir konuydu.
neyse baktim ki yine arada iltifatlara devam ediyor dedim ben davet edeyim bi yere. ilgisi yoksa direkt reddeder diye dusundum. bi oyuna davet ettim tahmin ettigim gibi fiyatini sordu once daha sonra esprili bi sekilde issiz oldugundan dolayi sormk zorunda oldugunu faln soyledi. ben de ben davet ediyorum dedim orasini bosver. cekinerek kabul etti. o an cok mutlu oldum.
bulusma da dündü. dikkatimi çeken bi kaç sey oldu. birincisi gercekten psikolojik olarak issizlikten dolayi sıkıntılı sanirim. cunku yine sakaya vurarak bu konuyla ilgili bi seyler soyledi issizim ben yemek yemeyi hak etmiyorum evde bana yemk vermiyolar vs tabii dalga gecerek soyluyor ama ben de issiz kaldim zamaninda ve issiz kalip da aileden baski yemeyen cok az insan vardir. neyse onun disinda konuskan espriliydi yine bi iki iltifat etti vs bi ara cok sıkıldigimiz da oldu cunku konussak da bi yere kadar. oyun saatini bekledigimiz icin bekleme modunda olunca bazen insan susup kaliyor. mesajlarda ilgimi az cok belli ettigim icin ben de bu bulusmada nasil davranacagimi cok bilemedim heyecanlandim cekindim.
arada telefonuna cok bakti. o an kendimi kotu hissettim ama bi yandan da beklerken baska napilir ki diye cok kafaya takmadim. yani arada bana karsi ilgisiz bi izlenim de hissettim sanki. neyse oyun saati geldi girdik izledik. gayet guzeldi. bu arada oyunda bi iki defa boyle hafiften kolunu koluma degdirdigi oldu. icimden dedim allahim sevgilim olsa ne guzel olurmus insanin ilgilendigi biriyle vakit gecirmesi vs o an beni cok mutlu hissettirdi.
oyun cikisi da beraber duraga kadar falan yuruduk bi on bes dk falan. o an ilk oyunu bekledigimiz zamandan daha guzeldi. havanin guzel olusu aksam yuruyusu o da daha konuskandi o sira ben de daha rahattim o oyle olunca. bu arada yolda yururken korumaci davranmasi da cok hosuma gitti. belki zaten olmasi gereken budur ama onemsemeyen adam o konuyu da onemsemez. neyse sonra ayrildik iste. ondan sonra daha bana hicbi sey yazmadi. bu o gunden sonraki ikinci gun. normalde de zaten ust uste her gun konusmuyoduk. dedigim gibi nadiren hikayeler uzerinden oluyordu. o yuzden bulustuk diye hemen bi sohbet acmasini da beklemiyordum ama ufak bi mesaj atsa bile benim icim daha rahat ederdi.
simdi benim icin bugunden sonrasi onemli. ornek veriyorum bi kac gun daha hicbir sey yazmazsa ne bileyim bir fotografima begeni falan atmazsa ( cunku onceden her paylastigimi begeniyordu) direkt umudumu kesicem. fakat bi kac isaret gonderirse yine umutlanmaya devam etmeli miyim. bir yandan da diyorum ilgisi olsa bile issizlik durumu yuzunden adim atmak istemeyebilir. bir yandan benim icin cok keyifli bir gundu tekrarlamak isterim vs
sizce ne yapmaliyim? ilgilenmeye devam edeyim caba gostereyim mi. tabii dedigim gibi hepten irtibati keserse yoluma bakarim. ve bulusma ve sonrasi icin ne diyorsunuz dikkatinizi ceken olumlu olumsuz bir seyler var mi anlattiklarimda.
yani oyle bi konusmussunuz ki sanki adam senelerdir aylak geziyor. sasiriyorum burdaki "tecrubeli(!)" insanlarin yorumlarina. onun aldigi egitimi, eski çalistigi is yerinde uzun yillar tecrubesi oldugunu, su an gecici bir is arama evresinde bulundugu bilgileri var bende.Bi erkegin parasiz kalmasi garip. Ne biliyim bi kafede garsonluk yapar gene para kazanirdi. Adam akilli is bulana kadar. Cevrenizdeki erkeklerde boyledir eminim kardesiniz, yegeniniz vs. Olmasi gereken bu cunku. Eli ayagi tutan bi adam evde oturup yatmamali! Hatta insanlar oglan cocuklarini kucuklukten alistiriyor. Dayimin cay ocagi vardi ogullarini saat 7de kaldirip ise goturuyordu. Bu adami ailesi calismaya alistirmamis. Uzgunum bi cacik olmaz. Arkaniza bakmadan kacin.
Tecrube etmek acili bi surec. Akilli davranip tecrubeli bu kadar insanin tavsiyelerine uymak en mantiklisi olur. Sanirim yasiniz genc. Gencken insan vaktinin kiymetini bilmiyor.amaan 1 senem de buna gitse nolur diyor. 30a yaklasinca isin rengi degisiyor. Neyse siz bilirsiniz..
yok niye kirilayim guzelce soylemissiniz..evet bir sey yapmiycam artik kendi ilgilenirse ona gore baksrim. benim bir adim atmam icimde kalmisti ve gerceklestirdim artik bi motivasyonum da kalmadi. yokmus gibi davranicam. zaten bi hissim yok begenim vardi silmek zor degil.Sen elınden gelenı yapmışın.Insan bır tesekkur eder her sey guzeldı yazar .Çok sacma .Hıkayeler uzerınden mı aşk yaşıcaksın .Bence engelı bas .Parasız olsakta bizler kız basımıza bıle yolunu buluruz sevdıgımız ınsanın yanına gıderız.Issızlıkle ılgısı yok sevgısızlık hoşlanmamakla ılgıdı var .Dost acı soyler .Ölünyatırım de geç .Zaten hayat kısa boyle ınsanlarla zaman harcama .Amacım senı kırmak deil.Elinden gelenın fazlasını yapmışsın.Bırdaha sakın hıc bır sey yapma.Hatta engelle .
Bence kararsız.daha önce bi konu açmiştim burada. nedense epey de linç yemistim. simdi yine aklima takilan noktalar var yine içimi dökeceğim. belki aydinlatirsiniz. özet gecip son yasananlardan da bahsedicem.
bi adam var. cok hoslaniyorum. sadece bi kez gorusmustuk zaten ben o gorusmede etkilenmistim..sonra biz arada mesajlasiyoduk ama sadece hikayeler uzerinden vs. o bana iltifatlar ediyor bazen ordan bi konu acilirsa konusuyoruz falan. yani süreç boyleydi. bu arada bi kaç aydir işsiz ve ailesiyle yaşiyor. hani önceden diyordum ki bi ilgisi olsa bi cafeye cagirir vs ama hem issiz oldugu icin hem de oturdugumuz ilceler cok uç uzakliklarda oldugu icin cok da beklentiye girmek istemedim. bu foruma yazdigim diger konu da onun icin caba gostermek istiyorum ne yapsam sizce minvalinde bir konuydu.
neyse baktim ki yine arada iltifatlara devam ediyor dedim ben davet edeyim bi yere. ilgisi yoksa direkt reddeder diye dusundum. bi oyuna davet ettim tahmin ettigim gibi fiyatini sordu once daha sonra esprili bi sekilde issiz oldugundan dolayi sormk zorunda oldugunu faln soyledi. ben de ben davet ediyorum dedim orasini bosver. cekinerek kabul etti. o an cok mutlu oldum.
bulusma da dündü. dikkatimi çeken bi kaç sey oldu. birincisi gercekten psikolojik olarak issizlikten dolayi sıkıntılı sanirim. cunku yine sakaya vurarak bu konuyla ilgili bi seyler soyledi issizim ben yemek yemeyi hak etmiyorum evde bana yemk vermiyolar vs tabii dalga gecerek soyluyor ama ben de issiz kaldim zamaninda ve issiz kalip da aileden baski yemeyen cok az insan vardir. neyse onun disinda konuskan espriliydi yine bi iki iltifat etti vs bi ara cok sıkıldigimiz da oldu cunku konussak da bi yere kadar. oyun saatini bekledigimiz icin bekleme modunda olunca bazen insan susup kaliyor. mesajlarda ilgimi az cok belli ettigim icin ben de bu bulusmada nasil davranacagimi cok bilemedim heyecanlandim cekindim.
arada telefonuna cok bakti. o an kendimi kotu hissettim ama bi yandan da beklerken baska napilir ki diye cok kafaya takmadim. yani arada bana karsi ilgisiz bi izlenim de hissettim sanki. neyse oyun saati geldi girdik izledik. gayet guzeldi. bu arada oyunda bi iki defa boyle hafiften kolunu koluma degdirdigi oldu. icimden dedim allahim sevgilim olsa ne guzel olurmus insanin ilgilendigi biriyle vakit gecirmesi vs o an beni cok mutlu hissettirdi.
oyun cikisi da beraber duraga kadar falan yuruduk bi on bes dk falan. o an ilk oyunu bekledigimiz zamandan daha guzeldi. havanin guzel olusu aksam yuruyusu o da daha konuskandi o sira ben de daha rahattim o oyle olunca. bu arada yolda yururken korumaci davranmasi da cok hosuma gitti. belki zaten olmasi gereken budur ama onemsemeyen adam o konuyu da onemsemez. neyse sonra ayrildik iste. ondan sonra daha bana hicbi sey yazmadi. bu o gunden sonraki ikinci gun. normalde de zaten ust uste her gun konusmuyoduk. dedigim gibi nadiren hikayeler uzerinden oluyordu. o yuzden bulustuk diye hemen bi sohbet acmasini da beklemiyordum ama ufak bi mesaj atsa bile benim icim daha rahat ederdi.
simdi benim icin bugunden sonrasi onemli. ornek veriyorum bi kac gun daha hicbir sey yazmazsa ne bileyim bir fotografima begeni falan atmazsa ( cunku onceden her paylastigimi begeniyordu) direkt umudumu kesicem. fakat bi kac isaret gonderirse yine umutlanmaya devam etmeli miyim. bir yandan da diyorum ilgisi olsa bile issizlik durumu yuzunden adim atmak istemeyebilir. bir yandan benim icin cok keyifli bir gundu tekrarlamak isterim vs
sizce ne yapmaliyim? ilgilenmeye devam edeyim caba gostereyim mi. tabii dedigim gibi hepten irtibati keserse yoluma bakarim. ve bulusma ve sonrasi icin ne diyorsunuz dikkatinizi ceken olumlu olumsuz bir seyler var mi anlattiklarimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?