hoşlandığım kişinin ilgisinden emin değilim

Ben olsam Starbakstan kahve ve cheesecake yer öyle bırakırdım
Adam yine insaflı davranmış

İşte bana bu saçmalık geliyor. Kadın/ erkek cidden fark etmez. Cebinde parası olmayan , davet kabul etmesin. Ben soğurum ya hoşlandığım adam bana cebimde para yoq sendeniz knk dese

İşte bana bu saçmalık geliyor. Kadın/ erkek cidden fark etmez. Cebinde parası olmayan , davet kabul etmesin. Ben soğurum ya hoşlandığım adam bana cebimde para yoq sendeniz knk dese

ya ilk buluşma kritik. yani arkadaşındır, sonra hoşlanmaya başlarsın vs anlarım da adam bunun date teklifi olduğunu bal gibi anlamıştır
en azından bunu reddedip kendisi sadece kahve falan ısmarlayacağı bişey önerebilirdi

adam oyun için bile teşekkür edip yazmamış ,daha bin beşyüz kez adım atıp , ayyyhhhhh kolu koluma değdi diye heveslenmenin mânâsı var mı ?
bu kadar yoklukla daha çok hata yaparsınız lütfen kendinizi geri çekin , sürekli of işsizim param yok yeaaa modunda gezen adamdan ,benim burdan kusasım geldi siz bi 3. Buluşmayı yine yaparsınız ama yokluktan ,değer verecek adamlar elbet vardır her gördüğünüze böyle kafayı takmasanız mı

İşsiz bir adamın ilgisi olsa ne yazar. Bırakta adam bir kendini toparlasın, iş güç sahibi olsun , öz güveni yerine gelsin ve ozaman duygularını ölçüp tartsın. Şuan senden hoşlansa da ne seni randevuya çıkartabilir nede başka birsey yapabilir. Kadınlar icin önemsenecek bir durum olmasa da bazı erkekler için çok önemli bir konu bu hatta bir kadının sürekli bir şeyleri ödemesi rencide edici bile olabilir.

Adam sizi biraz begense, değil işsizim diye gezmek, size bir çay bile ısmarlamamak, ali aga ogluyum ben, durumum çok iyi derdi, gözünüze girmek için.

Bir erkek işsizliğini ya da baska bir şeyini, bir kadının gözüne sokıyorsa, onun ne düşüneceğini zerre kadar umursamadigi ve kadının beklentiye girmemesi için sokuyordur.

Üstelik, bu arkadaşlık ilişkiye dönüşünce ne olacak? Bir yerde bulusacaksiniz mesela ee adam param yok diye bağırıyor, hep siz.mi ödeyeceksiniz? Şahsen ben, benden güçsüz bir durumda olan adamdan zerre etkilenmem. Kadınlar genel olarak güçlü erkeklerden hoşlanır. Sizin bu erkeği bu kadar elde etmeye calismaniza, gösterdiğiniz efora, harcadığınız zamana şaşırıyorum.

Bi erkegin parasiz kalmasi garip. Ne biliyim bi kafede garsonluk yapar gene para kazanirdi. Adam akilli is bulana kadar. Cevrenizdeki erkeklerde boyledir eminim kardesiniz, yegeniniz vs. Olmasi gereken bu cunku. Eli ayagi tutan bi adam evde oturup yatmamali! Hatta insanlar oglan cocuklarini kucuklukten alistiriyor. Dayimin cay ocagi vardi ogullarini saat 7de kaldirip ise goturuyordu. Bu adami ailesi calismaya alistirmamis. Uzgunum bi cacik olmaz. Arkaniza bakmadan kacin.
Tecrube etmek acili bi surec. Akilli davranip tecrubeli bu kadar insanin tavsiyelerine uymak en mantiklisi olur. Sanirim yasiniz genc. Gencken insan vaktinin kiymetini bilmiyor.amaan 1 senem de buna gitse nolur diyor. 30a yaklasinca isin rengi degisiyor. Neyse siz bilirsiniz..

+1000 ne kadar katılsam az bu yoruma.
Erkek dediğin cool ve güçlü takılmalı. İşsizlik her 5 kişiden 3'ünün sorunu kabul, ekonomi b.k gibi bu da kabul ama tavır, duruş bedava. Oyun fiyatı sormak nedir, insan fiyatını öğrenir internetten ve cüzi bir miktar ise zaten davet mavet işlerine girmeden kendisi de onu alabilecek parayı bulur yani. Hiç mi anası babası kardeşi yok bunun. Muhabbet sırasında da işsizlikten dem vurması aşırı itici. İşsizlik bir durum sonuçta hayatının sonuna dek işsiz kalmayacak neticede. Bugünler de geçecek mecburen. Geçici bir durum için ezik bir profil çizmek ne saçma.

Sen elınden gelenı yapmışın.Insan bır tesekkur eder her sey guzeldı yazar .Çok sacma .Hıkayeler uzerınden mı aşk yaşıcaksın .Bence engelı bas .Parasız olsakta bizler kız basımıza bıle yolunu buluruz sevdıgımız ınsanın yanına gıderız.Issızlıkle ılgısı yok sevgısızlık hoşlanmamakla ılgıdı var .Dost acı soyler .Ölünyatırım de geç .Zaten hayat kısa boyle ınsanlarla zaman harcama .Amacım senı kırmak deil.Elinden gelenın fazlasını yapmışsın.Bırdaha sakın hıc bır sey yapma.Hatta engelle .

yani oyle bi konusmussunuz ki sanki adam senelerdir aylak geziyor. sasiriyorum burdaki "tecrubeli(!)" insanlarin yorumlarina. onun aldigi egitimi, eski çalistigi is yerinde uzun yillar tecrubesi oldugunu, su an gecici bir is arama evresinde bulundugu bilgileri var bende.

su ekonomik krizde belki en normal karsilanacak durumu herkes oyle bi yerden yere vurmus ki siz hangi ulkede yasiyorsunuz farkinda misiniz?

neyse ben sogudum zaten adamdan zengin kociş avina cikayim herkesin gonlu olsun:)

yok niye kirilayim guzelce soylemissiniz..evet bir sey yapmiycam artik kendi ilgilenirse ona gore baksrim. benim bir adim atmam icimde kalmisti ve gerceklestirdim artik bi motivasyonum da kalmadi. yokmus gibi davranicam. zaten bi hissim yok begenim vardi silmek zor degil.

Bence kararsız.
İster maddi ister manevi olsun.
Buluşma üstüne yazmama anormal. Sizin halinizin de farkında.
Tabiatı böyleyse üstünüze yük bi profile benziyor.
Siz çok hoşlandığınız için her dıdıya mana yüklemişsiniz. Korumacı davranması belki sadece erkeksi davranmasıdır. Her erkeğin her bayan yanında yapacağı gibi.
Kol değmesi sadece değmedir.
Kaç yaşında adam hoşlansa bi elini omzuna atar, yazar, arar vs.

Adam issiz oldugu icin sevgili olmaniz mumkun gorunmuyor. Olsaniz bile ciddi olmaz. Sizi belki begenmis ama o kadar. Derin bir seyler duysa size karsi, soylerdi. Mesela, "su an issizim ama bulacagim yakinda bizim icin calisacagim" vb laflar ederdi.

hadi her şeyi geçtim, bir erkek neden kendisini oyuna davet eden bir kadına gece sonunda teşekkürler, güzel bir akşam geçirdim minvalinde bir mesaj yazmaz ben hala buradayım, çıkamadım buradan. bırak hoşlanmayı, ilgiyi bu adam hödük. bana göre bu çok kaba bir hareket. kadın olsun erkek olsun karşındaki seni bir yere davet etmiş, ısmarlamış, incelik yapmış. şu mesajı yazmamak kaçıncı seviye bir kabalık? aynı etkinliğe davet eden taraf erkek olsaydı, kadının ilgisi olmasa bile nezaketen şu mesajı yazmaz mıydı söyleyin bana hanımlar. ben yazardım, eskiden yazdım da. ilgim olmayana da yazdım, ilgim olmadığını belli etsem de kibarlık edip bu mesajı yazdım yani.

bu arada ben seni anlıyorum yani çabalama, içinde kalmasın diye adım atma olayını. yeni sayılır ben de çok fazla çabalayıp da sonuç elde edemediğim birini hayatımdan çıkardım. ben elimden geleni yapayım da demek ki olmayacakmış demek istiyorsun. ben de tam olarak öyle yaptım, ilgi gösterdim, planlar yaptım, bir yerlere davet ettim, kötüydü yanında olmak istedim vs her derdine koştum resmen. ama olmadı yani. ve günün sonunda açık açık konuştuğumda, senin beklentin farklı, olsa şimdiye kadar olurdu ama olmadı, napalım oturup ağlayalım mı şimdi gibi ukala bir yanıt aldım ben anladım ki 2-3'ten fazla adım atmamak lazım. o adımlar da öyle ahım şahım adımlar olmamalı. ilgisi olan geliyor olmayan da aha benimki gibi davarca cevaplar veriyor, seninki gibi etkinlik sonrası kibar bir teşekkür mesajını bile çok görüyor. boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…