- 27 Mart 2019
- 30.166
- 110.652
- 598
- Konu Sahibi cheescakevesufle
Yani !!yani evet cuzdan olarak gorulmekten bikmissa kendini sansli hissetmistir
Adam seni cüzdan görüyor farkındamısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani !!yani evet cuzdan olarak gorulmekten bikmissa kendini sansli hissetmistir
adami sadece oyuna davet ettim ve geldi. korkmayin maasimi harcamiyorum adamaYani !!
Adam seni cüzdan görüyor farkındamısın![]()
Üff konu polisi falan mısın, forum senin mi, hemen ispiyon kraldan çok kralcılık.
Ben polis falan değilim Bdv nin kuralları varÜff konu polisi falan mısın, forum senin mi, hemen ispiyon kraldan çok kralcılık.![]()
daha önce bi konu açmiştim burada. nedense epey de linç yemistim. simdi yine aklima takilan noktalar var yine içimi dökeceğim. belki aydinlatirsiniz. özet gecip son yasananlardan da bahsedicem.
bi adam var. cok hoslaniyorum. sadece bi kez gorusmustuk zaten ben o gorusmede etkilenmistim..sonra biz arada mesajlasiyoduk ama sadece hikayeler uzerinden vs. o bana iltifatlar ediyor bazen ordan bi konu acilirsa konusuyoruz falan. yani süreç boyleydi. bu arada bi kaç aydir işsiz ve ailesiyle yaşiyor. hani önceden diyordum ki bi ilgisi olsa bi cafeye cagirir vs ama hem issiz oldugu icin hem de oturdugumuz ilceler cok uç uzakliklarda oldugu icin cok da beklentiye girmek istemedim. bu foruma yazdigim diger konu da onun icin caba gostermek istiyorum ne yapsam sizce minvalinde bir konuydu.
neyse baktim ki yine arada iltifatlara devam ediyor dedim ben davet edeyim bi yere. ilgisi yoksa direkt reddeder diye dusundum. bi oyuna davet ettim tahmin ettigim gibi fiyatini sordu once daha sonra esprili bi sekilde issiz oldugundan dolayi sormk zorunda oldugunu faln soyledi. ben de ben davet ediyorum dedim orasini bosver. cekinerek kabul etti. o an cok mutlu oldum.
bulusma da dündü. dikkatimi çeken bi kaç sey oldu. birincisi gercekten psikolojik olarak issizlikten dolayi sıkıntılı sanirim. cunku yine sakaya vurarak bu konuyla ilgili bi seyler soyledi issizim ben yemek yemeyi hak etmiyorum evde bana yemk vermiyolar vs tabii dalga gecerek soyluyor ama ben de issiz kaldim zamaninda ve issiz kalip da aileden baski yemeyen cok az insan vardir. neyse onun disinda konuskan espriliydi yine bi iki iltifat etti vs bi ara cok sıkıldigimiz da oldu cunku konussak da bi yere kadar. oyun saatini bekledigimiz icin bekleme modunda olunca bazen insan susup kaliyor. mesajlarda ilgimi az cok belli ettigim icin ben de bu bulusmada nasil davranacagimi cok bilemedim heyecanlandim cekindim.
arada telefonuna cok bakti. o an kendimi kotu hissettim ama bi yandan da beklerken baska napilir ki diye cok kafaya takmadim. yani arada bana karsi ilgisiz bi izlenim de hissettim sanki. neyse oyun saati geldi girdik izledik. gayet guzeldi. bu arada oyunda bi iki defa boyle hafiften kolunu koluma degdirdigi oldu. icimden dedim allahim sevgilim olsa ne guzel olurmus insanin ilgilendigi biriyle vakit gecirmesi vs o an beni cok mutlu hissettirdi.
oyun cikisi da beraber duraga kadar falan yuruduk bi on bes dk falan. o an ilk oyunu bekledigimiz zamandan daha guzeldi. havanin guzel olusu aksam yuruyusu o da daha konuskandi o sira ben de daha rahattim o oyle olunca. bu arada yolda yururken korumaci davranmasi da cok hosuma gitti. belki zaten olmasi gereken budur ama onemsemeyen adam o konuyu da onemsemez. neyse sonra ayrildik iste. ondan sonra daha bana hicbi sey yazmadi. bu o gunden sonraki ikinci gun. normalde de zaten ust uste her gun konusmuyoduk. dedigim gibi nadiren hikayeler uzerinden oluyordu. o yuzden bulustuk diye hemen bi sohbet acmasini da beklemiyordum ama ufak bi mesaj atsa bile benim icim daha rahat ederdi.
simdi benim icin bugunden sonrasi onemli. ornek veriyorum bi kac gun daha hicbir sey yazmazsa ne bileyim bir fotografima begeni falan atmazsa ( cunku onceden her paylastigimi begeniyordu) direkt umudumu kesicem. fakat bi kac isaret gonderirse yine umutlanmaya devam etmeli miyim. bir yandan da diyorum ilgisi olsa bile issizlik durumu yuzunden adim atmak istemeyebilir. bir yandan benim icin cok keyifli bir gundu tekrarlamak isterim vs
sizce ne yapmaliyim? ilgilenmeye devam edeyim caba gostereyim mi. tabii dedigim gibi hepten irtibati keserse yoluma bakarim. ve bulusma ve sonrasi icin ne diyorsunuz dikkatinizi ceken olumlu olumsuz bir seyler var mi anlattiklarimda.
davetten sonra ilgilenmeye devam etti ama. direkt reddetseydi bu is olmayacaksa.adam davet edilince "işim yok tutarı sormak zorundayım" demiş, buluşunca şakayla karışık işsiz oluşunun evde sıkıntı yarattığını söylemiş, oyunu beklerken sürekli telefonuna bakmış, ayrıldıktan sonra aramamış.
daha ne yapsın bu iş olmaz demek için ?
Ben Ekim'den Mayıs'a her ay 4 çift tiyatro bileti alırım, günü gelmek üzereyken de eşimi dostumu davet ederim.Yahu Yengeç sen babandan kitap parası almayan kadınsın. Cebinde paran yokken cidden bir etkinliğe gider misin ? Ben asla adım dahi atmam.
davetten sonra ilgilenmeye devam etti ama. direkt reddetseydi bu is olmayacaksa.
ya acikcasi oyle maddi anlamda yaslancak birine benzemiyor. dedigim gibi oyunu cekinerek kabul etti. oyle laubali para harcatmaktan keyif alsn bi karakteri yok. bana ilgisi yoksa bile kirmamk icin oyunu kabul etmis olabilir ama oyle onursuz biri degil bahsettikleri gibi. yorumun icin tesekkurlerböylelerini çok gördüm ve emin ol seninle aynı hataları yaptım.
Kesin ve net olarak söylüyorum. Bu ilişkiden hemen uzaklaş! Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki bana canım... Kaç bacım! Arkana bakma. :) İki iltifata kanma sakın.
Şunu lütfen yüksek sesle tekrar et. Seninle olmak isteyen mutlaka bir yolunu bulup senin yanında olur. Kendi kendine bahaneler üretirsen kırılan sen olursun. Adam senden etkilense zaten işsizim vs diye ağzına bile almaz. Çekinir. Senle buluşmak için on vesait olsa bile değiştirir. Söylemesinin amacı maddi olarak sana yaslanmak. Yarın bir gün hepsi senin üstüne kaldığında dönüp sana bende para yok biliyordun der. :) Yaşadık anacım hep bunları. Bir kol değmesine yüz tane anlam yüklemedik mi bizde? Yükledikkk. :)))
Eğer bu ilişkiden uzaklaşmıyorsan da kendin edip kendin bulursun. Kimseye de ağzını açamazsın. Hem yedirir içirir gezdirir sonra da adam toparlanınca başkasıyla gezip tozuşunu izlersin.
Dikkat et. Tekrar iltifatlar edecektir. Tek sana etmiyordur emin ol bundan.
ilgisizligimi canli gorsun kismini dusunmemistim hic. bu da olabilir tabii mantikli geldi.ya malesef o işler öyle yürümüyor. ilginizi kesmenin yolunun canlı örnek olduğunu düşünmüş demek ki.
beraberken gözüyle görsün benim gönlüm olmadığını diye düşünmüş.
bir de nasıl igilendi ?
iltifat diyorsunuz, bir insan günde 10 kişiye iltifat edebilir, bu ilgi değil ki.
sevgilim var ama iş ortamında şık giyinmiş bir erkek çalışma arkadaşıma bugün çok şıksın, ay yakışmıycaz aynı ortama falan derim esprisine mesela.
yanlış anlıyor olabilir misiniz ?
ilgisizligimi canli gorsun kismini dusunmemistim hic. bu da olabilir tabii mantikli geldi.
++++böylelerini çok gördüm ve emin ol seninle aynı hataları yaptım.
Kesin ve net olarak söylüyorum. Bu ilişkiden hemen uzaklaş! Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki bana canım... Kaç bacım! Arkana bakma. :) İki iltifata kanma sakın.
Şunu lütfen yüksek sesle tekrar et. Seninle olmak isteyen mutlaka bir yolunu bulup senin yanında olur. Kendi kendine bahaneler üretirsen kırılan sen olursun. Adam senden etkilense zaten işsizim vs diye ağzına bile almaz. Çekinir. Senle buluşmak için on vesait olsa bile değiştirir. Söylemesinin amacı maddi olarak sana yaslanmak. Yarın bir gün hepsi senin üstüne kaldığında dönüp sana bende para yok biliyordun der. :) Yaşadık anacım hep bunları. Bir kol değmesine yüz tane anlam yüklemedik mi bizde? Yükledikkk. :)))
Eğer bu ilişkiden uzaklaşmıyorsan da kendin edip kendin bulursun. Kimseye de ağzını açamazsın. Hem yedirir içirir gezdirir sonra da adam toparlanınca başkasıyla gezip tozuşunu izlersin.
Dikkat et. Tekrar iltifatlar edecektir. Tek sana etmiyordur emin ol bundan.
Sana ilgisi yoksa eğer ve senin ilgini fark etti ise.... O zaman yanlış anlamaman için bu daveti red etmeliydi aslında. Doğru olan bence bu. :) Ben bu senaryoyu yaşadım diyorum senelerce ve canım yandı. Naçizane uyarmak istiyor herkes sizi. Ama anlıyorum. Sen kafanda zaten kararları biçmişsin ve forumda bunu onaylatmak istiyorsun... Kalbinden geçeni yap elbette, hayatta keşkelerin olmasın umarım. :)ya acikcasi oyle maddi anlamda yaslancak birine benzemiyor. dedigim gibi oyunu cekinerek kabul etti. oyle laubali para harcatmaktan keyif alsn bi karakteri yok. bana ilgisi yoksa bile kirmamk icin oyunu kabul etmis olabilir ama oyle onursuz biri degil bahsettikleri gibi. yorumun icin tesekkurler
surekli soylemedi ki. sadece oyun davetinde sordu cunku gercekten bazi ozel tiyatrolar iki yuz lirayi bile bulabiliyo o yuzden ben cok yadirgamadim sormasini.Anlamadıgım hic sogumadınız mı sürekli issiz oldugunu belirterek? Aşırılar aşırısı mide bulandırıcı insanın bence gururu olur. İşi gücü parası olsa bile para lafı yapacak bir profile benziyor. O esnada soğur “ayrılalım mı?” derdim.
İlgi duyulan biri değil misiniz? Çok mu yalnızsınız? Neden sadece bu adam?