Hosgeldiniz kk ailesi

Ayy acilmis site. Inanamiyorum valla. Iki gundur sıkıntıdan patladim resmen.

Aynen bende banlıydım :)
F***bookta amma komedı oldu ama Çoğu uye ben dahil ifşa olduk

İkinizi deşifre ettim inoubliable aynı avatar zaten. Gayet hoş bayanlarsınız, söylemeden geçemeyeceğim.

Neden kapandı bilen varmı acaba

Sunucuya girip Ctrl+A, Delete, Yes basmışlar yanlışlıkla.

neymıs o yahu
facebookta damı kadınlar kulubu var

Aynen. Hatta millet enerjisini orda attı tartışma falan oldu

Teşekkür ederım o senın hoşluğun :)

Aynen ya ortada neden bile yokken başarmıştır

Biri sitenin kapanmasıyla ilgilibu işte bir iş var demiş. Diğeri sen menopozlusun demiş, öbürü kızlar büyütmeyin demiş, buna karşılık olarak diğeri beni özelden taciz ediyor demiş, biri limoncu olduğunu iddia etmiş, biri için kibar değil kenar mahalle gülü denmiş falan... Genel muhabbet bu.

Birisi demiş "bu iste bir bit Yeniği var, neden bunca saat açılmadı" başka birisi sormuş "ne gibi bir bit Yeniği var x hanim." bu yüzden bile kavga çıkmış.

Yav orda bile beni kotulemisler. Saka gibi bu insanlar. Sonra arkadan konusan ben oluyorum. He canim he demek istiyorum o arkadaslara. Ayrica bana selam yollayanlara da sevgiler. Bi sekilde gordum. Face falan kullanmiyorum ama beni kotulemek icin hesap bile acmislardir.
Yazik ya kiyamam

Salla gitsin bilgece

Hey Allahim herkes birbiri hakkinda senmisin diye yorum yapmış nerden anlayabilirsin ki kim.kimin oldugunu

Ciddi misin ? Ben görmedim hiç onu iyi de sen ne alaka?

Ay kızlar bu mesajdan başka mesajım görünmüyor 1 tane de konum vardı oda silinmiş
Sizinkilerde oylemi merak ettim

Aynı ortamda olsanız neyse de nasılsa yok diye sallamaları çok çirkin olmuş gerçekten.

Hey Allahim herkes birbiri hakkinda senmisin diye yorum yapmış nerden anlayabilirsin ki kim.kimin oldugunu

Bazıları anlaşıldı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…