- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hemen psikoloğa gitmem lazim demiSite kapalıyken bunalıma giriliyorsa durum vahim.
Ayy acilmis site. Inanamiyorum valla.Iki gundur sıkıntıdan patladim resmen.
Aynen bende banlıydım :)
F***bookta amma komedı oldu ama Çoğu uye ben dahil ifşa olduk
Neden kapandı bilen varmı acaba
neymıs o yahu
facebookta damı kadınlar kulubu var
Teşekkür ederım o senın hoşluğun :)İkinizi deşifre ettiminoubliable aynı avatar zaten. Gayet hoş bayanlarsınız, söylemeden geçemeyeceğim.
Sunucuya girip Ctrl+A, Delete, Yes basmışlar yanlışlıkla.
Aynen. Hatta millet enerjisini orda attı tartışma falan oldu
Aynen bı gırdım ilk yorumda kapışmışlar yıne
Onlar tüm silinmiş galiba ben niye goremedim
Aynen ya ortada neden bile yokken başarmıştır
Kesin birbiriyle polemık yaşayan iki üye :)Birisi demiş "bu iste bir bit Yeniği var, neden bunca saat açılmadı" başka birisi sormuş "ne gibi bir bit Yeniği var x hanim." bu yüzden bile kavga çıkmış.
Birisi demiş "bu iste bir bit Yeniği var, neden bunca saat açılmadı" başka birisi sormuş "ne gibi bir bit Yeniği var x hanim." bu yüzden bile kavga çıkmış.
Salla gitsin bilgeceYav orda bile beni kotulemisler. Saka gibi bu insanlar. Sonra arkadan konusan ben oluyorum. He canim he demek istiyorum o arkadaslara. Ayrica bana selam yollayanlara da sevgiler.Bi sekilde gordum. Face falan kullanmiyorum ama beni kotulemek icin hesap bile acmislardir.
Yazik ya kiyamam
Hey Allahim herkes birbiri hakkinda senmisin diye yorum yapmış nerden anlayabilirsin ki kim.kimin oldugunuBiri sitenin kapanmasıyla ilgilibu işte bir iş var demiş. Diğeri sen menopozlusun demiş, öbürü kızlar büyütmeyin demiş, buna karşılık olarak diğeri beni özelden taciz ediyor demiş, biri limoncu olduğunu iddia etmiş, biri için kibar değil kenar mahalle gülü denmiş falan... Genel muhabbet bu.
Yav orda bile beni kotulemisler. Saka gibi bu insanlar. Sonra arkadan konusan ben oluyorum. He canim he demek istiyorum o arkadaslara. Ayrica bana selam yollayanlara da sevgiler.Bi sekilde gordum. Face falan kullanmiyorum ama beni kotulemek icin hesap bile acmislardir.
Yazik ya kiyamam
Salla gitsin bilgece
Ciddi misin ? Ben görmedim hiç onu iyi de sen ne alaka?
dur sana özelden sayfasını atım
Yav orda bile beni kotulemisler. Saka gibi bu insanlar. Sonra arkadan konusan ben oluyorum. He canim he demek istiyorum o arkadaslara. Ayrica bana selam yollayanlara da sevgiler.Bi sekilde gordum. Face falan kullanmiyorum ama beni kotulemek icin hesap bile acmislardir.
Yazik ya kiyamam
Hey Allahim herkes birbiri hakkinda senmisin diye yorum yapmış nerden anlayabilirsin ki kim.kimin oldugunu
Hic bakma gereksimi gormedim eski konular silindiyse iyi olmus olur vallaAy kızlar bu mesajdan başka mesajım görünmüyor 1 tane de konum vardı oda silinmiş
Sizinkilerde oylemi merak ettim
Amann Allah'mm kendimi ifşa ediyorumsayfayı banada atarmısınız acaba bende bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?