- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Zaten senın olmadığın bellıydı :)
Oda dedı zaten bilgeceyı çok severım ama uzaktan yakından alakamız yok dıye :)
At o zaman icinde kalmasın:)Çığlık atasım var...
Ben de hafta sonu bir tatliyla ilgili kafam karıştı olur mu olmaz mi diye dusunurken eşim de KK sor bakalım onlar ne diyor dedi
Ne güzel alistirmisiz
Ne yaptin oyle seninki iyi olmamış bak niye öyle dedinBurda boşanma yönlendirmesi yapmadan gün geçmiyor ki, buranın yokluğunda yannışlıkla kendi eşime boşanma tavsiyesi verdim.
Pişmanım
Derdin var mı annat dedim, annattı. Sonra evli olduğu kıza çok uyuz oldum boşan kurtul dedim, şu an boşanıyoruz. şaka tabiNe yaptin oyle seninki iyi olmamış bak niye öyle dedin
Aman öyle olsunDerdin var mı annat dedim, annattı. Sonra evli olduğu kıza çok uyuz oldum boşan kurtul dedim, şu an boşanıyoruz. şaka tabi
Aynen bı gırdım ilk yorumda kapışmışlar yıneYalnız var ya facebook'ta bile kavga etmeyi başaranlar var tebrik ediyorum sizi arkadaşlar.
Onlar tüm silinmiş galiba ben niye goremedimYalnız var ya facebook'ta bile kavga etmeyi başaranlar var tebrik ediyorum sizi arkadaşlar.
neymıs o yahuBilgececim yoktu
Yada sahte face açtı
bibi ablayla bız kedıler yuzunden ifşa olduk şaak diye :)
Okpte zaten açık açık benım dedı
Menesada direk soyledı yanı
Sanırım çekıncesı olmayanlar yorum yaptı
duruyor duruyor ama 3 tane aynı paylaşımı yapmışlar en sondakı paylaşımda :)Onlar tüm silinmiş galiba ben niye goremedim
Tamam bakiyim biduruyor duruyor ama 3 tane aynı paylaşımı yapmışlar en sondakı paylaşımda :)
Facebooktada KK nın sayfası var.neymıs o yahu
facebookta damı kadınlar kulubu var
Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var
Yok bulamıyorumduruyor duruyor ama 3 tane aynı paylaşımı yapmışlar en sondakı paylaşımda :)
dur sana özelden sayfasını atımYok bulamıyorum
Beni bile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?