- Konu Sahibi Samire tmv
-
Kimsin kiz sen soyle bakiyimAynen bende banlıydım :)
F***bookta amma komedı oldu ama Çoğu uye ben dahil ifşa olduk
Her akşam uyuyana kadar okurum KK
Haftasonu geçmek bilmedi, uyuyamadim bile
Evde söylenip durdum site neden açılmıyor diye
Yazık eşim de tabletten dene, benim telefondan dene gibi seçenekler sundu bana :)
Adam o kadar alışmış ki "Hanı anlatacak bir şeyin yok mu, hala mi açılmadı KK" diyor
Her dakika girip bakıyordum açılmıştır belki diye. .insan alışınca..zor geliyor. .ya...bidaha.kapanmasa bari..Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Benım eşimde hayırdır telefonunu neden eline almıyosun 2 gundur dedi :)
Bende dedım ceza aldım ben olmadığım için siteyı kapatmışlar dedım :)
Kafayı yemişssin sen dıyo bana
Ay cok komiksiniz bide onlar icin site olsaymis gariplerimBenım eşimde hayırdır telefonunu neden eline almıyosun 2 gundur dedi :)
Bende dedım ceza aldım ben olmadığım için siteyı kapatmışlar dedım :)
Kafayı yemişssin sen dıyo bana
Kız yorumlara bak direk anlaşılıyorum zaten :) Kedilerimde dolayısıylennKimsin kiz sen soyle bakiyim
Evet evet yazmadim yazsam bile sahte face acacaktim ordan yazacaktimYazanı deşifre ettiler iyi ki yazmamışsın :)
Ay birisi yazmış ya @Bilgece senmisin diye onada çok güldümKız yorumlara bak direk anlaşılıyorum zaten :) Kedilerimde dolayısıylenn
Beni dırek şey ettiler
Bilgececim yoktuAy birisi yazmış ya @Bilgece senmisin diye onada çok güldüm
Ay birisi yazmış ya @Bilgece senmisin diye onada çok güldüm
Yok canım samire yazmamış bi uye başka bi uye ye face de sen bilgecemisin diye sordu da onu dıyo :)Anlamadim kim Bilgece sen misin yazmis Samire?
Yok canım samire yazmamış bi uye başka bi uye ye face de sen bilgecemisin diye sordu da onu dıyo :)
Evet birisi öyle yazmis avatarina benzeyen profil vardi oda sen bilgecemusin diye yazmışYok canım samire yazmamış bi uye başka bi uye ye face de sen bilgecemisin diye sordu da onu dıyo :)
Zaten senın olmadığın bellıydı :)Allah Allah merak ettim kime sormuslar ki? Ben face falan kullanmiyorum zaten. Ki bana kknin kapali oldugunu arkadaslarim soyledi haberim bile yoktu :)
Bilgececim yoktu
sizin o yorumlar gözükmüyor silinmis galibaYada sahte face açtı
bibi ablayla bız kedıler yuzunden ifşa olduk şaak diye :)
Okpte zaten açık açık benım dedı
Menesada direk soyledı yanı
Sanırım çekıncesı olmayanlar yorum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?