- 10 Ağustos 2009
- 26.146
- 18.316
- 823
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Sosyal medya olarak degil ama kk nin boşluğu cok koydu banaSosyal medya artık hayatımızın bir parçası bütün kadınlar için dünya'ya açılma haber alma , olmamasıda büyük kayıp , iyiki varsınız tabi kk yeri ayrı buda bir gerçek
Senide gormek cok guzel samsoon iyiki varsınız canlarSeni de görmek güzel Samire :) Hoş bulduk
Valla neden pahali kaldigini bilen yokYa açılmış şükür. Neden kapalı kaldı bu kadar? Anladım ki KK'sızlıkta bir eksiklikmiş
1 ay telefonum servisteydi. Hiç nete giremedim. Ya elimi kolumu nereye koyucağımı bilmiyordum resmen :) ama 2 haftaya normale döndüm evde sohbet muhabbet eşim de iyi adammış sohbeti falan güzel :))) şaka şaka abarttım. Ama uykularım düzene girdi. Derken telefonum geldi. Arada bir girerken kk gittiSuan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Gercek miartık geçmiş konularına baktım da gibi bişey olmaycak sanırım çünkü ulaşılamıyor :)
Aynen bende banlıydım :)Ben zaten banlıydım
Demek bensiz olmaz dediler siteyi komple kapattılar
Şaka bi yana banım kalkmış ta haftasonu pek gitmiyorum
Aynen kk nin face girdim orda da haftasonu temizlik yaptim diye yorum yapmusmis bende faceden yazmamak icin zor tuttum kendimi eger daha fazla kapalı dursaydi yeni face acacaktim :)Bu sayede herkes haftasonu temizlik yapmıştır :))
Aynen vallahi her dk qirmeye calışıyordum en son eşime dedim telefonu ver siteme qireyecem baktı zavalim uzülüyor o denedi :)Ayy acilmis site. Inanamiyorum valla.Iki gundur sıkıntıdan patladim resmen.
Benım eşimde hayırdır telefonunu neden eline almıyosun 2 gundur dedi :)Her akşam uyuyana kadar okurum KK
Haftasonu geçmek bilmedi, uyuyamadim bile
Evde söylenip durdum site neden açılmıyor diye
Yazık eşim de tabletten dene, benim telefondan dene gibi seçenekler sundu bana :)
Adam o kadar alışmış ki "Hanı anlatacak bir şeyin yok mu, hala mi açılmadı KK" diyor
Yazanı deşifre ettiler iyi ki yazmamışsın :)Aynen kk nin face girdim orda da haftasonu temizlik yaptim diye yorum yapmusmis bende faceden yazmamak icin zor tuttum kendimi eger daha fazla kapalı dursaydi yeni face acacaktim :)
Ay Allah korusun dusuncesi bile kotusitenin tamamen kapandıgını düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?