- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
Aynı ortamda olsanız neyse de nasılsa yok diye sallamaları çok çirkin olmuş gerçekten.
Bazıları anlaşıldı işte![]()
Ayni ortamda genelde soylemezler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ortamda olsanız neyse de nasılsa yok diye sallamaları çok çirkin olmuş gerçekten.
Ben de baktim facebookdaki o paylasimlara ama yorum yapmis miyim ki hic hatirlamiyorum. Nerden gordun beni?İkinizi deşifre ettiminoubliable aynı avatar zaten. Gayet hoş bayanlarsınız, söylemeden geçemeyeceğim.
Onlar zaten belliydi ama baska isimli olanlara sen asude baharmisin sen bilgecemisin demek cok sacma olmusAynı ortamda olsanız neyse de nasılsa yok diye sallamaları çok çirkin olmuş gerçekten.
gel öpeyim seni tatlı kız. naif prenses. muckkkSuan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Kim kötülemiş direk ağızlarının payını verırsım nasılsa orda ban yokYav orda bile beni kotulemisler. Saka gibi bu insanlar. Sonra arkadan konusan ben oluyorum. He canim he demek istiyorum o arkadaslara. Ayrica bana selam yollayanlara da sevgiler.Bi sekilde gordum. Face falan kullanmiyorum ama beni kotulemek icin hesap bile acmislardir.
Yazik ya kiyamam![]()
Amaaan bazilarinin hazimsizligi iste bosver o zaman dans![]()
aynenŞaka maka günler geçmek bilmedi, bir de tek olunca evde tek eğlencem kk.. Ama merak ediyorum neden site bu kadar uzun kapalı kaldı diye..
hakaretmi? link verebilirmisin okypete? yada hangi paylaşımda var facede?keşke face sayfasında yazanlar cesur olup nicklerini yazabilseler. madem birilerine hakaret ediyorsun yüreğin varsa nickinide yaz. ama nerede:)
Kim kötülemiş direk ağızlarının payını verırsım nasılsa orda ban yok
Gözümden kaçmış demekkii..
dur vermeye çalışayımhakaretmi? link verebilirmisin okypete? yada hangi paylaşımda var facede?
Bende oyle yapacam evet ins gelmez gerimillet eski konularımız silinmiş mi :) eğer öyleyse temiz bir sayfa açıcam hayatımdainşallah geri gelmezler
Sizide gördum orda maşallahh tu tü tü tüüü :) Nazar değmesinnndur vermeye çalışayım