- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hemen psikoloğa gitmem lazim demi
teşekkürler. bende sizi tanıdım hemen..Sizide gördum orda maşallahh tu tü tü tüüü :) Nazar değmesinnn
Bu linkten sonra benı görmeyenler bile görucek garı :) :) :)
Yok yok benim icin önemli degil alistim artikYok ya hu kişisel olarak bir şey demedim.
Ben de baktım ara ara açılmış mı diye.
Ama yapacak farklı şeyler de bulmak lazım evde, bi siteye bel bağlamamak lazım.
Ben de baktim facebookdaki o paylasimlara ama yorum yapmis miyim ki hic hatirlamiyorum. Nerden gordun beni?
Simdide tekefon elimden düşmüyor kalkamiyorum resmen basindanEvet yaaa saatler gecmedi ... Nerdeyse cep telefonumu elime almadim
Onlar zaten belliydi ama baska isimli olanlara sen asude baharmisin sen bilgecemisin demek cok sacma olmus
Cooook süküüürr acildiiii... Facebooktan takip ettin mi samire?Simdide tekefon elimden düşmüyor kalkamiyorum resmen basindan
Turkuaz mavisi bendim helcincimBu linkten sonra benı görmeyenler bile görucek garı :) :) :)
hmmm :) AnlamalıydımmmmTurkuaz mavisi bendim helcincim
hah birini daha tanıdık:)Turkuaz mavisi bendim helcincim
Kedinden tanıdımhmmm :) Anlamalıydımmmm
cümleten hoşbuldukSuan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Hayir tabiki yapacaktım ama kendi ismimle yapmazdim sahte bi hesap alirdim herhalde ben birileriyle tartışmaya girmek icin almazdim zaten sadece tanidiklarim tarafindan tanilinirsam diye sahte hesap alirdimAynen ya. Nereden çıkarıyorlar anlamadım. Sen yorum yapmış mıydın
Hoşbulduk Samire ,sende hoşgeldin.Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?