• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası bütün kadınlar için dünya'ya açılma haber alma , olmamasıda büyük kayıp , iyiki varsınız tabi kk yeri ayrı buda bir gerçek

Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası bütün kadınlar için dünya'ya açılma haber alma , olmamasıda büyük kayıp , iyiki varsınız tabi kk yeri ayrı buda bir gerçek
Sosyal medya olarak degil ama kk nin boşluğu cok koydu bana

Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
1 ay telefonum servisteydi. Hiç nete giremedim. Ya elimi kolumu nereye koyucağımı bilmiyordum resmen :) ama 2 haftaya normale döndüm evde sohbet muhabbet eşim de iyi adammış sohbeti falan güzel :))) şaka şaka abarttım. Ama uykularım düzene girdi. Derken telefonum geldi. Arada bir girerken kk gitti :( neyseki geri geldi :) Merhaba herkese.

Her akşam uyuyana kadar okurum KK
Haftasonu geçmek bilmedi, uyuyamadim bile

Evde söylenip durdum site neden açılmıyor diye
Yazık eşim de tabletten dene, benim telefondan dene gibi seçenekler sundu bana :)

Adam o kadar alışmış ki "Hanı anlatacak bir şeyin yok mu, hala mi açılmadı KK" diyor :D

Her akşam uyuyana kadar okurum KK
Haftasonu geçmek bilmedi, uyuyamadim bile

Evde söylenip durdum site neden açılmıyor diye
Yazık eşim de tabletten dene, benim telefondan dene gibi seçenekler sundu bana :)

Adam o kadar alışmış ki "Hanı anlatacak bir şeyin yok mu, hala mi açılmadı KK" diyor :KK70:
Benım eşimde hayırdır telefonunu neden eline almıyosun 2 gundur dedi :)
Bende dedım ceza aldım ben olmadığım için siteyı kapatmışlar dedım :)
Kafayı yemişssin sen dıyo bana :D

Back