• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Her akşam uyuyana kadar okurum KK
Haftasonu geçmek bilmedi, uyuyamadim bile

Evde söylenip durdum site neden açılmıyor diye
Yazık eşim de tabletten dene, benim telefondan dene gibi seçenekler sundu bana :)

Adam o kadar alışmış ki "Hanı anlatacak bir şeyin yok mu, hala mi açılmadı KK" diyor :KK70:
:DD ayni bn

Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Her dakika girip bakıyordum açılmıştır belki diye. .insan alışınca..zor geliyor. .ya...bidaha.kapanmasa bari..
Suan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))

Benım eşimde hayırdır telefonunu neden eline almıyosun 2 gundur dedi :)
Bende dedım ceza aldım ben olmadığım için siteyı kapatmışlar dedım :)
Kafayı yemişssin sen dıyo bana :KK70:

Ben de hafta sonu bir tatliyla ilgili kafam karıştı olur mu olmaz mi diye dusunurken eşim de KK sor bakalım onlar ne diyor dedi :D

Ne güzel alistirmisiz :D

Ay birisi yazmış ya @Bilgece senmisin diye onada çok güldüm
Bilgececim yoktu :D
Yada sahte face açtı :D
bibi ablayla bız kedıler yuzunden ifşa olduk şaak diye :)
Okpte zaten açık açık benım dedı :D
Menesada direk soyledı yanı
Sanırım çekıncesı olmayanlar yorum yaptı :D

Allah Allah merak ettim kime sormuslar ki? Ben face falan kullanmiyorum zaten. Ki bana kknin kapali oldugunu arkadaslarim soyledi haberim bile yoktu :)
Zaten senın olmadığın bellıydı :)
Oda dedı zaten bilgeceyı çok severım ama uzaktan yakından alakamız yok dıye :)

Back