- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Makarna..Samire nerden açtın bu konuyu kız, lafa daldım bak akşam yemeği yapamadım. Bu saatte ne yapcam şimdi ben? BAna bi yemek fikri versene
Makarna..
Ben peynırlı makarna yapcam yanınada dün nar suyu sıktıydım onu koyarım
Al sana yemek
Zaten eşim iş yerınde yıcekmiş :) Onu bıle ypmıcam aç değilim :))Bende yogurtlu yapacam yaninada salata tamam iste
Hmm seninkide iyiymişZaten eşim iş yerınde yıcekmiş :) Onu bıle ypmıcam aç değilim :))
İyi değil kızz geç gelıyo eşimHmm seninkide iyiymiş
Ne kadar evleneli canimİyi değil kızz geç gelıyo eşimTek başımada yiyesim gelmyor
Ben onceden cok severdim yumurtayı ama su aralar.midem almiyor kiz sen evlimisinArkadaslar bi yumurta kirin yeter. Uzerine az karabiber pulbiber tamam. Yanina da cay demlersiniz.
Ben onceden cok severdim yumurtayı ama su aralar.midem almiyor kiz sen evlimisin
3,5 yıl olduu :) Daha dün gibi nasıl geçtii :)Ne kadar evleneli canim
sende ablam gibisin aynı. o da bişi blamayınca çay kahvaltılık ve tabiki tereyağlı yumurta. Özledim ablamla akşam yemeğinde kahvaltılık yemeğiArkadaslar bi yumurta kirin yeter. Uzerine az karabiber pulbiber tamam. Yanina da cay demlersiniz.
Yooo nerdeeeEvliyim de asagida hamilelik takvimimi gormedin mi
Hmm baya olmus masallah canim hep oyle olur ins bebek olursa daha çabuk geciyor gunler3,5 yıl olduu :) Daha dün gibi nasıl geçtii :)
şu takvimden bigün bende yapabilecek miyim acabaEvliyim de asagida hamilelik takvimimi gormedin mi
Daha düşünmüyoruz bakalım zaman ne göstercek :)Hmm baya olmus masallah canim hep oyle olur ins bebek olursa daha çabuk geciyor gunler
Evlimisin ? :))şu takvimden bigün bende yapabilecek miyim acaba
Evliyim. 3.5 yıllık.Evlimisin ? :))
Bizde çocuk dusunmuyoruz ama şu takvımı gördukce heveslenıyorum.
Sonra dıyom saçmalama
Aynıyız ohalde :))Evliyim. 3.5 yıllık.
olmuyor.Aynıyız ohalde :))
Korunuyormusunuz yoksa olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?