- 3 Eylül 2012
- 21.846
- 57.479
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ayy ben dün girdim cumartesi bakamadım da dün bile zorlandım :)
Habire denedim denedim yok, bir hüzün duymadım değil
Niye o kadar uzun sürdü acaba?
Bir de açtığım konular sayfasına ulaşılamıyor şuan
Ablam senin gelin de konu açıyor mu acaba burda?Aşkolsun yani birde kayınvalide oldum diye yaşlımı oluyorum şimdi
Ablam senin gelin de konu açıyor mu acaba burda?
Demekki sende bi oğlan anası havası sezmişim.Yok gelin değilde damat var bende olurmu
Hanımla ben kız anneleriyiz, onun damat adayı var, benim henüz yok, hele bir olsunnnnnnnnnAblam senin gelin de konu açıyor mu acaba burda?
Demekki sende bi oğlan anası havası sezmişim.
Hanımla ben kız anneleriyiz, onun damat adayı var, benim henüz yok, hele bir olsunnnnnnnnn
Damatlar tir tir titreyecek karşımızda
Titresinler tabi. Sizin kızları da burda görmek istemiyoruz yani.Hanımla ben kız anneleriyiz, onun damat adayı var, benim henüz yok, hele bir olsunnnnnnnnn
Damatlar tir tir titreyecek karşımızda
Titresinler tabi. Sizin kızları da burda görmek istemiyoruz yani.
yok canım. Biz burda kocsalsrımızdan dert yanıyoruz, bari sizin kızlar bizim gibi olmasın demek istedim.Anaları yeter diyorsun yani
yok canım. Biz burda kocsalsrımızdan dert yanıyoruz, bari sizin kızlar bizim gibi olmasın demek istedim.
Eee kimin kızıBizimki damadın canına okuyor zaten tek kişilik ordu mübarek ..
Ben makarna yapacam vallaSamire nerden açtın bu konuyu kız, lafa daldım bak akşam yemeği yapamadım. Bu saatte ne yapcam şimdi ben? BAna bi yemek fikri versene
Daha cezbedici acı verici pişman edici planlarım var meselaSana daha var sarışınım başı ben çekiyorum nasılsa
Koyacam şimdi fotolarımı görecekler müdürüm,kimlerle aşık attığını bilmiyorlar nasılsa..
Müdürümle beraber görsünler birde
O bilimsel açıklama değil, o ipimi çektim ablalar atın beni demenin başka bir şekli, kaç ay atsak acaba
Teşekkür ederimnüfustaki yaşıma bakıyor bu çıtırlar, ruhum 15 halbuki
Ayol bunlar anneanne ve babannemler hahahahahahahaa bilemedinnn bilemedinnn
İpi çektide haberi yok ayılması lazım bir an önce
Hem bir kere müdürümde bende tombiş teyzelerden değiliz,çıtır süslü püslü hatunlarız ayol
Aşkolsun yani birde kayınvalide oldum diye yaşlımı oluyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?