Hosgeldiniz kk ailesi

Arkadaslar bi yumurta kirin yeter. Uzerine az karabiber pulbiber tamam. Yanina da cay demlersiniz.
Bende 5e doğru bi ışık hızına geçtim hemen barbunya koydum ocağa bide pilav etrafı topladım süpürdüm kocamda erkenden geldi ama yetiştirdim neyseki
Evde ordan oraya koşturdum çok komiktim

Kız anacığım sağolsun hazır ayıklanmış buzluktan, e tabi buzluktanda çıkınca hemencecik pişiyor soğan salça tamam

Düdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır

Arkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttum Bu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor

Düdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır,salçayı unutma
Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyor
Arkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttum Bu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor
Yapayım kıss nerdesin canı çekmesin bebişinin

Ben hiç aşerdiğimi hatırlamıyorum
ama o zaman hergün dışarıda yiyorduk herhalde ondan hatırlamadım ki çalışıyordumda ,neyse allah yardımcın olsun bitki çaylarından uzak dur erken doğumu tetikliyormuş

Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyor

Yapayım kıss nerdesin canı çekmesin bebişinin

Evim sancaktepede isim gebzede. Canimin cekme asamasina daha gelmedim. Butun yemeklerden su dahil nefret ediyorum. 41 kg dusmusum zaten

Onu biliyorum ya bitkisel cay icmiyorum. Ben de calisiyorum ama disaridaki yemeklerden daha da midem bulaniyor. Evde olunca az bisey yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…