- 24 Haziran 2011
- 23.362
- 48.577
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
bende 30 yaşındayım. İki çocuk istiyorum ama daha birincisini bile yapamadım. Şu rahim filmini bende çektircem ilk fırsatta.
Bende 5e doğru bi ışık hızına geçtim hemen barbunya koydum ocağa bide pilav etrafı topladım süpürdüm kocamda erkenden geldi ama yetiştirdim neysekiArkadaslar bi yumurta kirin yeter. Uzerine az karabiber pulbiber tamam. Yanina da cay demlersiniz.
Bende 5e doğru bi ışık hızına geçtim hemen barbunya koydum ocağa bide pilav etrafı topladım süpürdüm kocamda erkenden geldi ama yetiştirdim neyseki
Evde ordan oraya koşturdum çok komiktim
Kız anacığım sağolsunBarbunyaysa iyiymis ben usenirim valla.
Barbunyaysa iyiymis ben usenirim valla.
Kız anacığım sağolsunhazır ayıklanmış buzluktan, e tabi buzluktanda çıkınca hemencecik pişiyor soğan salça tamam
Düdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır
Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyorDüdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır,salçayı unutma
Yapayım kıss nerdesinArkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttumBu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor
Arkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttumBu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor
Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyor
Yapayım kıss nerdesincanı çekmesin bebişinin
Ben hiç aşerdiğimi hatırlamıyorum
ama o zaman hergün dışarıda yiyorduk herhalde ondan hatırlamadım ki çalışıyordumda ,neyse allah yardımcın olsun bitki çaylarından uzak dur erken doğumu tetikliyormuş
Vay canım bende sıkıldım kk olmayınca akşam üzeri.41 kilo çok zayıfsın.5-10 kilo verebilirim.Bebeğe vitamin lazım ye birazEvim sancaktepede isim gebzede. Canimin cekme asamasina daha gelmedim. Butun yemeklerden su dahil nefret ediyorum. 41 kg dusmusum zaten
Onu.mune ablaya falan sorsan sana yardımcı olur canımBen nereye yazsam bilenedim hala google yazonca hata veriyo giremiyuorum siteye
Bulalim :))Bir Kocam bile yok
Aman olunca ne oluyor daBir Kocam bile yok
Aa niyeki çok güzel şeyler oluyorAman olunca ne oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?