- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.607
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
kız bu ne? bir de bilimsel açıklama yapmış.hastayım ben atmayın ben mapuslara
Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir) Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:
mune ve hanım
Hanım,
hemen mapusa atmak ödül gibi olur, önce halı gibi çırpalım, sen balkon demirlerine at lamelifi ben sopamı alıp geliyorum, bir tozunu attıralım öncesonra da biraz fırçalarız
yaşlı statüsüne bende giriyorum:). tez vuralım bunu diyenlerin kellesini..
ayrıca bizler vampiriz. yaşlanmıyoruz hiç:)
Birgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız
Beden ölçülerinizi alayım, hak ettiniz bunubeller kaç cm
O bilimsel açıklama değil, o ipimi çektim ablalar atın beni demenin başka bir şekli, kaç ay atsak acabakız bu ne? bir de bilimsel açıklama yapmış.
resme bayıldım ya.
işte şimdi yandıkBirgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız
buldum bibiyide buldumm..Bibi ablada olbılır
Profunda kedı olan bibi abla
bende eşimle fotom var kapaktada kedılerım var :)
Daha cezbedici acı verici pişman edici planlarım var mesela
Sana daha var sarışınım başı ben çekiyorum nasılsa
Koyacam şimdi fotolarımı görecekler müdürüm,kimlerle aşık attığını bilmiyorlar nasılsa..
Müdürümle beraber görsünler birde
siz yasli falan degilsinizdir bu siteyi bunca insani idare ettigine goreBirgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız
Teşekkür ederimsiz yasli falan degilsinizdir bu siteyi bunca insani idare ettigine gore
hastayım ben atmayın ben mapuslara
Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir) Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:
mune ve hanım
Hanımmmmmm lamelif ipini çekiyor görüyor musunnnnn hahahahahhahaa
Duydun demi müdürümlen bana yaşlı dedi
Bir bilseler bunların hepsini cebimizden çıkarırız
Hanım,
hemen mapusa atmak ödül gibi olur, önce halı gibi çırpalım, sen balkon demirlerine at lamelifi ben sopamı alıp geliyorum, bir tozunu attıralım öncesonra da biraz fırçalarız
yaşlı statüsüne bende giriyorum:). tez vuralım bunu diyenlerin kellesini..
ayrıca bizler vampiriz. yaşlanmıyoruz hiç:)
Birgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız
Hanımmmmmm lamelif ipini çekiyor görüyor musunnnnn hahahahahhahaa
kız bu ne? bir de bilimsel açıklama yapmış.
resme bayıldım ya.
Geçmiş olsun canım..Ya hani bu site üzerinden pro kart ödemesi yapıyoruz ya.. O geldi aklıma.. Ama ben zaten sürekli internetten alışveriş yapan biriyim, herhangi bir siteden de olmuş olabilir. Güvenilir sitelerden alıyorum ama belli de olmaz.
munee eski konularımızın akıbetini merak ediyooomTeşekkür ederimnüfustaki yaşıma bakıyor bu çıtırlar, ruhum 15 halbuki
Hatun görsünlerhatta beraber foto çektirirsek patrona deriz ana sayfaya koyar
Beden ölçülerimle döverim siziişte şimdi yandık
Bizim beller almış başını gidiyor. bizi katıksız mapısa atında sevabına zayıflayalım yaa
ama ben yaşlı tombiş teyzeleri çok severim valla bi ortamda hep onlarla muhabbet ederim geçmiş zaman aaah geçmiş zaman pek severim dinlemeyi
elbette cebinizden çıkarırsınıztecrübe başka bişey o konuda susarım
bi gece öncedende çamaşır suyuna bastır abla tam olsun
evet derdim ama profil fotoğrafında genç duruyorsun sen kaç yaşındaydın
yemeğin salçalısısülemem kilomu
aaaaaaaaaaa
tanımı bilmiyomuşya
Bende kk çok hızlı şuan , sorun olmadan önce bile bu kadar hızlı değildi% 90 indirim varmış gibi saldırdık biz bugün kk ya ama, yoğunluktan yine site çökmez umarım. Benim sayfa çok geç açılmaya başladı. Sizde birşey var mı hanımlar?
Ama sen böyle çıtırsan, biz seni ham yaparız bu gidişleBeden ölçülerimle döverim siziaaaaa birde yaşlı diyorlar doğum yılına ne bakıyorsunuz siz, çıtırız biz, benden gençler benle yürümeye cesaret edemez, hergün km'lerce yürüyorum, hertürlü ham yaparım sizleri
Beden ölçülerimle döverim siziaaaaa birde yaşlı diyorlar doğum yılına ne bakıyorsunuz siz, çıtırız biz, benden gençler benle yürümeye cesaret edemez, hergün km'lerce yürüyorum, hertürlü ham yaparım sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?