• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Ayy ben dün girdim cumartesi bakamadım da dün bile zorlandım :)
Habire denedim denedim yok, bir hüzün duymadım değil :D

Niye o kadar uzun sürdü acaba?
Bir de açtığım konular sayfasına ulaşılamıyor şuano_O

Samire nerden açtın bu konuyu kız, lafa daldım bak akşam yemeği yapamadım. Bu saatte ne yapcam şimdi ben? BAna bi yemek fikri versene o_O

Ben googleye yazinca hala hata veriyo faceteki sayfanin paylasimlarina tiklayinca acabiliyorum neden acaba

Daha cezbedici acı verici pişman edici planlarım var mesela :KK70::KK70::KK70:Sana daha var sarışınım başı ben çekiyorum nasılsa :KK70::KK70::KK70:
Koyacam şimdi fotolarımı görecekler müdürüm,kimlerle aşık attığını bilmiyorlar nasılsa..
Müdürümle beraber görsünler birde :KK70:
:KK70::KK70:

anammm ne mesela :KK17::KK17::KK17:

O bilimsel açıklama değil, o ipimi çektim ablalar atın beni demenin başka bir şekli, kaç ay atsak acaba:KK59:
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

120768-anlat_mudur_dinliyom_d580.jpg

Teşekkür ederimHoppanüfustaki yaşıma bakıyor bu çıtırlar, ruhum 15 halbuki:-)

:KK60:

Ayol bunlar anneanne ve babannemler hahahahahahahaa bilemedinnn bilemedinnn :KK53::KK53:

İpi çektide haberi yok ayılması lazım bir an önce :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:tamam fotoğraf alalım:KK48::KK48::KK48:

Hem bir kere müdürümde bende tombiş teyzelerden değiliz,çıtır süslü püslü hatunlarız ayol :KK6::KK6::KK6:

Aşkolsun yani birde kayınvalide oldum diye yaşlımı oluyorum şimdi :KK70::KK70:

Back
X