• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Profiline girmedim ki
Screenshot_2015_11_30_18_24_42.png

Bak boyle

sende ablam gibisin aynı. o da bişi blamayınca çay kahvaltılık ve tabiki tereyağlı yumurta. Özledim ablamla akşam yemeğinde kahvaltılık yemeği :cry:

Benim ablam bile yok :(

Altta iste gorunmuyor mu?

şu takvimden bigün bende yapabilecek miyim acaba o_O

Biliyor musun ben de oyle diyordum. Hic umudum kalmamisti artik tup bebek tedavisine baslamistik. Sonra surpriiiiiiiz :anneadayı: Ve birsey diyim mi hala inanamiyorum. O kadar uzakti benden hamile kalmak. Herseyin bir zamani var ya. Benim yasim da geciyordu. Cok sukur ugrasmadan hamile kaldim.

Bununla ilgili konum var. Bulabilirsem atarim sana.

Biliyor musun ben de oyle diyordum. Hic umudum kalmamisti artik tup bebek tedavisine baslamistik. Sonra surpriiiiiiiz :anneadayı: Ve birsey diyim mi hala inanamiyorum. O kadar uzakti benden hamile kalmak. Herseyin bir zamani var ya. Benim yasim da geciyordu. Cok sukur ugrasmadan hamile kaldim.

Bununla ilgili konum var. Bulabilirsem atarim sana.
Okumuştum canım senin yazını. HAtırlıyorum biraz. Çok duygulanmıştım.

Seninkini de okuruz merak etme. Tedavi oldun mu hic?
olmadım. Borçlarımız var diye pek de üstüne düşmedim aslında. şansa bıraktım, olursa bu süreçte Allahın takdiri diye düşünüyordum. Ama bakıyorum da benim yaş geçiyor, borç bitmiyor. Şimdi istiyorum ama bakalım. Hayırlısı. Doktora gittim, tahlillerim normal çıktı. Şu aşamada tedavi veremem dedi doktor.

olmadım. Borçlarımız var diye pek de üstüne düşmedim aslında. şansa bıraktım, olursa bu süreçte Allahın takdiri diye düşünüyordum. Ama bakıyorum da benim yaş geçiyor, borç bitmiyor. Şimdi istiyorum ama bakalım. Hayırlısı. Doktora gittim, tahlillerim normal çıktı. Şu aşamada tedavi veremem dedi doktor.
Esindede normalse olur canım nasip

Yasin cok gec degilse bosver ama ben suan 33 yasindayim. Tedaviye baslasam ortalama 5 sene surse ikinciye yetisemeden menopoz olurum. O yuzden baya bi panikledim. Bizde de sorun yoktu ama olmadi bir sure. Rahim filminden sonra oldu zaten. Demek ki rahmim temiz degilmis ondan olnuyormus.

Yasin cok gec degilse bosver ama ben suan 33 yasindayim. Tedaviye baslasam ortalama 5 sene surse ikinciye yetisemeden menopoz olurum. O yuzden baya bi panikledim. Bizde de sorun yoktu ama olmadi bir sure. Rahim filminden sonra oldu zaten. Demek ki rahmim temiz degilmis ondan olnuyormus.
Hmm ay sen bendende buyukmussun her mesajda sasiriyorum senin hakkinda dusuncelerim değişiyor

bende 30 yaşındayım. İki çocuk istiyorum ama daha birincisini bile yapamadım. Şu rahim filmini bende çektircem ilk fırsatta.

Back
X