- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Gercekten goremiyorum oyle birsey varmi yoksa sabahki gibi kafa mi.buluyor benleKız ne tatlı şeysin böyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten goremiyorum oyle birsey varmi yoksa sabahki gibi kafa mi.buluyor benleKız ne tatlı şeysin böyle![]()
allah inşallah sana ve isteyen herkese dogru zamanında nasip etsinEvliyim. 3.5 yıllık.![]()
Hicmi düşünmüyorsunuzEvlimisin ? :))
Bizde çocuk dusunmuyoruz ama şu takvımı gördukce heveslenıyorum.
Sonra dıyom saçmalama![]()
![]()
![]()
Var kız. sayfayı aşağı kaydırırken görmüyor musun? Hemen kişinin altında çıkıyorGercekten goremiyorum oyle birsey varmi yoksa sabahki gibi kafa mi.buluyor benle
Amin canım sağol.allah inşallah sana ve isteyen herkese dogru zamanında nasip etsin![]()
Ay karisti canim olur hic umidini kesme daha 3 sene olmus hayirlisi olsunşu takvimden bigün bende yapabilecek miyim acaba![]()
vakti saatı gelınce olur.olmuyor.
Profiline girmedim kiVar kız. sayfayı aşağı kaydırırken görmüyor musun? Hemen kişinin altında çıkıyor
sende ablam gibisin aynı. o da bişi blamayınca çay kahvaltılık ve tabiki tereyağlı yumurta. Özledim ablamla akşam yemeğinde kahvaltılık yemeği![]()
Yooo nerdeee
şu takvimden bigün bende yapabilecek miyim acaba![]()
Yok nerden laptop mi.giriyon ben tlden girdigim icinmi gözükmüyor ki![]()
Bak boyle
Okumuştum canım senin yazını. HAtırlıyorum biraz. Çok duygulanmıştım.Biliyor musun ben de oyle diyordum. Hic umudum kalmamisti artik tup bebek tedavisine baslamistik. Sonra surpriiiiiiizVe birsey diyim mi hala inanamiyorum. O kadar uzakti benden hamile kalmak. Herseyin bir zamani var ya. Benim yasim da geciyordu. Cok sukur ugrasmadan hamile kaldim.
Bununla ilgili konum var. Bulabilirsem atarim sana.
Okumuştum canım senin yazını. HAtırlıyorum biraz. Çok duygulanmıştım.
ben tabletten giriyorum. bilmiyorum telefonun ekranı çok mu küçük? Hemen yorumun altında yazıyor ya bebek resmi var. attığım resme dikkatli bak.Yok nerden laptop mi.giriyon ben tlden girdigim icinmi gözükmüyor ki
olmadım. Borçlarımız var diye pek de üstüne düşmedim aslında. şansa bıraktım, olursa bu süreçte Allahın takdiri diye düşünüyordum. Ama bakıyorum da benim yaş geçiyor, borç bitmiyor. Şimdi istiyorum ama bakalım. Hayırlısı. Doktora gittim, tahlillerim normal çıktı. Şu aşamada tedavi veremem dedi doktor.Seninkini de okuruz merak etme. Tedavi oldun mu hic?
Esindede normalse olur canım nasipolmadım. Borçlarımız var diye pek de üstüne düşmedim aslında. şansa bıraktım, olursa bu süreçte Allahın takdiri diye düşünüyordum. Ama bakıyorum da benim yaş geçiyor, borç bitmiyor. Şimdi istiyorum ama bakalım. Hayırlısı. Doktora gittim, tahlillerim normal çıktı. Şu aşamada tedavi veremem dedi doktor.
olmadım. Borçlarımız var diye pek de üstüne düşmedim aslında. şansa bıraktım, olursa bu süreçte Allahın takdiri diye düşünüyordum. Ama bakıyorum da benim yaş geçiyor, borç bitmiyor. Şimdi istiyorum ama bakalım. Hayırlısı. Doktora gittim, tahlillerim normal çıktı. Şu aşamada tedavi veremem dedi doktor.
Hmm ay sen bendende buyukmussun her mesajda sasiriyorum senin hakkinda dusuncelerim değişiyorYasin cok gec degilse bosver ama ben suan 33 yasindayim. Tedaviye baslasam ortalama 5 sene surse ikinciye yetisemeden menopoz olurum. O yuzden baya bi panikledim. Bizde de sorun yoktu ama olmadi bir sure. Rahim filminden sonra oldu zaten. Demek ki rahmim temiz degilmis ondan olnuyormus.
bende 30 yaşındayım. İki çocuk istiyorum ama daha birincisini bile yapamadım. Şu rahim filmini bende çektircem ilk fırsatta.Yasin cok gec degilse bosver ama ben suan 33 yasindayim. Tedaviye baslasam ortalama 5 sene surse ikinciye yetisemeden menopoz olurum. O yuzden baya bi panikledim. Bizde de sorun yoktu ama olmadi bir sure. Rahim filminden sonra oldu zaten. Demek ki rahmim temiz degilmis ondan olnuyormus.
Hmm ay sen bendende buyukmussun her mesajda sasiriyorum senin hakkinda dusuncelerim değişiyor