Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adraaa kızzzKerem Bursin de bu akıma kapılmış.Bir kova buzlu su dökeceğinize üç beş kuruş yardım yapın.Doğru dürüst para bile toplanmamış o kadar ünlüye.Hepsi hava basıyor.
Buyrun benim.adraaa kızzz
napıyosun kızzz özledin mi beniBuyrun benim.
napıyosun kızzz özledin mi beni
Emel çok geçmiş olsun.Hastalıklar peşinizi bırakmıyor.Gelince de hepsi üst üste gelmiş.Dua ederiz merak etme.Habersiz bırakma bizi.Kızlar, forumu okuyamadan mesaj yazıyorum. Dayım hastalandı hem hastanede, hem evinde refakatçi kaldım. O biraz daha iyi diye sevinirken, yengemde cilt kanseri çıktı. Şimdi onunla uğraşıyoruz. Bu arada da annemin böbrek değerleri yüksek, tansiyonu yüksek. Nefrit olabilir dedi doktor. inşallah değildir. Onun için koşturacaz bakalım. Araştırma hastanesinin geriatri bölümüne götürürsek, her iş daha kolay oluyor dediler. Öyle yapıcaz. Dua edin ne olur. Daha fazla üzülmeyelim. Öpüyorum hepinizi.
Aslıtoşum, girdi kazık buzdolabından. Pazarlıkla 2750'den 2400'e zor indi. 9 taksit. Bir de kış geliyor. Gazı, tuzu derken, Allah bana da herkese de yardım etsin.