- 28 Aralık 2012
- 949
- 231
Sağ ol canım benim :) Ben de çok özledim sizleri.Mukaddes abla özledik seni.:119::103:
Bir hafta kadar buradayım yavrum .
Gelirim görüşürüz inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benim :) Ben de çok özledim sizleri.Mukaddes abla özledik seni.:119::103:
Mukaddes ablacığım hoşgeldin.Çok özlettin kendini.Biz iyiyiz seni sormalı.Nasıl geçti günler?Denize girdin mi?Bitmedi mi tatil yine gideceksin.
Ben de nefret ettim sitenin bu halinden.Giresim bile gelmiyor.Diğer sitenin de rengini değiştirmişlerdi de nasıl kızmıştım.Eskisi daha anlaşılır ve güzeldi.Çağ dışı olmuş yeni hali.
Mukaddes abla ben Kerem'e aşık oldum.Aslı'sı da burada işte gelsin dimi.Kerem ile Aslı.Kulağa çok hoş geliyor.
Bakın ne buldum.
Yok abla dizideki kız değil.Kerem Aslı yazıyor ya onu kastetmiştim
Yok abla dizideki kız değil.Kerem Aslı yazıyor ya onu kastetmiştim
İmzam güzel ama değilmi?
İyi değil Aslı'cım . Her geçen daha da kötüye gidiyor. Bakalım kışa ameliyat olucam diyor ama hiç sanmıyorum .Onda o dötü göremiyorum ben:)))Mukaddes abla Memati eniştenin omzu nasıl oldu?İyi baktın mı ona
İyi değil Aslı'cım . Her geçen daha da kötüye gidiyor. Bakalım kışa ameliyat olucam diyor ama hiç sanmıyorum .Onda o dötü göremiyorum ben:)))
Abla mesaj yazıyorsun ya yukarıda gülücük resmi var oraya tıkla çıkıyor altta.Burayı değiştirmeyelim.Son zamanlarda gıcık olsa da kalalım burada.Aslı'cım ikonlar nerde acep. Sana zahmet bi diyiversen.
Sayfada kim var onuda göremiyorum .Çok kötü oldu . Burayı da mı değiştirsek acep)
Bir de bizim Cancik yeni diziye başlıyormuş . Konuyla ilgili bilgin var mı ?
Abla mesaj yazıyorsun ya yukarıda gülücük resmi var oraya tıkla çıkıyor altta.Burayı değiştirmeyelim.Son zamanlarda gıcık olsa da kalalım burada.
Cansel'in dizisi yok ama bir oyuna başlıyormuş diye okudum.Tiyatro yapacak galiba.
Filiz de son yenilikten sonra siteye giremiyormuş.
Niye iyileşemedi ki?Ameliyat da zor iş.Canı kıymetli galiba öyle dediğine göre:)))
Niye iyileşemedi ki?Ameliyat da zor iş.Canı kıymetli galiba öyle dediğine göre:)))
Ağrıları arttıysa sonu ameliyat görünüyor.Kolunu kullanamayacak olması sana da eziyet olur.Ama başka çare yok gibi.Aslı'cım ilaçla tedavisi yok ki yırtığın olsaydı şimdiye iyileşirdi illaki ameliyat olması gerekiyor.
Zor olduğunu bildiğinden erteliyor ya ama bakalım nereye kadar.
Canı da kıymetli ameliyat sonrası üç hafta kolunu kullanamayacak olması da düşündürüyo .
Ağrıları da arttı ne dyim Aslı'cım koca adam çoçuk değil ki.