Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Asli dizi bitti ama (( izle bence de hic bolum atlamadan .cok guzeldi daha da senaryo uzamaya uygundu ama bitirdiler.ben merhametteki gibi vurucu son bekliyordum ama fazla light bi son oldu.
Baklava ayir bana da dondurma alip geliyorum uzerine :))))
Bayram nasil gecti kizlar ?
Asli GB nasil gidiyor kacinci bolumdesin ?
Ben sana cocuk iyi oyuncu derken yayvan agizli diye dalga heciyordun benimle :)) cok tatli ya
Merhabalar,
Nasılsınızzzz :)
Bana kisa geliyordu izlerken :) neler oluyordu ki o bolumde ? Asik oldu mu zeynebe ?
Simdi ulan istanbulu izliyorum cok tatlilar ya hepsi.biraz da kiraz mevsimine bakiyorum ama kiza gicigim konusmasi cok sinir.
Bence ilk ormanda mahsur kaldiklari gece asik oldu Kerem.pasta yaptiklari bolum cok guzeldi.
Zaten Melisle Zeynebe asik old.icin takilmaya basladi.Zeynep de ne asikti be Barisa.
Merhaba kızlar. Biraz geç oldu ama, geçmiş bayramınız kutlu olsun. Nicelerine sağlıkla, sevdiklerimizle erişmek dileğiyle inşallah.
Bu bayram tatlı, matlı yapmadık. Kimse yemiyor, olan bize oluyor. Biz yemek zorunda kalıyoruz. Sarma, marma işte. İlk gün kardeşim ve ailesi geldi. Bir iki de komşu. 2. gün ben iki komşuya gittim. 3. gün dayıma gittim. Bayram bitti. Herkes tatildeydi.
Bu arada buzdolabımız bozuldu. Allah'tan ramazanda sorun çıkarmadı. Yok zamanda bişey bozulunca iyice sinir oluyor insan. İlk çıkan Arçelik No-Frostlarındandı. Hemen hemen 20 senelik var. Servis geldi. Artık bundan hayır gelmez dedi. Söylemesi ayıp, aylık alışverişimi yapmıştım. Etler falan yarı çözmüş, kışlık bezelyeler, barbunyalar su damlalarıyla dolmuş. Götürüp hepsini komşunun derin dondurucusuna koyduk. Bozulan var mı bilmiyorum. Ayın 10'unu bekliyorum. Hesap kesim tarihim. Alacağım dolap kampanyada 2.750'ye düşmüş. Bayilere telefon ede ede bir yer 2.350'ye zor indi. Ama hemen alırsan. Sonra bu fiyattan vermeyebilirim dedi. Karşılıklı blöfleşip durduk. Şu an eski dolabın no-frost kısmı, alt tarafı gibi çalışıyor. Alt tarafın da sıfır bölmesi biraz soğutuyor. Gerisi çalışmıyor. 10'una kadar idare ediyoruz bakalım. Allah'ın Tayyosu taksit sayısını 9'a düşürdü. Oradan da vurdu bizi. Zilli.
Mukaddesim yine gitmiş. Yeni evi bitti mi acep?
Filiztoşum, Güneş'i beklerken'in sonunu izleyemedim. Fragmanı gördüm. Evlenip çoluk çocuğa mı karıştılar ne? Güneş kimmiş?
Aslıtoşum, bakjlavaları götürmüşsün. Kimbilir daha neler yaptın sen.
Ooooo Emeltosum gelmis hos gelmis valla senlendi sayfa Muko abla da donse tam super oluruz :))))
Emel Gunes Keremin yeni dogdugunda hasta diye umidu kestikleri yasarsa da ozurlu olur dedikleri ikiziymis.babasi ozurlu cocuk istemedi diye anneye oldu demis.gerci sonu cok sacmaydi.o yuzu bozuk herkesten saklanan cocuk gitti yakusuklu Keremin tipkisi geldi.birken iki yakusuklu oldular :)))
Elektronik esya beyaz esya bozuldu mu cok problem ya.servis dunya para ister yeni almak hem masrafli hem zahmetli.en sevilmeyen olay.
Elek.supurgemizi degistirmek istedik bi turlu alamadik yenisi .o mu bu mu derken 400 luklere. bakar olduk sonra kafayi mi yedik 400 verilir mi dedik kaldi oyle.
Buzdolabi Beko .arada bir su akitiyor bi yerlerden .ekmek kizartici boshtu bozuldu tamiri yenisindan pahaliydi yeni arzum aldik bir sene olmadan o da bozuldu.arzum tirt cikti yani :)))