- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Aman yüz verme Aslı. Onların ne olduğu belirsiz. Hainleri doldurup duruyor bu adam. Bizim salak millet uyurken, iş bitmiş olacak Allah korusun. O Işit Mışit da hikaye. Arkasında Amerika, İsrail var. Kürdistan'ı kurmak için oyun bunlar. Bizim milletimiz böyle koyun oldukça, vatan elden gider, öyle anlarlar kıymetini anlayamadıkları, kara çalıp durdukları Atatürk'ün kıymetini. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Düşmana fırsat vermesin. Bu mübarek günlerde bol bol dua edin hacılar ülke için.
Aslında gelen üç genç çok kibardı.Yardım ettim diye giderken elimi sıktılar.Tercümanlık yapan adamı rahat bırakmıyorlarmış.Ev tutmuşlar sahilde gördükçe yanına gidiyorlarmış.Araba alacaklarmış da yardım et diye.Bunlar zengin olanlar.Bugün de iki tane kişi geldi böyle.Biri dövizci soruyor biri avea bayi.Dolu burası.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dil öğrenin madem geldiniz dimi.El kol hareketleriyle yardımcı oluyorum:)Ablam da der.İlluminati diye bir örgüt var Işıd onlara çalışıyor diye.Müslümanlık adı altında katliam yapıyorlar.Amaç müslümanlığı dünyaya kötü göstermek diyor.
20 gundur sol kolum dirsekten asagisi ve orta iki parmagim agriyor ve uyusuyordu.gece saat 4 te bir basliyor sabaha kadar agriyordu.hic bir sey de iyi gelmedi ne sicak su ne soguk kompres ne ovma...
Gecen hafta ortopediste gittim.norolijiye yonlendirdi.emg cekildi.sinirlerimde bir sey cikmadi.ilaclar verdi.bir hafta gecti .siddeti azaldi ama bu sefer kramp sekline donustu.sinir hapi verdi artik stresten olabilir diye.bir sey de stresten olmasin :)) nasil bi sinir sistemim varmis anlamadim.
Herkes gibi rahat vurdumduymaz olamiyorum.her sey gerginlik benim icin.bir ara kisisel gelisim kitaplari okudum ama millet nirvanaya ulasir ben bir adim yol katedemedim :)))
Geçmiş olsun Filiz.Doktorlar birşey bulamayınca stres diyorlar.Gece üstüne yatıyorsan ondan da olabilir.Birşeye kızınca içine atma.Bağır çağır dök içini sinirin çıksın:)
hu huuu Selamün hollo
Sayfaları okumaya geçmeden Filiz'cikime bir selam edeyim.
Mukaddes abla hu hu.
Son düzenleme: