Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla adama niye söylemiyorsunuz omzunun yırtıldığını.Şimdi anlayacak bildiğinizi.Niye yırtılmış.İnşaat da oda mı çalışıyor yoksa?
Muko abla tunus demen cok tuhaf geldi :))
İlk sitemizde hep nicklerle konusuyorduk sen mai din galiba emelaltunerdi asli senin neydi asli 30 muydu ?
Günaydın.
Nejat İşler el parmakları kesilmesin diye tedavi görüyormuş.
Günaydın Aslı'cım . Şimdi ben bu gözlerle ne kadar yazar görürsem artık.
Göz dokturundan yeni geldim .Damlalı gözüm bi kusur edersem af ola.
Demek sende rejime başladın kolay gelsin yavrum ..Amaaannn Aslı'cım bildiğimiz un helvası değil mi bu hani daha önceden çok yediğimiz.
Yani yeni bir tad değil ,zinhar yeme -yemeyelim Aslı'cım.
Memati laparoskopi olacak belki kolay dır ama sonrası zor bi kere üç hafta kolu tarafımdan kullanılacaksonrası fizik tedavi falan iyileşme
süresi bir seneyi bulur demiş doktor.
Bacağımda derken dizin de mi ağrı minüsküs olmasın sakın. Yol yakınken ihmal etme Aslı'cım git doktora sonra büyük işler açılmasın başına.
Ben de duydum Aslı'cım. Ne çektin be Nejat'cım(
Hastane resimlerinde eldivenli olunca sosyay medyada eli kesildi yorumları yapılmış.
Doktorlarda kesim yok eli dış etkenlerden korumak için eldiven takıldığını ,
açıklamışlar. Diyecek bi şey yok . Allah acil şifalar versin inşallah.
Geçmiş olsun abla.Gözlerinde ne vardı?
Un helvasından yedim?Ama şimdi dikkat ediyorum.Off yiyip yiyip kilo almasak keşke.
İyileşmesi bir seneyi bulur muTühh hep seni etkileyecek bu durum.Umarım o kadar sürmez.
Bacağımda ne olduğunu ben de bilmiyorum.Bana kalırsa biraz yamuldu.Hani yatakta şöyle bir gerinirsin ya.O bacak fazla ileri gitmiyor.Çok etkilerse gideceğim.Şimdi idare ediyorum.
Uveit kuspalazi degil mi ? Ben mi karistiriyorum goze mi vuruyor o hastalik nadil birseyki ?
Nejat da baya baya olumden dondu.ilk komada diye cikmisti sonra yalanladilar.ama kendi bi ropirtajda yeni demis komada kaldigim sure icinde... diye.hala hastanede ve agir bir tedavi sureci geciriyor.
Kenan İsik nolduki ?
bende geldimm banada yer varmı bu tpikte :)
İlk defa duydum üveit hastalığını.Neyse sorun yokmuş sevindim.
Mız mız hasta zor evet.Sen onu güzel besleyip,toparlatıp çabuk postalarsın olur biter abla.
Yamukluk biraz var ama önceden de varmıydı anlayamadım.Şimdi idare ediyorum.Daha sonra giderim kötü olursa.
Oyyyy,ne ediyim, ne ediyim, nerelere gideyim. Şu tipe bak. Sok gözümüze, sok. Neyse ki hastayım da iştahım kesik, yoksa öldüydüm.Uzun zamandır yemek eklememiştim:)
İnanmıyorum. Ne güzelliği kaldı o zaman o sahilin. Manyak bunlar. Nahoş olaylar olur,oturanların canına tak eder de içkiyi yasakla. Ne lan bu. Gitti güzelim sahil o zaman. Nasıl hoşuma gitmişti. Nezih görünüyorlardı.Niye istikrar bozulacaktı ki.Tek akıllı o mu bu ülkede.Onun yaptıklarını başkası yapamayacak mıydı?Muhafazakar bir ülke peşindeler.Emel geldiğinde sahilde gördüğün cafeler var ya hepsinin bahçesini yıktı belediye.Yeşil alan yapacaklarmış.Ama amaç millet orada oturup içki içmesin,eğlenmesin.Resmen adamların işlerini bitirdiler.Başka yere taşınacakmış çoğu cafe.Esnafı da etkiliyor bu durum.Demokrasi sadece lafta artık.O ne derse o.