Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mukaddes abla nerelerdesin?
Dün filmleri kutularına koyarken bir adam geldi.Elimde de Seks ve Kahvaltı diye bir film var.Onu gördü.Elinizdeki filmden istiyorum dedi.Ben hiç farkında değilim elimde ne olduğunun.Aldı gitti.Halbuki başka birşey için gelmişti.Hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar konu cinsellik olunca.
Muko ablacim senin ne hizli oldugunu bilmemek ne muumkun :))) ilk bolum senindi ikinci bolum Asliya ithafen yazilmisti :))
Muko abla bana" zayif "demen ne kadar hosuma gitti bilemezsin.nedir bu kafin milletinin kilo ile derdi.ne cektik be kilodan ne cektik :)))
Yettimmmmmmmmmmmm buradayım Aslı'cım.
Efenim herkese selamlar sevgiler.
Bir kaç günlüğüne Armutlu'ya gideyim derken bir hafta kalakaldım.
Gidişim ani olunca haber de veremedim o nedenle özürlerimi iletiyorum , af ola efendim.
Dedim şimdi sayfalar ilerlemiş muhabbet almiş başını gitmiştir.Ama nerde... senin ve Filiz'cikim dışında kimse uğramamış .
Görünmediine göre
Emel'in bilgisayar hepten tırtladı galiba . Selen zaten hiç yok gibi . Neyse bakalım Allah herkese sağlık güzellik versin önemli olan o.
Kolay gelsin Aslı'cım tamir tadilat işlerini de hiç sevmem .
Erkeklerin cinsellik konusunda hiç bir fırsatı kaçırmadıkları kesin Fekat bir kızdan alacak kadar utanma haya da kalmamış .
Git erkek satanı bul da ayıbin örtülsün.Rezil:))))
Filiztoşum, ben de tam olarak izlemedim, Ama adam insanları denek olarak kullanmış galiba. "O Benim Hayatım"ı izliyorum. Dolayısıyla GB'yi kaçırıyorum.Gecen hafta gunesi beklerkeni yaridan sonra izleyememistim en onemli bolumunu kacirmisim.izleyen var mi? Ne yapmis sayer kimya gecmiste ve Barisin babasinin ne ilgisi varmis olanlarla ?
Mukaddes ablacigim ozlettin kendini.Demek Armutlu'ya gittin.Yaza hazirlik mi yaptin?Memati enistem gezdiriyor seni:)))
:
Filiztoşum, ben de tam olarak izlemedim, Ama adam insanları denek olarak kullanmış galiba. "O Benim Hayatım"ı izliyorum. Dolayısıyla GB'yi kaçırıyorum.
Aynen Mukaddesim, süper bir oyunculuk. Bizim delüğanlının exsevgilisi de var. Gözleri pek güzel. Ama çok mırıl mırıl konuşuyor. Ne dediği anlaşılmıyor.Yeni bilgisayaran hayırlı olsun hacım Güle güle iyi günlerde kullan inşallah.
O Hayat Benim'i bende izliyorum Emel'im . Nuran denilen oyuncu dehşet . Nasıl bir oyunculuktur . Her defasında hayranlıkla izliyorum kadını.