- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Hoş gelmişsin canım.
hoşbulduk canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gelmişsin canım.
Mukaddesim, şu öpücüğümü Memati eniştemin omuzuna götür koy da tez elden iyileşsin. Yazık, kıyamam ben oğa. Nasıl yırtmış öyle. Kas yırtığı da zor. Hep dikkat edecek. Kolunu kullanmaya devam ederse geçmiyor.
Mıhtar, komşudan şifayı kaptı. Doktor 3 günlük antibiyotik verdi. Hiç, bana mısın demedi.Bugün gittim, bana tek iyi gelen, zatürremi de geçiren antibiyotiğimden aldım. İnşallah atlatırım. Ayten de başladı öksürmeye. Onun hastalanması daha kötü, birsürü hastalığı var,birsürü de ilaç alıyor.
.bak sonra nasil yazacan internetten bize.
Mukaddes abla benim B-12 düşük ya unutuyorum bazi şeyleri:)
Bir haftada 1,5 kilo vermisim.Ben de bunu gözleme yiyerek kutladim.
Mukaddes abla benim B-12 düşük ya unutuyorum bazi şeyleri:)
Bir haftada 1,5 kilo vermisim.Ben de bunu gözleme yiyerek kutladim.
Aslı'cım benim de düşük herhalde unutuyorum çok şeyleri.Ne yemeliyiz acep.? Bir ara araştırmalı.
Ay ne tesadüf bende bende.
öldüm gülmekten Yavrum kutlama yapmak için çok erken değil mi??
Benimki yiyeceklerle sağlanamıyormuş abla.Sınırın baya altında.Ayda bir iğne vurduruyorum ama iki aydır ona da üşendim.
Haftada bir ödülü bütün diyetisyenler söylüyor ama.Ben diyetisyenleri dinlerim.
İlahi Muko abla tabiiki kor olmana uzulurum (Allah korusun) ama nete girememen de kotu olur :)))
ne hizlisin daha ilk haftadan kilo verip hemen de odulu kapmissin
bu aralar ben de kilo aldim sanki bel bolgem kalinlasti.bel hareketlerim vardi ne guzel ama fitik tehlikesi belirdiginden beri yapamiyorum.biseyleri oynatmamak icin.