Ben ankarada yasiyorum. Matematik öğretmeniyim ama henuz calismaya baslamdimne iş yapıyorsunuz bayanlar tanışalım onlarıda yazınn :*
kıyamam sana sağ salim gidip gelsinde önemli olan bu.gidecek şubat 4 dedaha sonra nişan olcak Allah izin verirse
Aminnn
Ben ankarada yasiyorum. Matematik öğretmeniyim ama henuz calismaya baslamdimbebisimizi bekliyoruz. Sonrası allah bilr
kıyamam sana sağ salim gidip gelsinde önemli olan bu.
bu arada izmirde ikametgah ediyorum avukatın yanına çalışıyorum. sizler ??
vayy ceza evi iyiymiş valla. Meslek olarak yakın sayılırız bizde ceza alanları çıkarmaya çalışıyoruzben adanada cezaevinde çalışıyorum memur oldum 1 yıllık memurum tazeyim yani
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Bende bebiş istiyorum ama olmadı daha bir bucuk yıldır istiyoruzAminnn
Ben ankarada yasiyorum. Matematik öğretmeniyim ama henuz calismaya baslamdimbebisimizi bekliyoruz. Sonrası allah bilr
vayy ceza evi iyiymiş valla. Meslek olarak yakın sayılırız bizde ceza alanları çıkarmaya çalışıyoruz
ankarada dayımlar var ne kadar büyük bir yer orası ya ama hiç kışın gitmedim kar görmedim ben merak ediyorumm :)
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Bende bebiş istiyorum ama olmadı daha bir bucuk yıldır istiyoruz
Bizimde 4ay oldu geleli. Pek kar yagmadi havalae gunesli bile :) ben ankarayi pek sevemedim ama beton sehir
Ciktm ameliyattan kizlar
Uyusturdu tabi 4anestezi yapti 3tu aslinda ben 4.sunu de istedim
Bisturiyle kesti once sonra oymaya basladi cikmadi dis yerinden doner basliklo aletle kazidi orayi sonra cikardi
Kemik parcalarini temizledi
4ayri dikis atti
Simdi hala uyusuk bisey hissedemiyorum
Ama agrisiz gecti bakalm anestezinin etkisi gecince nasil hissedicem..
Ciktm ameliyattan kizlar
Uyusturdu tabi 4anestezi yapti 3tu aslinda ben 4.sunu de istedim
Bisturiyle kesti once sonra oymaya basladi cikmadi dis yerinden doner basliklo aletle kazidi orayi sonra cikardi
Kemik parcalarini temizledi
4ayri dikis atti
Simdi hala uyusuk bisey hissedemiyorum
Ama agrisiz gecti bakalm anestezinin etkisi gecince nasil hissedicem..
Cok saol canm anestezinin uyusuklugu geciyor yavas yavs ciddi bi agri bekliyo mu beni?off çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım ben liseye giderken patlak vermişti 20 lik dişlerim ama çıkıp çıkıp kapandı en sonunda tamamen çenem bile kapanmıştı iltihap olmuştu acil diş doktorumun yanında buldum kendimi antibiyotik tedavisinden sonra sırayla birer ay ara ile hepsini operasyonla aldı. iki güne kalmaz iyileşirsin çok geçmiş olsun canım
Aynen canm kurtuldum otekiler sorun cikartmaz insallah yaacanım benim geçmiş olsun iyi kurtuldun 20likten
anestezinin etkisi geçtikten sonra ağrı muhakak olacaktır. Ağrı kesici içersin artık. Ama iki güne kalmaz tamamen geçer sonra bir hafta sonra felan dikişlerini alırlarCok saol canm anestezinin uyusuklugu geciyor yavas yavs ciddi bi agri bekliyo mu beni?
Bir de ben basvermeden gittm doktora koklerde agri yapiyordu
Cok tesekkur ederim:)anestezinin etkisi geçtikten sonra ağrı muhakak olacaktır. Ağrı kesici içersin artık. Ama iki güne kalmaz tamamen geçer sonra bir hafta sonra felan dikişlerini alırlar