Bir bucuktaa 20lik dis ameliyati olucam evde onu bekliyorum
Sonradan mi agrisi olusuyk sen cektirdin miayy çektirde kurtullll vallaa ne felaket ağrısı var onunnn
Sonradan mi agrisi olusuyk sen cektirdin mi(
Canm ben normalde dis hekimi asistaniyim zaten:)))yok canım ama düşünüyorum çektirmeyi :) o dişin varlığı zarar yanii iltihap oluyor ve ağrıyor.. sen neden çektiryosun aynı sebep mi yoksa başka bi sorun mu var
Canm ben normalde dis hekimi asistaniyim zaten:)))
3gundur agriyordu dis koklerim hepsi ama gittim muayene oldum curuk falan yok yani iyi bakarim dislerime 20lik cikmaya calisiyormus.. Damak icinde daha.. Cerrahla gorustum alalim bu disi dedi.. İlerde daha buyuk skrunlar cikartir dedi. Simdilik bi agri yok ama ilerde cekmektense su bi hafta agri cekerim daha iyi
COk saol canmmaynen valla çektir kurtul :) şimdiden geçmiş olsun canım benimmm
Bir bucuktaa 20lik dis ameliyati olucam evde onu bekliyorum
Günaydınlar.oğlusum karnınıda doyurdum ev işim de bitti cay keyfi yapıyorum buyrun hanınlar
Ameliyattan ckinca paylasirim mutlaka gelirim buraya kizlar:)canım benim de sürekli kaçtığım ama ilerde bir gün olmak zorunda olduğum ameliyat ..
Çok geçmişler olsun sana şimdiden ..
Ameliyattan ckinca paylasirim mutlaka gelirim buraya kizlar:)
Günaydınlarr bayanlar ..
Musmutlu bir gün diliyorum hepimize ..
Ameliyattan ckinca paylasirim mutlaka gelirim buraya kizlar:)
Benim de dişim çıkacak yer bulamayıp yan çıktı çürük değil yani
hiç ağrım da yok o yüzden erteleyip duruyorum ..
Bekliyorum canım yorumlarını .
en güzel günler sizinle olsunnn :*
İnşallah arkadasım . Allahım sağlıklı evlatlar versin herkse.oyy öpün yerime :* erkek bebeklerini çokk seviyorum inşallah benimde oğluşum olur :) aman sağlıklı olsunda kızıda yerim oğluşudaa