Valla yatın kalkın horlamaya dua edin..Ben gecenin köründe nelere maruz kalıyorumKızlar merhaba çok tuhaf bir konu olacak fakat ciddi şekilde çözüm arayışı içindeyim. Son 1 aydır gece 2 sen sonra apartmanda bir horlama sesi yankılanıyor ama abartmıyorum birisi boğuluyor gibi. Eşim 2 yıl uyku apnesi hastaları ile çalıştığı için bu horlama tipinin uyku apnesi olduğunu ve bu kişinin yüksek ihtimal bu hastalığını bilmediğini düşündüğünü söyledi ancak eşim artık dayanamıyorum diyor ben pek fazla etkilenmiyorum ama eşim çok sorun ettiği için benim de uykum kaçmaya başladı herneyse bu tarz bir olay başına gelen var mı
Nelere maruz kalıyorsunuz?Valla yatın kalkın horlamaya dua edin..Ben gecenin köründe nelere maruz kalıyorum
Malum şeylere tatlım yatak odaları tepemde afedersin hayvan gibi... Neyse.
İnsanlar sevişmesinmiMalum şeylere tatlım yatak odaları tepemde afedersin hayvan gibi... Neyse.
Sevişenler Cnm ama insan gibi sevissinlerİnsanlar sevişmesinmi
Ne münasebet ama? Neden bu kadar iletişim problemimiz var günümüzde ki? Gider komşunun kapısını çalar. Bir şey söyleyeceğim yanlış anlamayın diye izah eder. Böylece mesaj yerine daha doğru ulaşmış olur.
Sesten ziyade sağlık açısından söyleseniz biçözüm bulurlar o çok tehlikeli uykuda götürür adamı allah korusun uyku için süngerli kulaklıklar var onu kullanabilir eşinKızlar merhaba çok tuhaf bir konu olacak fakat ciddi şekilde çözüm arayışı içindeyim. Son 1 aydır gece 2 sen sonra apartmanda bir horlama sesi yankılanıyor ama abartmıyorum birisi boğuluyor gibi. Eşim 2 yıl uyku apnesi hastaları ile çalıştığı için bu horlama tipinin uyku apnesi olduğunu ve bu kişinin yüksek ihtimal bu hastalığını bilmediğini düşündüğünü söyledi ancak eşim artık dayanamıyorum diyor ben pek fazla etkilenmiyorum ama eşim çok sorun ettiği için benim de uykum kaçmaya başladı herneyse bu tarz bir olay başına gelen var mı
Ne makinesi bi arkadaşım soruyor
CPAP solunum cihazı diye geçiyor.Ne makinesi bi arkadaşım soruyor
Yani komsuluk, yakinlik varsa yuzyuze konusmak elbette daha mantikli ama horlayan kim o bile bilinmiyor diye anliyorum ben yazidan, tek tek kapi calip horlayani bulmaktansa not birakmak mantikli geldi bana.Ne münasebet ama? Neden bu kadar iletişim problemimiz var günümüzde ki? Gider komşunun kapısını çalar. Bir şey söyleyeceğim yanlış anlamayın diye izah eder. Böylece mesaj yerine daha doğru ulaşmış olur.
Kaç ihtimal olabilir ki? Yüzde 60 yan daire.Yani komsuluk, yakinlik varsa yuzyuze konusmak elbette daha mantikli ama horlayan kim o bile bilinmiyor diye anliyorum ben yazidan, tek tek kapi calip horlayani bulmaktansa not birakmak mantikli geldi bana.