Benim eşimdede var horlama. Uyku apnesi değil Muhtemelen alt katada gidiyordur ses.Ama alt kat yatak odası değil . Sorun benim yanında uyuyamamam.4 kez doktora gitti. Kortizon verdiklerinde geçti. 1 ay rahattım. Şimdi Yine aynı. Müzik dinleyim diyorun kulaklıkla son ses açıyorum bu sefer de müzik sesinden uyunmuyor.Artık başka odada yatıyorum.
bilemezsin ki komşununda doktora gidip gitmediğini.
Alt komşum 60’larında bir çift. Teyzem kahkahalar atarak sevişiyor. Değişik bir tarz, bir gün soracağım amca nasıl bir gıdıklama sendeki diye
Yan komşum da haykıra haykıra yapıyor o işi, onlar bitirene kadar biz odayı terk ediyoruz.
Valla ben horlamayı tercih ederim, böylesi de hiç hoş değil. Skor tutmaktan yorulduk
bu kadarı artık çok özel hayata karışmak oluyor ama ya
yani benim kapıma gelse böyle bişey söylese komşum, hiç samimiyetim yoksa hele sopayla kovalarım herhalde
siz kimden geldiğini bile bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla
tedavi açısından konuş falan demişler de komşuculuk varsa yapılır o tarz şeyler, hiç tanımadığın, muhabbetin olmayan insana da pardon ama gece çok fena horluyorsunuz, bize çok sağlıksız geldi acaba bununla alakalı hiç doktora gittiniz mi demek falan aşırı ters teper
Benim eşimdede var horlama. Uyku apnesi değil Muhtemelen alt katada gidiyordur ses.Ama alt kat yatak odası değil . Sorun benim yanında uyuyamamam.4 kez doktora gitti. Kortizon verdiklerinde geçti. 1 ay rahattım. Şimdi Yine aynı. Müzik dinleyim diyorun kulaklıkla son ses açıyorum bu sefer de müzik sesinden uyunmuyor.Artık başka odada yatıyorum.
bilemezsin ki komşununda doktora gidip gitmediğini.
Benim eşimde son 1 senedir horlamaya başlamıştı ve beni rahatsız ediyordu. Çözüm amacıyla uyku merkezine gitti, uyku apnesi olmadığını ama nefes problemi yaşadığı için (nefessiz kalma değil rahat alamama) makinayı kullanamaya başladı. 0 ses olmasının yanında çocukluğundan beri olan aşırı terleme falan hepsi bitti. Kısın pijama takımını yatarken giyemezdi terlediği için şortlu takımla yatardı günlük yastık kılıfı değiştirirdim ona rahat etsin diye. Merkezde 2 gece uyudu derin uykuya hiç geçememiş makinanız makinalı Full derin uykuda. Sabahları baya enerjik kalkıyor eskiden kalkınc bi 10 dk mal gibi oluyordu ben ikimize kahvaltı hazırlayıp işe hazırlanıp kendime öğle yemeği hazırlıyordum o kendine gelene kadar. Şimdi zıpkın gibi uyanıyor. Ben rahatsız oldum diye gitti ama hayat kalitesi inanılmaz arttı. Apne olmasa bile. Bence gitmediyse mutlaka gitsin bi uyku merkezine
Mmatilda1
inşallah kim horluyor öğrenirsiniz cunku gerçekten uyku apnesi ise horlama dışında anı nefes kaybı nedeni ile ölüme bile sebep olabiliyor. Annemde de var ordan çok net biliyorum, makine kullanmaya başlayınca inanılmaz rahatladı , uyku ve hayat kalitesi çok çok arttı
Merhabalar bendede uyku apnesi var cok ilerledi 32 yasindayim horlamam yok hiç henuz uyku testine girmedim gecelerim kabus gibi sürekli solunum duruyor ve firliyorum arada olan biseydi önceden simdi düzenli hergün oluyor oyle kalkar kalkmazda duzelmiyor artik ventolin falan kullanıyorum anca kendime geliyorum bu bahsettiginiz cihazla düzeliyormu uyku testine girince sorunun neyden kaynaklandigi net ortaya çıkıyormu merak ettim
Kulaklık kullanmaktan başka çareniz yok. Ama öyle düz sünger gibi olandan değil. Benim kullandığımın fotosunu bırakıyorum. Ben yurt dışındayım ama Türkiye'de var bunlarda ln. Amazondan almıştım anneme. Bundan başkası bana fayda etmedi. Her gece borozan gibi uyuyan Bi eşim var da Eki Görüntüle 3526966
İyi geceler. Ben de yurtdışındayım da bu kulaklığın adı nedir acaba ? Haftaya İsviçre ye gideceğiz bulabilir miyiz ki ? Üst katımızda sürekli alkol alan ve evde parti veren bir kız var. Mayıstan önce de taşınamayız maalesef. Görsellerden taradım bi türlü bulamadım. Süngerli kulaklıklar bizi tatmin etmedi maalesef.
İyi geceler. Ben de yurtdışındayım da bu kulaklığın adı nedir acaba ? Haftaya İsviçre ye gideceğiz bulabilir miyiz ki ? Üst katımızda sürekli alkol alan ve evde parti veren bir kız var. Mayıstan önce de taşınamayız maalesef. Görsellerden taradım bi türlü bulamadım. Süngerli kulaklıklar bizi tatmin etmedi maalesef.
Merhaba. Ben Ingiltere'deyim. Noise cancelling ear plug diye aradim amazonda, ordan almistim.
Simdi sizin icin isvicre amazon'a baktim. Bu linkten bakabilirsiniz.
Alt komşum 60’larında bir çift. Teyzem kahkahalar atarak sevişiyor. Değişik bir tarz, bir gün soracağım amca nasıl bir gıdıklama sendeki diye
Yan komşum da haykıra haykıra yapıyor o işi, onlar bitirene kadar biz odayı terk ediyoruz.
Valla ben horlamayı tercih ederim, böylesi de hiç hoş değil. Skor tutmaktan yorulduk
Merhabalar bendede uyku apnesi var cok ilerledi 32 yasindayim horlamam yok hiç henuz uyku testine girmedim gecelerim kabus gibi sürekli solunum duruyor ve firliyorum arada olan biseydi önceden simdi düzenli hergün oluyor oyle kalkar kalkmazda duzelmiyor artik ventolin falan kullanıyorum anca kendime geliyorum bu bahsettiginiz cihazla düzeliyormu uyku testine girince sorunun neyden kaynaklandigi net ortaya çıkıyormu merak ettim
Merhaha, öncelikle çok gecmis olsun. Annem cihazı 3-4 aydır kullanıyor ve kontrollerde oldukça faydası olmuş dediler. Kendisi de daha kaliteli ve aralıksız uyuduğunu söylüyor, sabahlari dinlenmiş şekilde kalkıyor artık.
Doktoru 6 ayda 1 kontrol şeklinde devam edeceğini söyledi. Her gidisinde 1 gece hastanede kalıyor, cihaza bağlaniyor ; akciğer röntgen & tomografi yapılıyor. Size gerekli tetkikler yapılınca sıkıntının neden kaynaklandığı mutlaka belli olur. Ihmal etmeden en yakın uyku poliklinigine randevu alın, sanırım göğüs hastalıklarına muayene olup sevk açılması gerekli..