Horlayan eşi bosayan var mi?

Burun ameliyatı sonrası; eşinizin, burundan nefes alma ve nefes yoluyla ilgili sorunu çözüldü mü ?

Horlamanın birden fazla nedeni var. 11 yıl içerisinde illa ki, siz de araştırmışsınızdır.

Eşinizde bu nedenlerden hangileri var ?

Horlama nedenleri:
  • Burun, boğaz ve çene şekli ile ilgili sorunlar
  • Uvula (halk arasında küçük dil olarak da bilinir) veya yumuşak damak şişmesi
  • Bademciklerin ve adenoidlerin şişmesi
  • Soğuk algınlığı veya alerji
  • Aşırı kilo
  • Alkol tüketimi
  • Uyku ilacı almak
  • Antihistaminik kullanmak
  • Hamile olmak
  • Uyuma şekli
  • Yorgunluk
  • Yüksek tansiyon
  • Kalp hastalıkları
  • Uyku apnesi
  • Yeterince uyuyamamak
Bunların yanı sıra, yatak ve yastık seçimi sebebiyle; horlama sorunu yaşayan insanlar da var.
Burun ameliyatı oldu sorun çözülmedi yastık aldık o kadar para verip hiç bir şey değişmedi

Cinsellik eşleri birbirine yakınlaştırır.
Yani sizin istememenizde normal gelmedi.
Siz istemiyorsunuz belki ama eşinizde öyleyse yine büyük problem.
Ayrıca horlama durumu için horlama mezlerleri var sanıyorum.
Ben daha çok cinselliğe takıldım.
Eşler gerçekten bazen farkında olmuyor.
Çocuk ev iş derken ama çok önemli.
Evlendigjmizden beri cinsel uyumu yakalayamadım ten uyumu yok maalesef ilk oğlumda ne olduğunu anlayamadan biraz da benim salaklığım yüzünden hamile kaldım ikincisinde ise yine ayda yılda bir olan bir cinsellikti eşimin çocuk olması için tedavi görmesi gerektiği bir sağlık sorunu vardı (kanser) korundugumuz halde hamile kaldım (doktor mucize dedi) cinselligi artık rafa kaldırdım

Cinsellik 2 senedir yok zaten o duruma alıştım artık çünkü ben istemiyorum cinselligi ama ayrı uyuma konusunda sizin dediğiniz gibi yapıyorum o uyuyunca gidiyorum başka oda ya bu seferde günlerce suratını çekiyorum niye yanından ayrilmisim diye
Yani eşinizle konuşacaksınız, horlama yüzünden boşanmaktansa gecenin kalan kısmını ayrı ayrı geçirmeyi kabul edecek, etmeli yani. Siz de seslerle ilgili Bi terapi alabilirsiniz. Bekarken mutfakta damlayan musluk sesi bile tetiklerdi beni asla uyuyamazdım, saatin pillerini çıkarırdım her kaldığım yerde. Şimdi hiç Bi sese aldırış etmiyorum. Belki terapiyle biraz daha tolere edebilecek hale gelirsiniz. Bir de horlama konusuyla birlikte cinsellik meselesini de çözün ya hu. 2 sene ne demek.

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Horlamak mı 😨 en deli olduğum konulardan biri yurtta kalırken bu konudan çok mağdur oldum ses bir yerden sonra insanı cinnet noktasına getiriyor gerçekten hele ki uykusu hassas biriyseniz.. haberlerde gördüyseniz doğruluk payı vardır tabii ki sonuçta bu durum sizin kişisel alanınızı da etkiliyor. Boşanmayı düşünme noktasına geldiyseniz gerçekten canınıza tak etmiş demek ki.

Bu konudan o kadar bıkmıştım ki inşallah evlendiğim kişi horlamaz diyordum. Eşim maalesef arada bir horluyor fakat ona bile dayanamıyorum .. Ama benimkinde yorgunluktan oluyor sizin durum daha vahim

Yani eşinizle konuşacaksınız, horlama yüzünden boşanmaktansa gecenin kalan kısmını ayrı ayrı geçirmeyi kabul edecek, etmeli yani. Siz de seslerle ilgili Bi terapi alabilirsiniz. Bekarken mutfakta damlayan musluk sesi bile tetiklerdi beni asla uyuyamazdım, saatin pillerini çıkarırdım her kaldığım yerde. Şimdi hiç Bi sese aldırış etmiyorum. Belki terapiyle biraz daha tolere edebilecek hale gelirsiniz. Bir de horlama konusuyla birlikte cinsellik meselesini de çözün ya hu. 2 sene ne demek.
Yok inanın istemiyorum cinsellik falan çok soğudum böyle iyiyim ben terapi konusunu arastiracagim teşekkürler

Cinsellik 2 senedir yok zaten o duruma alıştım artık çünkü ben istemiyorum cinselligi ama ayrı uyuma konusunda sizin dediğiniz gibi yapıyorum o uyuyunca gidiyorum başka oda ya bu seferde günlerce suratını çekiyorum niye yanından ayrilmisim diye
bence bu sorun horlamadan daha büyük. cünkü cinsellik biterse evlilik kalmaz ki. yasınız ileri degilse eger… ten uyumunu evlenmeden önce biliyor muydunuz? önceden birsey yasanmıs mıydı aranızda?

Horlamak mı 😨 en deli olduğum konulardan biri yurtta kalırken bu konudan çok mağdur oldum ses bir yerden sonra insanı cinnet noktasına getiriyor gerçekten hele ki uykusu hassas biriyseniz.. haberlerde gördüyseniz doğruluk payı vardır tabii ki sonuçta bu durum sizin kişisel alanınızı da etkiliyor. Boşanmayı düşünme noktasına geldiyseniz gerçekten canınıza tak etmiş demek ki.

Bu konudan o kadar bıkmıştım ki inşallah evlendiğim kişi horlamaz diyordum. Eşim maalesef arada bir horluyor fakat ona bile dayanamıyorum .. Ama benimkinde yorgunluktan oluyor sizin durum daha vahim
Bende bekarligimda annem horluyor diye sobalı evde karda kışta sobasiz odada uyurdum bilseydim eşimin horladigini asla evlenmezdim

bence bu sorun horlamadan daha büyük. cünkü cinsellik biterse evlilik kalmaz ki. yasınız ileri degilse eger… esinizden soguma nedeniniz horlaması mı sadece?
Yaşım 36 soğuma nedenim bence ten uyuşmazlığı ve eşimin erken bosalmasi bunun için tedavi oldu ama bir sonuç alamadı yarım kaldı bir hastalık süreci atlattı o yüzden onun dışında bir sorunumuz yok aslında

Bende bekarligimda annem horluyor diye sobalı evde karda kışta sobasiz odada uyurdum bilseydim eşimin horladigini asla evlenmezdim
Sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bu lafa kesinlikle inanıyorum.. ve eminim bu şekilde horladığını bilseydiniz gerçekten evlenmezdiniz çünkü bu durum insanı sinirlerini yıpratıyor ben yurtta kalırken kaç gece ağladığımı bilirim

Yaşım 36 soğuma nedenim bence ten uyuşmazlığı ve eşimin erken bosalmasi bunun için tedavi oldu ama bir sonuç alamadı yarım kaldı bir hastalık süreci atlattı o yüzden onun dışında bir sorunumuz yok aslında
çok üzüldüm :( evlenmeden önce test sürüşü yapmış mıydınız?

bu arada bu kişiyle ten uyumu da yoksa ayrılmayı düşünüyor musunuz? yaşıtımsınız neredeyse 36 yaşında hayatın baharında ev arkadaşı gibi evlilik olur mu?

horlama en küçük sorun bence şuan…

Eşin ne diyor peki cinsellik konusuna? O da memnun mu?
Sanki oda artık kabullendi çünkü türlü bahanelerle hep kaçtım hamileligim berbat geçti doğum yapacağım güne kadar kusuyordum o yüzden cinsellik yaşamadık sonra çocuk öldü yok gazı yok emmesi derken hep erteledim bir nevi işime geldi aslında sonuç oda alıştı artik

çocuğunuzu mu kaybettiniz? yanlış anlamadıysam başınız sağolsub. dediğimi düşünün böyle hayat olmaz.

Sanki oda artık kabullendi çünkü türlü bahanelerle hep kaçtım hamileligim berbat geçti doğum yapacağım güne kadar kusuyordum o yüzden cinsellik yaşamadık sonra çocuk öldü yok gazı yok emmesi derken hep erteledim bir nevi işime geldi aslında sonuç oda alıştı artik
Valla ne diyim o zaman boşansanız ikiniz selameti için de daha iyi olacak gibi.

Orda da şöyle bir durum var bebek mama yemiyor sadece emziriyorum o yüzden o uyansa bile bebeği ben alıyorum o tekrar dalıyor uykuya tabi ben yine uykusuz kalıyorum aslında ayrı uyuma olayı neden bu kadar tabu ben bunu anlamıyorum ayrı uyusak sorun yok aslında
Pandemiden beri ayrı yatıyorum ben, sebebi çocuklar.
Normalde babalar yatağı terkeder, ben üçünüzle uyuyamam bıktım diye gittim ve aşırı mutluyum.
Gerçi montessori çocuk yatağındayım ama her şeye değer dayak yemeden, kavga dövüş itiş kakış olmadan uyumak.
Eşim de halinden mutlu olacak ki okula giden çocuklar hala onunla yatıyor ve gıkı çıkmıyor, ben oda alıştırması yaparken destek olmuyor.
Bıraktım koğuş gibi ne halleri varsa görsünler.
Yemişim tabuyu, uyuyamamak ne büyük çiledir insan ömründen neler götürür çeken bilir.
Gayet gitsin başka odaya yatsın kendisi, siz bebişinizle huzur içinde uyuyun.

Pandemiden beri ayrı yatıyorum ben, sebebi çocuklar.
Normalde babalar yatağı terkeder, ben üçünüzle uyuyamam bıktım diye gittim ve aşırı mutluyum.
Gerçi montessori çocuk yatağındayım ama her şeye değer dayak yemeden, kavga dövüş itiş kakış olmadan uyumak.
Eşim de halinden mutlu olacak ki okula giden çocuklar hala onunla yatıyor ve gıkı çıkmıyor, ben oda alıştırması yaparken destek olmuyor.
Bıraktım koğuş gibi ne halleri varsa görsünler.
Yemişim tabuyu, uyuyamamak ne büyük çiledir insan ömründen neler götürür çeken bilir.
Gayet gitsin başka odaya yatsın kendisi, siz bebişinizle huzur içinde uyuyun.
Biz de eşim büyük oğlanla ben bebeyle. Az büyüsün bunu da ona satacam çok özendim. 😂😂

Back
X