• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

horlama

fleur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
692
302
18
25
arkadaşlar . bı sorum var, eşim horluyor , doğal tedavi bi şey var mı???sesi sokağa kader gıdıyor

arkadaşlar . bı sorum var, eşim horluyor , doğal tedavi bi şey var mı???sesi sokağa kader gıdıyor
Cnm, kulak burun boğazcıya baktırdın mı? Geniz eti fln vardır belki. Benim doktorumu önerebilirim istersen. Ne dersin?

Gittiğim hastane Şişli’de hemen Cevahir alışveriş merkezinin yan sokağında. Orada doktor Cemal Gümrü var, kesinlikle öneriyorum.

Gittiğim hastane Şişli’de hemen Cevahir alışveriş merkezinin yan sokağında. Orada doktor Cemal Gümrü var, kesinlikle öneriyorum.
bu doktor ilaç mı verıyor ya da amalıyet mı yapıyor???amelıyet biraz zor bı seçenek:KK43:

bu doktor ilaç mı verıyor ya da amalıyet mı yapıyor???amelıyet biraz zor bı seçenek:KK43:
Hemen ameliyat yapacağını zannetmiyorum, önce bir muayene ol bence, ne gerekiyorsa yapacaktır zaten. Belki ameliyata gerek kalmadan çözecek. Çok güvenilir birisi, gönlün rahat olsun…

dr yusuf can horlama konusunda oldukca iyidir. size en iyi şekilde yardımcı olacağına eminim. uzman bir hekim horlamayı mükemmel bir şekilde tedavi etmektedir.

benim eşimde çok horluyordu Dr. Yusuf Can diye bi doktora gittik çok memnun kaldık şimdi daha rahat uyuyabiliyorum :) isterseniz buradan araştırabilirsiniz. .....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşimde çok horluyordu Dr. Yusuf Can diye bi doktora gittik çok memnun kaldık şimdi daha rahat uyuyabiliyorum :) isterseniz buradan araştırabilirsiniz. ....
sagolun arkadaşlar. acaba amelıyet mı oluyor??

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşimde çok horluyordu Dr. Yusuf Can diye bi doktora gittik çok memnun kaldık şimdi daha rahat uyuyabiliyorum :) isterseniz buradan araştırabilirsiniz. .....
Yusuf hocam sağolsun hem burnumdaki tıkanıklığı giderdi hemde horlamamı engelledi. Gerçekten çok iyi bir hekim kendileri.

Evet yorumlarda dr yusuf can a giden birini görüyorum aynı şekilde başkalarından da duymuştum horlama konusunda uzman olduğunu bi dene istersen

Back