Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm, kulak burun boğazcıya baktırdın mı? Geniz eti fln vardır belki. Benim doktorumu önerebilirim istersen. Ne dersin?arkadaşlar . bı sorum var, eşim horluyor , doğal tedavi bi şey var mı???sesi sokağa kader gıdıyor
tamam kardeşim. nerede uturuyorsun?Cnm, kulak burun boğazcıya baktırdın mı? Geniz eti fln vardır belki. Benim doktorumu önerebilirim istersen. Ne dersin?
bu doktor ilaç mı verıyor ya da amalıyet mı yapıyor???amelıyet biraz zor bı seçenekGittiğim hastane Şişli’de hemen Cevahir alışveriş merkezinin yan sokağında. Orada doktor Cemal Gümrü var, kesinlikle öneriyorum.
Hemen ameliyat yapacağını zannetmiyorum, önce bir muayene ol bence, ne gerekiyorsa yapacaktır zaten. Belki ameliyata gerek kalmadan çözecek. Çok güvenilir birisi, gönlün rahat olsun…bu doktor ilaç mı verıyor ya da amalıyet mı yapıyor???amelıyet biraz zor bı seçenek![]()
dr yusuf can horlama konusunda oldukca iyidir. size en iyi şekilde yardımcı olacağına eminim. uzman bir hekim horlamayı mükemmel bir şekilde tedavi etmektedir.arkadaşlar . bı sorum var, eşim horluyor , doğal tedavi bi şey var mı???sesi sokağa kader gıdıyor
sagolun arkadaşlar. acaba amelıyet mı oluyor??benim eşimde çok horluyordu Dr. Yusuf Can diye bi doktora gittik çok memnun kaldık şimdi daha rahat uyuyabiliyorum :) isterseniz buradan araştırabilirsiniz. ....
kişiden kişiye ve horlama sebebine göre değişiyor sanırım doktora danışmanız daha sağlıklı olur bencesagolun arkadaşlar. acaba amelıyet mı oluyor??
Yusuf hocam sağolsun hem burnumdaki tıkanıklığı giderdi hemde horlamamı engelledi. Gerçekten çok iyi bir hekim kendileri.benim eşimde çok horluyordu Dr. Yusuf Can diye bi doktora gittik çok memnun kaldık şimdi daha rahat uyuyabiliyorum :) isterseniz buradan araştırabilirsiniz. .....