Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres mi dersiniz?Horlama yok bende ama sürekli inleme, uykuda ağlama ve zor uyanma yaşıyordum.
Taşındık, ev değiştirdik bi daha hiç yaşamadım.
Stres belki bi etken olabilir tabiki ama benim eski evimdeyken hiçbir stresim olmamasına rağmen yaşıyordum bu durumu.Stres mi dersiniz?
Annem kotu ruya gordugumde inlerdi aci cekiyor gibi ama onun haricinde olmazdi. Sizdede ruya sebeplimi oluyor?Arkadaşlar uykumda sürekli inliyormusum eşim çok rahatsız ayrı yatıyoruz artık bir de çok sigara ictigimden horlama da yoğun bende. Var mi bu dertleri yasayan. Nasıl bir tedavi uygulamaliyiz?
Sigaradan kaynaklanıyor olabilir hic bırakmayı denemedimGrip olduğum dönemlerde inleme oluyor bende. Burun ve ciğerle alakalı bir durum olabilir yani. Sigarayı bırakmayı hiç denediniz mi belli ki ciğerleriniz kötü etkileniyor
Rüyalarımı hatırlarım genelde ama eşimin inledigimi söylediği zaman kötü rüya değil sankiAnnem kotu ruya gordugumde inlerdi aci cekiyor gibi ama onun haricinde olmazdi. Sizdede ruya sebeplimi oluyor?
StresArkadaşlar uykumda sürekli inliyormusum eşim çok rahatsız ayrı yatıyoruz artık bir de çok sigara ictigimden horlama da yoğun bende. Var mi bu dertleri yasayan. Nasıl bir tedavi uygulamaliyiz?
Sadece inleme olsa, ben uykuda konuşuyorum.Arkadaşlar uykumda sürekli inliyormusum eşim çok rahatsız ayrı yatıyoruz artık bir de çok sigara ictigimden horlama da yoğun bende. Var mi bu dertleri yasayan. Nasıl bir tedavi uygulamaliyiz?
Merhaba konu dışı olacak ama emdr tedavisinden memnun kaldınız mı? Uzun süre geçtikten sonra sorunlarınızın tekrar gün yüzüne çıkması vs oldu mu?Tam anlamadım, rüya gördüğünüz için mi inliyorsunuz yoksa uyku apnesi gibi bir sağlık sorunu mu? Ben bir dönem EMDR tedavisi görüyordum ve kötü rüyalar gördüğüm için uyurken hep ağlıyor gibi sesler çıkartıyormuşum. Epey bir müddet devam etti bu sonra kesildi. Eşimin fazla sigara içtiğinde uyku apnesi oluyor bir de ciğerleri ötüyor. Lütfen sigarayı bırakmasanız bile azaltın.
Geçmiş travma kaynaklı sorunlarda işe yarıyor diye düşünüyorum. Ben fayda gördüm. Pandemide ortaya çıkan okb ve takıntı sorunum vardı ve tekrar gün yüzüne çıkmadı. Ayrıca daha önce babamın hastalığı döneminde yine EMDR tedavisi aldım, aşırı alevli gerginlik ve ağlama sorunlarımı söndürdü, daha mantıklı olmamı sağladı. Ancak geçmiş travmalara yönelik fayda sağlasa da ikili ilişkiler ile ilgili sorunlarda tek başına EMDR yetersiz kalabilir.Merhaba konu dışı olacak ama emdr tedavisinden memnun kaldınız mı? Uzun süre geçtikten sonra sorunlarınızın tekrar gün yüzüne çıkması vs oldu mu?