Amh değeri

Doktor ya tahlil sonucunun yanlış gösterdiğini düşün üştü yumurta sayına çok az amh daha düşük olmalı demişti ama tekrarlatmadı tahlilleri sanırım diğer hormonlarımda sorun yok diye. Ne yalan söyliyim çok birşey değiştirmedim beslenmemde değiştirmem gerekirmiydi bilmiyorum da açıkcası. Bence dediğin gibi doktor da çoook önemli. Birde şöyle düşün gerçekten tıp çok ileri durumda. İnstagramda ecem türkdoğan var meme kanseriydi kemoterapi üle menapoza girdi. Tedavi öncesi toplanan embriyoları ile yüp bebek yaptı ve hamile. Bence takip et. Bana kendisi çok umut vermişti. Sonuçta menapoza girmiş bir bedeni tekrar canlandırdılar gibi birşey oldu

Evet biliyorum o bayanı. Ama şöyle menapoza önce toplanan yumurta ve embriyolar o sırada menapoza girsen bile ilerde menapozdaykeb transfer ettirilebikiyir zaten tutuyor yani. Çünkü ilaçlarla rahimi hazırlıyorlar bi şekilde. Bende çok uğraşıyorum bana başka tavsiyeniz okur mu benimde ekimde 2 yumurta vardı şimdi yok denildi bilmiyorum ne olacak

Evet biliyorum o bayanı. Ama şöyle menapoza önce toplanan yumurta ve embriyolar o sırada menapoza girsen bile ilerde menapozdaykeb transfer ettirilebikiyir zaten tutuyor yani. Çünkü ilaçlarla rahimi hazırlıyorlar bi şekilde. Bende çok uğraşıyorum bana başka tavsiyeniz okur mu benimde ekimde 2 yumurta vardı şimdi yok denildi bilmiyorum ne olacak
İnan ben vitamin ve kuru incir dışında birşey yapmadım. Ama mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz diye bir hesap var kendisi yumurta sayısını beslenme ve spor ile arttırmış bir başka konuda okumuştum. Sana yardımcı olabilir belki

Merhaba, öncelikle her şeyin sizin için kolaylıkla olmasını diliyorum. Bakın ben kendi sürecimle ilgili herşey anlattığım ve sürekli aksatmadan paylaşım yaptığım bir hesap açtım instagramda mandalinaliboyoz o hesabın ismi de :) Buyrun sizde katılın aramıza, orada paylaştıklarımı tavsiyelerimi bir inceleyin. Hiç biri boş şeyler değil, zor değil... Ben kendim yaptım oldu.. İnşallah size de şifası olur...

Merhaba, öncelikle her şeyin sizin için kolaylıkla olmasını diliyorum. Bakın ben kendi sürecimle ilgili herşey anlattığım ve sürekli aksatmadan paylaşım yaptığım bir hesap açtım instagramda mandalinaliboyoz o hesabın ismi de :) Buyrun sizde katılın aramıza, orada paylaştıklarımı tavsiyelerimi bir inceleyin. Hiç biri boş şeyler değil, zor değil... Ben kendim yaptım oldu.. İnşallah size de şifası olur...
Çok teşekkür ederim sayfanızı inceleme fırsatım oldu ama benim durumum çok farklı yumurtam.neredeyse yok o yüzden bişey fayda sağlamıyor ne yazık ki keşke saglasa

Back