• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri

Merhaba
Prolaktinim yüksek ve amh değerim 0.8 di. Eşimde de hızlı sperm sayısı çok düşüktü. Doktorum deneyin önemli olan 1 tane sağlıklı yumurta ve sperm dedi. Yumurta kalitesini arttıracak bir multivitaamin kullandım. Birde bolca kuru incir tüketmemi söylemişti. Ben ekstra olarak yumurta takibi yapmıştım kendim kitlerle. Yapmam gerekirmiydi bilmiyorum bir etkisi oldu mu. 6 ay sonra ilk gebeliğim oldu. Şimdi ikinciye hamileyim. Ki bu forumda amh değeri 0.1 olup doğum yapan çok kişiyi okudum
Multi vitamin ne kullandınız acaba Allah hayırlı uğurlu eylesin

İlk çocuk da mı 0.8 di. İkicide kaçtı değer
Tahlil verdiğimde 0.8 di sonrasında doktorum vitamin takviye ve kuru incir verdi en azından yumurta kalitesini arttırmak adına. 3. Ayda hamile kaldım. Doğumdan sonra ölçürdüğümde 1.10 gibi bir değerdi.

Tahlil verdiğimde 0.8 di sonrasında doktorum vitamin takviye ve kuru incir verdi en azından yumurta kalitesini arttırmak adına. 3. Ayda hamile kaldım. Doğumdan sonra ölçürdüğümde 1.10 gibi bir değerdi.
Çok sevindim adınıza amh yükselebiliyor mu

Çok sevindim adınıza amh yükselebiliyor mu
Doktorlar asla yükselmez diyor. Ama ben kendim dahil yükselen çok kişi duydum. Ya ölçümlerde hata oluyor bilmiyorum. Ama şuna eminim bazen tıbbın bile açıklayamadığı şeyler oluyor gerçekten. Asla olmaz dedikleri oluyor

Merhaba 6 ocakta regl kanamamın azalmasından dolayı muayene oldum yaşım 27 annem ve teyzemde erken menepoza girdiler 33 36 yaş şeklinde amh testi istedi aynı gün verdim kalan hormonlar içinde regl nin 2.3 veya 4. Günü vermem gerektigini söyledi doktor bugün adetimin 4. Günü sabah test verdim sonuçlar çıkmış randevu 10 gün sonra ama ben genede bilen varsa yardımcı olabilirmi aşağıya bırakacagım amh ve hormon sonuçlarını yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 1000031102.jpg
    1000031102.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000031101.jpg
    1000031101.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 4
Back